Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малък Фпс CSGO нормално или не ?

Featured Replies

Здравейте имам едно запитване , сега не знаех къде точно да пусна  темата ако е на грешното място моля да се премести. Така Конфигурацията е следната
Процесор - I7 3770K
Рам - 16гб Corsair Vengeance DDR3 1600 mhz
Видео MSI 1070ti 256 bit 8gb
Дъно H77M
SSD - 480gb

Нормално ли е Фпс да ми е 150-250 сякаш ми се струва малко ? Наистина не мога да кажа че процесора е от новите и реално цсго си иска и процесор. Настройките всичко е намалено на LOW.Само да кажа след смяна на процесор и видеокарта така и не преинсталирах Wina още със старият процесор си бях с този Win и направо боднах новия както и рамта увеличих, та въпроса ми е нормално ли е или е желателно да преинсталирам Wina и в него да е проблема ? На видеокартата съм си дръпнал и обновил драйвърите, даже ползвам Gforce Experience и той автоматично като има нов ъпдейт си  ми дава и си ъпдейтвам драйвърите. Едно момче където пуска стриимове е със същата видеокарта само където процесора му е Ryzen 5 5600x 32gb ram 3600mhz със пуснат стриим вади по 500-600 фпс и горница. А реално честота му с моя е една и съща почти вярно кеша е повече та затова питам. Намерих един клип с 1070ti 3770k на цсго на High 300 фпс  ето клипа. Интересно ми е дали е възможно от Wina да е скапан и да се получава това и след като смених почти всичко да си му направя една преинсталация. Едит: Процесора му смених  охлаждането и държи 45-50 градуса,видеото 55-60 градуса

Разрешен от Raze

Пусни нещо да ти следи товара на процесора, докато играеш, и веднага ще си проличи. Ако някоя нишка удря 100% товар, значи почти сигурно в процесора ти е ограничението.

Виж как на второто клипче се вижда честота на процесора 4.4 GHz (явно леко клокнат от заводските 3.9) и в същото време поне две от нишките отиват на моменти над 90%, пък видеокартата стои на има-няма 50%. Нещата много по-добре се виждат на графика във времето (вместо само подскачащи цифри) - за такива неща аз ползвам примерно Open Hardware Monitor. В идеалния случай с неограничени кадри видеокартата ще е "отпушена" и ще пере на близо до 100% товар, а процесорът ще я гони.

Температурите на процесора са супер ако са така по време на игра, на видеото - също (особено ако не си го пипал, просто най-вероятно до 60 градуса ще стои със спрени перки).

5600X е доста по-производителен процесор. Не се лъжи по честотите. Все пак сравняваш 10-годишен модел с такъв от предпоследно поколение.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

• Автор

Има и някакво отключване на процесора явно това се казва овърклок, ако дъното ми го позволяваше можеше да си го клокна... Иначе гледах скалата от таск мениджъра на моменти удря 60-70%, но като цяло ги държи ниски 10-12% нещо такова до 3.00 стига иначе дори  в момента гледам температурите 45 градуса купих си ново охлаждане https://ardes.bg/product/id-cooling-se-914-xt-basic-se-914-xt-basic-268156?utm_source=pazaruvaj.com&utm_medium=Охладители и за сега върши перфектна работа доволен съм много.

Иначе съм намислил да си купя един такъв процесор и едно дъно ново с рам и съм се насочил точно към това или към Ryzen 7 5800x

• Решение

Смени процесора с някой по-съвременен и ще се вдигнат кадрите, дори и с тази видеокарта. Сравняваш процесори с 7 години разлика, различни платформи, а и все пак Ryzen е с много по-бърза памет DDR4.

преди 14 часа, Ant1Lamer написа:

Здравейте имам едно запитване , сега не знаех къде точно да пусна  темата ако е на грешното място моля да се премести. Така Конфигурацията е следната
Процесор - I7 3770K
Рам - 16гб Corsair Vengeance DDR3 1600 mhz
Видео MSI 1070ti 256 bit 8gb
Дъно H77M
SSD - 480gb

Нормално ли е Фпс да ми е 150-250 сякаш ми се струва малко ? Наистина не мога да кажа че процесора е от новите и реално цсго си иска и процесор. Настройките всичко е намалено на LOW.Само да кажа след смяна на процесор и видеокарта така и не преинсталирах Wina още със старият процесор си бях с този Win и направо боднах новия както и рамта увеличих, та въпроса ми е нормално ли е или е желателно да преинсталирам Wina и в него да е проблема ? На видеокартата съм си дръпнал и обновил драйвърите, даже ползвам Gforce Experience и той автоматично като има нов ъпдейт си  ми дава и си ъпдейтвам драйвърите. Едно момче където пуска стриимове е със същата видеокарта само където процесора му е Ryzen 5 5600x 32gb ram 3600mhz със пуснат стриим вади по 500-600 фпс и горница. А реално честота му с моя е една и съща почти вярно кеша е повече та затова питам. Намерих един клип с 1070ti 3770k на цсго на High 300 фпс  ето клипа. Интересно ми е дали е възможно от Wina да е скапан и да се получава това и след като смених почти всичко да си му направя една преинсталация. Едит: Процесора му смених  охлаждането и държи 45-50 градуса,видеото 55-60 градуса

такива като тебе ги разцепвам със  60- фпс заключено

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Е да ами не то върви няма никакви проблеми да ти кажа даже като играем 5vs5  200 - 250 - 300 фпс ги удря напоследък ама го държа на ниски температури  на 40-45 градуса е процесора видеото е  55-60, но мисля да му сменя термопастата и  ще ги свали още със сигурност, че не сменяна от доста време

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.