Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да се плаща за Tinder?

Featured Replies

Инсталирах си Tinder. Почнах да ползвам безплатната версия, но е прекалено орязана. Получих няколко харесвания от жени. Стрували си да си платя абонамент за приложението, за да видя, кои жени са ме харесали? Има ли смисъл да се плаща въобще за това приложение. 

преди 2 минути, sky1 написа:

Инсталирах си Tinder. Почнах да ползвам безплатната версия, но е прекалено орязана. Получих няколко харесвания от жени. Стрували си да си платя абонамент за приложението, за да видя, кои жени са ме харесали? Има ли смисъл да се плаща въобще за това приложение. 

Ами ако си търсиш жени ще се абонираш за пълната версия! 

Плащай , братле . Може и да те огрееее - ама слънцето лятото .

току-що, bss2222 написа:

Плащай , братле . Може и да те огрееее - ама слънцето лятото .

Може и да го огрее, божа работа. Поне може да пробва! 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Днеска нема ли black friday на околовръстното?

Не ми е ясно кой идиот може да отиде там, при положение че няма никакъв медицински контрол и можеш да хванеш и чума дето се казва! 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Не ми е ясно кой идиот може да отиде там, при положение че няма никакъв медицински контрол и можеш да хванеш и чума дето се казва! 

важното е да хванеш нещо дето се лекува :Д:Д:ДД

току-що, bss2222 написа:

важното е да хванеш нещо дето се лекува :Д:Д:ДД

Проблемът е, че ще хванеш нещо дето не се лекува! 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Проблемът е, че ще хванеш нещо дето не се лекува! 

Въпрос на късмет , това е същото като че може да му се падне някой с банан  .

Make Up Dancing GIF by PatrickStarrr

Той като омеша и бананите с прасковите здраве му кажи :)

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

не става

населението е асексуално

киро брейка  ми отвори очите 

а мислех че проблема е в мен

но проблема е в  жените .

преди 2 часа, sky1 написа:

Щом имаш мерак да си хванеш кака плати си абонамента. А и то веднъж се живее я те огрее я те не огрее но без, да си пробвал, няма как да разбереш. Па ако ти върже някоя от тези чужденки ехеееее машала ша топнеш чушката. Но също и внимавай щото има и много фалшиви женски профили зад които стоят мъже.

В Тиндър най-много да ти върже някоя самотна майка на 35г.+ с тяло като торба, където вече и биологичния и часовник е принлючил. Преди месец един авер му върза една такава, че и дебелана. Повечето хубави жени там са според мен фейк профили за да се взимат на шматките парите. В България е пълно със свободни млади жени на по 17 години даже. Генетично неупотребена и с почти нулев полов контакт. Не мога да разбера защо в днешни времена има толкова самотни мъже, които все повече опират до подобни решения.

преди 15 часа, Banesc написа:

не става населението е асексуално киро брейка  ми отвори очите  а мислех че проблема е в мен но проблема е в  жените .

Едва ли мога да се съглася с по-горе изложеното. Киро Брейка е последният човек, който някой трябва да слуша. 

• Автор
преди 7 часа, quarz написа:

Защо не пробваш с реални жени, а не с виртуални?

Ще пробвам. 

• Автор

Реших днес да пробвам платинения план на приложението и платих за това 50 лева. 

Въпреки че си платих за платинен план има опции, които изискват да се плаща допълнително. Не мисля да плащам допълнително - имам пари, но не мисля, че е честно спрамо потребителите, като мен, които са си взели най-скъпия план.

Получих няколко харесвания от жени но двадесет и няколко години, които са от Румъния. 

Имам и едно харесване на жена от моя град, която е с няколко години по-голяма от мен. Писах и но още не е отговорила.

Ако видя, че нищо няма да излезе от приложението ще поискам да ми възстановят парите:

"For subscribers residing in the EU or European Economic Area - in accordance with local law, you are entitled to a full refund without stating the reason during the 14 days after the subscription begins. Please note that this 14-day period commences when the subscription starts."

на 25.11.2022 г. в 20:10, sky1 написа:

Не, не си заслужава.

Ако прочетеш ToS, ще разбереш, че жените, които са те харесали, всъщност не са жени, които са се харесали. Имам предвид, че има женски профили, управляване от жени И ОТ МЪЖЕ, които целят взаимодействие с цел задържане на вниманието на потребителите и принуждаването им да прекарват повече време в сайта/приложението. Така се генерират печалби през Ad-Sense групоривки и други...

Клаузата обяснява "...for entertainment purposes."

Някоя може да ти казва, че те иска и харесва. Когато дойде време за среща, просто няма да ти отговори.

Наистина ли ще плащаш пари за да ти бъде предоставено симулирано усещане за любов, зночимслост и грижа, но не и истинско такова?

И дори да си "харесан" от истинска жена, вместо от бот или социален инженер или платен манипулатор, мислиш ли че тази жена ще се интересува от нещо повече освен от парите ти? По сайтовете за запознанства дебнат изпечени златотърсачки, манипулатори, нарцисисти и други, които могат да ти съсипят живота и взаимоотношенията ти с близките ти.

Не се занимавай с глупости. И не си подарявай парите по хората...

Шанса за създаването на сериозна връзка с хора от приложения и сайтове клони към 0.

• Автор
на 28.11.2022 г. в 9:40, PigMan9 написа:

Не, не си заслужава.

Ако прочетеш ToS, ще разбереш, че жените, които са те харесали, всъщност не са жени, които са се харесали. Имам предвид, че има женски профили, управляване от жени И ОТ МЪЖЕ, които целят взаимодействие с цел задържане на вниманието на потребителите и принуждаването им да прекарват повече време в сайта/приложението. Така се генерират печалби през Ad-Sense групоривки и други...

Клаузата обяснява "...for entertainment purposes."

Някоя може да ти казва, че те иска и харесва. Когато дойде време за среща, просто няма да ти отговори.

Наистина ли ще плащаш пари за да ти бъде предоставено симулирано усещане за любов, зночимслост и грижа, но не и истинско такова?

И дори да си "харесан" от истинска жена, вместо от бот или социален инженер или платен манипулатор, мислиш ли че тази жена ще се интересува от нещо повече освен от парите ти? По сайтовете за запознанства дебнат изпечени златотърсачки, манипулатори, нарцисисти и други, които могат да ти съсипят живота и взаимоотношенията ти с близките ти.

Не се занимавай с глупости. И не си подарявай парите по хората...

Шанса за създаването на сериозна връзка с хора от приложения и сайтове клони към 0.

От няколко дни използвам платинената версия на Tinder. 

Вчера си писах с едно момиче от Сингапур дошло в България. Писахме си няколко реда и престана да ми пише, въпреки, че ми беше харесала профила.

Получих харесвания на профила, но не стигнах досега до нито една среща. 

Ползвам го от няколко дни, но не мисля, че си струва абонамента това приложение.

на 26.11.2022 г. в 2:22, Бял Вълк написа:

Не мога да разбера защо в днешни времена има толкова самотни мъже, които все повече опират до подобни решения.

Мъже с ниско самочувствие, повечко килограми, не добра външност, отчаяни и т.н.

преди 22 часа, sky1 написа:

Вчера си писах с едно момиче от Сингапур дошло в България. Писахме си няколко реда и престана да ми пише, въпреки, че ми беше харесала профила.

Получих харесвания на профила, но не стигнах досега до нито една среща. 

Фалшиви профили на млади и сексапилни жени? Бъди сигурен, че отсреща седи един мазен чичко, който те будалка и ти се смее на наивността да си даваш парите.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 2.12.2022 г. в 19:26, правист написа:

Фалшиви профили на млади и сексапилни жени? Бъди сигурен, че отсреща седи един мазен чичко, който те будалка и ти се смее на наивността да си даваш парите.

Днеска писах на Tinder и ми възстановиха парите, които бях дал за абонамента. 

В крайна сметка натрупах много харесвания на профила, но не успях да изляза с жена от моят град. 

Харесванията от жени от моят град бяха много малко, но пък имаше много жени от Румъния, които ми бяха харесали профила.

Почвам да си мисля, че алгоритъма на приложението е така направен, че да е трудно един човек да си намери приятелка от града в който живее.

Сметнах, че няма нужда да плаща за това приложение.

pp7.JPG

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.