Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Външен изпит по кормуване

Featured Replies

Здравейте, скоро ще се явявам на изпит. Може ли да ми дадете някой друг съвет? Има ли определени часове, в които се провежда изпита или е на случайност? 

• Автор
преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

При мен беше в 3ч., дъждовно време при новолуние !

3 часа ще е добре за мен, защото няма трафик по това време 

Добре ,ще е да има снеговалеж и мъгла.

Яефе не се натъжавай, а се стегни за шофиране говорим,отговорност за всички в движението, а времето не се съобразява с кога ще ползваш колата

• Автор
преди 8 минути, balki65 написа:

Яефе не се натъжавай, а се стегни за шофиране говорим,отговорност за всички в движението, а времето не се съобразява с кога ще ползваш колата

Не ми е проблем да карам по което и да е друго време в такъв климат, само не и на изпита.

преди 1 минута, Dimirsoni написа:

Не ми е проблем да карам по което и да е друго време в такъв климат, само не и на изпита.

Я кажи от ЗДП , табела 141 и 142, но без да погледнеш в правиника, аз още ги помня

Поне един път ли , чесно аз 3 пъти ,минаха 40г от тогава, но още помня тези две табели,е тогава се моли изпитващия, да знае по малко от теб

• Автор

току-що, balki65 написа:

Поне един път ли , чесно аз 3 пъти ,минаха 40г от тогава, но още помня тези две табели,е тогава се моли изпитващия, да знае по малко от теб

Не съм чул някой , на който му изискват такива знания. Сигурен съм, че дори изпитващия не е чувал за ЗДП 🙃

преди 2 минути, Dimirsoni написа:

Не съм чул някой , на който му изискват такива знания. Сигурен съм, че дори изпитващия не е чувал за ЗДП 🙃

Най-вече те !

Него не го мисли, знаеш поне съде се намира педала на спирачката

• Автор

Не знам, ако помниш от преди 40 години може да ме светнеш

• Автор

Нормално, като има разбирачи, които могат само да цитират закони, вместо да окажат помощ, така ще бъде винаги.

преди 1 час, Dimirsoni написа:

Нормално, като има разбирачи, които могат само да цитират закони, вместо да окажат помощ, така ще бъде винаги.

Ти инструктор нямаш ли?

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ти инструктор нямаш ли?

Имам

Аз от написаното от теб разбрах, че ти предстои някакъв изпит по кормуване и искаш съвет.

преди 11 часа, Dimirsoni написа:

Може ли да ми дадете някой друг съвет? Има ли определени часове, в които се провежда изпита или е на случайност? 

Да разбирам ли, че незнаеш в колко часа ти е изпита и нас ли питаш?

Какво ще кормуваш?

Аз като кормувах камиона времето беше слънчево, като кормувах автобуса беше мокро и имаше мъгла, когато кормувах мотоциклета беше облачно но не заваля. Тролейбуса го кормувах през лятото, беше горещо и слънчево!

Сега сериозно, кажи какъв съвет искаш да ти дадем и за какво? Ние нито знаем на какъв изпит ще се явяваш нито за какво ще е този изпит, не си питал нищо конкретно и затова никой не ти отговаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.