Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся senior java developer

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, IvanKirov написа:

Kво ми се обясняваш бе, преди няколко месеца си намерих нова работа.

Аз съм минал по тоя път, ти не си!

каква ти е новата работа и каква старата ?

я разкажи като си минал по тоя път

каква е статистиката

колко пъти ти казаха 

""ще ти се обадим ""

току-що, Banesc написа:

каква ти е новата работа и каква старата ?

я разкажи като си минал по тоя път

каква е статистиката

колко пъти ти казаха 

""ще ти се обадим ""

Еми кодер съм си, не само на java.

Разбира се, не с първия път ми отварят вратата.

В София на всеки 2 седмици получавам оферта да започна. Когато си търся работа. Инак почти всеки ден иде  на мейла, предложения от LinkedIn.

Почти за всяка кандидатура, ме викат за интервю.

Като почнах последния път, отмених интервю, за което беше почти сигурно, че ще ме вземат.

• Автор
преди 10 минути, IvanKirov написа:

Еми кодер съм си, не само на java.

Разбира се, не с първия път ми отварят вратата.

В София на всеки 2 седмици получавам оферта да започна. Когато си търся работа. Инак почти всеки ден иде  на мейла, предложения от LinkedIn.

Почти за всяка кандидатура, ме викат за интервю.

Като почнах последния път, отмених интервю, за което беше почти сигурно, че ще ме вземат.

не увъртай като политик

кажи от 10 пъти колко ти казаха ще ти се обадим

и като  ти правят оферти за назначаване искай договор със започване    да те изчакат  30 дена да си уредиш напускането на старата работа щото са капути 99 %  и ще си напуснеш работата и няма да те  назначат на другата

или пък ако те назначат ще те изнудят за по малко пари

щото знаят че си безработен

преди 31 минути, Banesc написа:

не увъртай като политик

кажи от 10 пъти колко ти казаха ще ти се обадим

Около 90% от случаите като си подам CV ми насрочват интервю. Печеля работа средно след 8-мото интервю. Нямам претенции да съм топ кодер. Имат си други кандидати.

преди 31 минути, Banesc написа:

и като  ти правят оферти за назначаване искай договор със започване    да те изчакат  30 дена да си уредиш напускането на старата работа щото са капути 99 %  и ще си напуснеш работата и няма да те  назначат на другата

или пък ако те назначат ще те изнудят за по малко пари

щото знаят че си безработен

Че аз си казвам без да ме питат, че бях безработен. Абсолютно не ми е проблем да сменя работа, и напуснах старата, като обърнаха само да чистим мазаляка на чужденците.

Друго кво не ти е ясно?

А, да, още нещо. Предложиха ми с 4 цифрена сума отгоре, на колкото си поисках. Щото са наясно, че обучение в нов проект им струва скъпо, ако ме изкушат при конкуренцията.

• Автор
преди 4 минути, IvanKirov написа:

Около 90% от случаите като си подам CV ми насрочват интервю. Печеля работа средно след 8-мото интервю. Нямам претенции да съм топ кодер. Имат си други кандидати.

Че аз си казвам без да ме питат, че бях безработен. Абсолютно не ми е проблем да сменя работа, и напуснах старата, като обърнаха само да чистим мазаляка на чужденците.

Друго кво не ти е ясно?

аз досега какво обяснявах

значи от 10 пъти 1 път не те викат 8 пъти ти казват ще ти се обадим и 1 път те назначават

и аз ставам за кодер

току-що, Banesc написа:

аз досега какво обяснявах

значи от 10 пъти 1 път не те викат 8 пъти ти казват ще ти се обадим и 1 път те назначават

Точно така. На месец средно мога да си намеря работа 2 пъти. Поне миналата есен го играх на живо това.

Вие сте като таксиджиите. Всичко ви е ясно, ама само геврека можете да въртите. То и туй не е лесно, аз в София като мръкне не смея да минавам по маршрут, който не познавам.

• Автор
преди 1 час, IvanKirov написа:

ами ходи да геймиш за пари, дано си платиш нета тоя месец!

плащам го за година напред

п.с. Само едни НЕ ми се обадиха. Някви в бизнес парка бяха, ако се сетя ще ти кажа кои. Проектът им беше много смотан.

Някои фирми си имат онлайн анкета, правил ли си туй, правил ли си онуй. Обаждат се, дори с отрицателен отговор. Всички се обаждат, само едно изключение имам.

• Автор
преди 1 минута, IvanKirov написа:

Точно така. На месец средно мога да си намеря работа 2 пъти. Поне миналата есен го играх на живо това.

Вие сте като таксиджиите. Всичко ви е ясно, ама само геврека можете да въртите. То и туй не е лесно, аз в София като мръкне не смея да минавам по маршрут, който не познавам.

ориентирай се към овощарство

мога да ти  дам някой курс

изкуствения интелект ще ти вземе хляба 

току-що, Banesc написа:

ориентирай се към овощарство

мога да ти  дам някой курс

изкуствения интелект ще ти вземе хляба 

Ти си гледай овощарството, и не се бъркай в бранш, който дори бегло не познаваш.

Засега няма изгледи за криза при нас, работа и пари доволно, не ми трябва да бера ябълки.

• Автор

п.с. Само едни НЕ ми се обадиха. Някви в бизнес парка бяха, ако се сетя ще ти кажа кои. Проектът им беше много смотан.

Някои фирми си имат онлайн анкета, правил ли си туй, правил ли си онуй. Обаждат се, дори с отрицателен отговор. Всички се обаждат, само едно изключение имам.

повечето айти фирми се консултират с фирми за хюман ресурс които  си нямат идея   на какво трябва да отговарят  кандидатите за работа и е пълен провал

даже се говори че ще се наложи от  ЕС във фирмите да има полова квота

33 % джендери 33% жени 33 % мъже и която фирма не го спазва ще налагат глоби може и 25 % да стане и да включат 25% инвалиди

не ми трябва да бера ябълки.

не бери ходи на фитнес

преди 3 минути, Banesc написа:

даже се говори че ще се наложи от  ЕС във фирмите да има полова квота

33 % джендери 

Пак няма да се класираш, щото има минимални умения, за да те вземат. Чобани и картофо-въди, засега не се търсят особено.

• Автор

Пак няма да се класираш, щото има минимални умения, за да те вземат. Чобани и картофо-въди, засега не се търсят особено.

не ми е цел да имам хемороиди

ако исках щях да стана програмист 

и чобани се търсят много повече от програмисти

преди 1 минута, Banesc написа:

ако исках щях да стана програмист 

Вярвам, да речем, не сте природно тъпи. Само ви мързи да гледате.

И гледате в чуждата паничка, нали, как ще ни се стъжни и на нас.

ЧатЖПТ няма да ни вземе хляба, просто ще промени индустрията. Ще станем много по-ефективни.

Та имай на идея, че няма да дочакаш, да ни видиш хамали на робския пазар. По-добре седни научи нещо, което те влече.

• Автор

Вярвам, да речем, не сте природно тъпи. Само ви мързи да гледате.

И гледате в чуждата паничка, нали, как ще ни се стъжни и на нас.

ЧатЖПТ няма да ни вземе хляба, просто ще промени индустрията. Ще станем много по-ефективни.

Та имай на идея, че няма да дочакаш, да ни видиш хамали на робския пазар. По-добре седни научи нещо, което те влече.

доматите вече са 6 лв, до една година толкова ще ти е надницата

1 кило домати 

преди 13 минути, Banesc написа:

доматите вече са 6 лв, до една година толкова ще ти е надницата

1 кило домати 

Турция Гърция и Испания гледат домати, тука не е рентабилно. 1200 лева тона последно бяха пелетите. Южните държави нямат нужда да отопляват.

Докато злобееш как ще видиш грамотните хора да гладуват - помисли ти къде се класираш.

Толкоз ако искаш да гледаш домати  - ще трябва да се алокираш чирак в Анадола. Аз лично нямам желание за такива перспективи. Не ти завиждам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.