Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с телевизор Philips 43pus8536

Препоръчан отговор

преди 3 минути, Coco1 написа:

Телевизия на Коди си е тегаво, докато се смени канал.

Няма такова нещо?! Същото, като на бокс с приложението или коя да е кабелна. Просто си иска правилният скин, съответно медия плейър към него ;)

А който му е трудно да гледа в коди, винаги може да си ползва м3у и да си гледа където му е удобно. Въпрос на вкус 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, playboyy написа:

Няма такова нещо?! Същото, като на бокс или коя да е кабелна. Просто си иска правилният скин, съответно медия плейър към него ;)

А който му е трудно да гледа в коди, винаги може да си ползва м3у и да си гледа където му е удобно. Въпрос на вкус 

Някога въобще ползвал ли си телевизия на Коди ? А скиновете въобще нямат нищо общо!? 

Както е и написано си го гледа на бокс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Coco1 написа:

Някога въобще ползвал ли си телевизия на Коди ? А скиновете въобще нямат нищо общо!? 

Както е и написано си го гледа на бокс.

:)

Аз дали съм ползвал?! Цар съм баце!!!Има скина много общо, имааа ;) И освен коди, бачкат безотказно и nginx, бачка и vpn сървъра на рутера, бачка и клиента му с 30мбит връзка :) ...ако не се сещаш защо са, няма как да помогна :)

Да, прочетох какво иска!!! Но или да си купи още един такъв бокс или да се мъчи на телевизора както намери за добре. При мен бачка bsc на всички модели ...и лг, и самсунг и сапи и на андроид с iptv pro :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, playboyy написа:

:)

Аз дали съм ползвал?! Цар съм баце!!!Има скина много общо, имааа ;) И освен коди, бачкат безотказно и nginx, бачка и vpn сървъра на рутера, бачка и клиента му с 30мбит връзка :) ...ако не се сещаш защо са, няма как да помогна :)

Да, прочетох какво иска!!! Но или да си купи още един такъв бокс или да се мъчи на телевизора както намери за добре. При мен бачка bsc на всички модели ...и лг, и самсунг и сапи и на андроид с iptv pro :)

Разбрах колко си ползвал царю, тука има още много царе и графини не си само ти. И тва не си разбрал че има бокс и си гледа приложението на него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Coco1 написа:

Разбрах колко си ползвал царю, тука има още много царе и графини не си само ти. И тва не си разбрал че има бокс и си гледа приложението на него.

Много добре го разбрах, но проблема му е, че не работи коректно на телевизора :)

Ами щом имаш претенции да вървиш до мен, помогни на човека тогава, аз дадох перфектно работещ вариант, ако иска да си ползва андроида на телевизора ;)

п.с. андроид телевизор имам от 2015та, а коди ползвам от преди това. Тествани са и много различни модели боксове. Знам на кое как върви и на кое как се гледа. За теб обаче, не съм сигурен 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, playboyy написа:

Много добре го разбрах, но проблема му е, че не работи коректно на телевизора :)

Ами щом имаш претенции да вървиш до мен, помогни на човека тогава, аз дадох перфектно работещ вариант, ако иска да си ползва андроида на телевизора ;)

п.с. андроид телевизор имам от 2015та, а коди ползвам от преди това. Тествани са и много различни модели боксове. Знам на кое как върви и на кое как се гледа. За теб обаче, не съм сигурен 

Абсолютно "царю" чети и разбирай преди да даваш "решение" в теми които има отдавна решение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

Абсолютно "царю" чети и разбирай преди да даваш "решение" в теми които има отдавна решение.

Тегли...!!! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...