Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация.

Featured Replies

Здравейте на всички. Търся съвет за конфигурация която ще се ползва за филми, сериали, youtube(като искам да мога да ги гледам на 2К поне), сърфиране в нет-а и евентуално понякога ще играя StarCraft 2.
Това което реално ми трябва е дъно, процесор(и охлаждане за него), рам(като искам минимум 16GB заради Google Chrome :D ) и евентуално захранване понеже сегашното е като реактивен двигател от към шум :D
Задължително дъното трябва да е microATX фактор, ще бъдат вързани 1SSD и 3HDD към PC-то ако има някакво значение, и имам видео карта която мога да ползвам Sapphire Vapor-X R9 280X.
Бюджета ми е до 1000лв.

Може да погледнете това предложение . Не разбрах дали имате кутия, та ако нямате може да се ориентирате към по-мощно захранване и евентуално малко по-добро дъно!

• Автор
преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Може да погледнете това предложение . Не разбрах дали имате кутия, та ако нямате може да се ориентирате към по-мощно захранване и евентуално малко по-добро дъно!

Кутия имам и даже заради това искам да е microATX че ми е с перфектният за мен размер за мястото където е, иначе имам захранване което е Segotep GP1350G 1250W Gold, но мислих да го сменям защото ми е много шумно, но на този етап май ще го запазя за да имам повече средства за другите части.

преди 39 минути, shishmanovp861 написа:

Хардовете бавят.Купуват се ССД по един терабайт и нагоре.

Като вземете, така да говорите, сте ми много интересни...

Колко човека от форума, могат да си позволят да заменят 4, или 8 TB (например)  gen 4.0 nvme-та, вместо всички хард дискове (SATA) дискове....

Защото, не на всички им стига капацитeт 1 или 2 TB.

П.П. Както, казват хората: "Всеки да си гледа неговата градина."

преди 51 минути, shishmanovp861 написа:

Хардовете бавят.Купуват се ССД по един терабайт и нагоре.

Хардовете скоро могат да изчезнат 

преди 55 минути, adersa написа:

Хардовете скоро могат да изчезнат 

До твоето пенсиониране така или иначе, няма да изчезнат а от там насетне ще ти е все едно дали си с хaрд или SSD ,ако до тогава все още не си опитал SSD - то. Не се плаши. Имаш доста време до тогава. Половин ВЕК!

преди 12 часа, Kolev72 написа:

До твоето пенсиониране така или иначе, няма да изчезнат

откакто следя темите за нови конфигурации все по рядко срещам хард диск да се търси и това ми прави впечатление вече 2 година . Може и да не изчезнат ама като не се търсят производителите на хардове няма да имат друг избор  освен да фалират .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.