Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да намеря коя е активацията на сайта на Office.com/setup

Featured Replies

Имам няколко компютъра с различни версии на MS Office. Казуса е следния - три от тях са с Офис 2019. Прилежно ги регистрирах на сайта Office.com/setup с мой акаунт. Това беше преди три години.

Сега се налага да преинсталирам единия компютър, ама не знам кой е инсталатора - на сайта има три реда на които пише една дата и ... install. Обаждах се в Microsoft по телефона, но там приказват сами индийци и пакистанци и ... не можах да се разбера с тях и с моя английски.

Знам последните 5 знака от Офиса за преинсталиране - как мога да разбера кой е моя инсталатор?

10х

22.jpg.702ef6100a5608c61a579868e87e4419.jpg

23.jpg.6798881347cde3ad7f4cb083db33878c.jpg

Разрешен от Bubbles

Че не е  ли  retail ,за еднократна инсталация? Retail И  не може да се активира повторно след преинсталация на Windows, на същото устройство

преди 6 минути, нушо написа:

Че не е  ли  retail ,за еднократна инсталация?

На същия компютър трябва да е без проблем. Ама - не знам кой е.

Посещаваш office.com/setup, вписваш се в M$ акаунта си, въвеждаш продуктовия ключ и ще те прати, където трябва каквото трябва да сваляш

image.png.e0859cd1a98fddb1952907107f0b7f90.png

преди 32 минути, dimy написа:

там приказват сами индийци и пакистанци

На 0800 15555 ли приказват пакистанци?

преди 9 минути, цър-вул написа:

На 0800 15555 ли приказват пакистанци?

Да - пренасочвате към служба говореща САМО на английски ... очевидно развален.

преди 34 минути, цър-вул написа:

Посещаваш office.com/setup, вписваш се в M$ акаунта си, въвеждаш продуктовия ключ и ще те прати, където трябва каквото трябва да сваляш

image.png.e0859cd1a98fddb1952907107f0b7f90.png

Ами - нещо гърми.

Влизам в акаунта /имам го записан в тетрадка/ , въвеждам ключа и ми изписва , че ключа е използван. Ами да - използван е!

1.jpg.a8e7e5da9583ea263af5e1bb789a2857.jpg

След това натискам "Инсталирайте от своя МС акаунт - и ми казва, че не мож да го намери ...

2.jpg.f76d21970e4c55848e39c9f9197adb6f.jpg

Натискам Back to subscription - и ме връща на чаршафа с многото редове за инсталация - по-горе го качих.

Не съм объркал акаунта - записал съм го буква по буква на две места, и гледам и от картончето с ключа!

Може ли нещо да се направи?

преди 1 минута, цър-вул написа:

Явно и там има съкращения. Българи обслужваха номера преди.
Имат и 029657371

"Набраният код е грешен".

Не става.

преди 1 минута, dimy написа:

Може ли нещо да се направи?

https://www.libreoffice.org/

току-що, Captain Teemo on duty написа:

Не се гъбаркай, моля те!

преди 4 минути, dimy написа:

Не се гъбаркай, моля те!

Напълно сериозен съм.

Ако не ти приема кода, или там каквито ги вършат из Майкрософт-безплатна,напълно работеща и съвместима алтернатива.

преди 10 минути, Captain Teemo on duty написа:

Напълно сериозен съм.

Ако не ти приема кода, или там каквито ги вършат из Майкрософт-безплатна,напълно работеща и съвместима алтернатива.

Не. Пари е давано за тия.

преди 6 минути, dimy написа:

Не. Пари е давано за тия.

Има още възможност - ще хвана някой с по-добър английски и ще се разбера с пакистанеца.

От централата се кълнат,че като излезеш и влезеш с акаунта- си го регистрира автоматично.

Без да въвеждаш ключ, пак.

преди 18 минути, dimy написа:

"Набраният код е грешен".

Не става.

bulevard Nikola Y. Vaptsarov 55
1407 София Bulgaria

088 241 5102   02 965 7371     00 3592 965 7371 
  1. Do your system restore.
  2. Use you email address and password to Log in to the MyAccount page:http://office.microsoft.com/myaccount
  3. Click on Install button
  4. You should see your license and "old" install on the computer
  5. click on the deactivate link to free up that install count
  6. click on install again to start install on your new computer
  7. log out.

Нещо не разбирам. Какво има да се чудиш кое да теглиш?
Трябва ти примерно Office 2019, дърпаш, инсталираш и в самата програма като отвориш примерно Word имаш възможността(И задължението) да се свържеш с акаунта си. като се свържеш със съответния акаунт, получаваш съответната акативация стига даима такава.

преди 12 минути, Bubbles написа:

примерно Office 2019, дърпаш, инсталираш

и....не можеш да активираш поради несъответствие на изданието и ключа...

преди 8 минути, цър-вул написа:

и....не можеш да активираш поради несъответствие на изданието и ключа...

Странно, при мен сработва от раз, аз даже инсталационния пакет след като го изтеглих си го държа в архива с програмите.
Явно значи има някакво значение кое си изтеглил, ок. :)

току-що, Bubbles написа:

Странно, при мен сработва от раз, аз даже инсталационния пакет след като го изтеглих си го държа в архива с програмите.

Току що пробвах на един нов лаптоп. Инсталирах trial office 2019 pro plus и логнах с моя акаунт на Microsoft и ми го прие без проблем.

преди 2 часа, дръндю написа:

bulevard Nikola Y. Vaptsarov 55
1407 София Bulgaria

088 241 5102   02 965 7371     00 3592 965 7371 

Първият номер е GSM номер на човек работил за Майкрософт, но от 5 г. вече не работи!

Другите два са един и същ и ... вече казах, че дава грешка.

преди 2 часа, Captain Teemo on duty написа:

От централата се кълнат,че като излезеш и влезеш с акаунта- си го регистрира автоматично.

Без да въвеждаш ключ, пак.

Няма проблем да издърпам Офис 2019 Триал и после да набия един от ключовете и да го активирам! Да, ще се активира! Но - не знам кой инсталатор от трите за кой компютър е! Да не се окаже , че ползвам инсталатора за другия компютър.

Проблема ми е - кой инсталатор от трите на снимаката - за кой от компютрите е. А не виждам тъй наречените "Last 5 digit".

преди 2 часа, belefor написа:

Току що пробвах на един нов лаптоп. Инсталирах trial office 2019 pro plus и логнах с моя акаунт на Microsoft и ми го прие без проблем.

Няма проблем да издърпам Офис 2019 Триал и после да набия един от ключовете и да го активирам! Да, ще се активира! Но - не знам кой инсталатор от трите за кой компютър е! Да не се окаже , че ползвам инсталатора за другия компютър.

Проблема ми е - кой инсталатор от трите на снимаката - за кой от компютрите е. А не виждам тъй наречените "Last 5 digit".

преди 2 часа, Bubbles написа:

преди 2 часа, Captain Teemo on duty написа:

You should see your license and "old" install on the computer

1. You should see your license and "old" install on the computer
  • Решение
преди 11 минути, dimy написа:

Добре де нали все е офис2019?
За всеки компютър различен акаунт ли има?
Ако да, връзваш инсталацията за акаунта на съответния компютър.
Ако вече има някакви други зависимости което просто не ми се вярва има и съпорт на чичко Уили на английски https://support.microsoft.com/fr-fr/contactus/

преди 1 час, Captain Teemo on duty написа:
  1. You should see your license and "old" install on the computer

Доколкото разбирам превода е - "Трябва да видите вашия лиценз и да инсталирате на стария компютър". Отговор - НЕ МОГА ДА ГО ВИДЯ! За това пиша тук.

преди 1 час, Bubbles написа:

Добре де нали все е офис2019?
За всеки компютър различен акаунт ли има?
Ако да, връзваш инсталацията за акаунта на съответния компютър.
Ако вече има някакви други зависимости което просто не ми се вярва има и съпорт на чичко Уили на английски https://support.microsoft.com/fr-fr/contactus/

Ми имам три инсталатора с ключове на един акаунт на сайта ма Майкрософт. И не знам кой - кой е. И за това пиша тук!
Ако съм знаел на времето да ги разхвърлям на различни акаунти .... но при 20 или 30 компютъра - ще е дивотия. Трябва да има начин да разбера кой за кой е.

Не ми е чак толкова добър английския и да рискувам да говоря с индийци и/или пакистанци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.