Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашето мнение за безкабелната телевизия

Featured Replies

Здравейте! 

Моят въпрос се отнася за безкабелната телевизия, която се предлага от няколко големи мобилни оператора (аз поне съм виждал рекламите на А1 и Виваком, но може да има и други). Някой дали е ползвал подобна услуга и доволен ли е от качеството?  Доколкото ми стана ясно си теглиш някакво приложение на смарт телевизора и през него гледаш телевизия. Това звучи добре, но какво се случва ако безжичният интернет на телевизора в определени моменти е с по-бавна скорост? 

Ако са с по-бавна скорост, звъниш на оператора и се разправяш. Да не говорим, че по различните градове почти никои от операторите нямат гигабитова оптична мрежа, колкото и реклами да си правят. Аз например съм от Шумен, не съм краен квартал и максимума, който могат да ми предложат операторите като скорост, е около 100 мегабита. Единствено А1 можело с коаксиален кабел да ми докарат около 300 мегабита. Реално, за телевизия 20-30 мегабита са достатъчни, но зависи колко маймуни има на клона и каква е връзката.

преди 4 минути, Raze написа:

Аз например съм от Шумен

в Шумен питай Бергон ако имат оптика над 100 дори и 500 мбпс могат да ти докарат но там зависи каква е технологията на оптиката им . Тука в Добрич съм чувал в някои квартали бучат над 500 аз още си чакам оптиката им но дори за сега не ми трябва , защото съм чувал точно в моят квартал ще е  до 120 130 мбпс .

Тези са някакви смешници. Само като им гледам пакетите и цените се отказвам. В момента съм на нетуоркс 90 мегабита само интернет и плащам 14 лв. А в сайта на тези не виждам повече от 80 мегабита интернет.

Аз съм на оптичен кабел при А1 и имам интернет 150 гб скорост и 200 канала интерактивна телевизия.  По принцип нямам оплаквания (такива неща се казват тихичко, за да не чуе някой Дявол). Обаче сметката става все по-дебела и се оглеждам ако има нещо на по-тънка цена. Тия безкабелните пакети обаче ми се виждат доста скъпички. Скоро ми изтече договора с А1 и сега съм безсрочен, което ми дава свободата да се оглеждам за нещо по-изгодно. Интернета е добре, но тия 200 канала тв са ми много повече. Аз я гледам 5-10 канала, я не. 

преди 26 минути, lupis написа:

Ами че те ефирните са толкова...

Идеята ми е, че ми трябва тв пакет с минимално количество канали, но при повечето оператори се почва от 100 канала нагоре и съответно и цената е "прекрасна".

преди 32 минути, ivov написа:

Идеята ми е, че ми трябва тв пакет с минимално количество канали, но при повечето оператори се почва от 100 канала нагоре и съответно и цената е "прекрасна".

Няма вече пакети с 5-10 канала. А и цените не са толкоз солени.

преди 4 часа, Raze написа:

Тези са някакви смешници. Само като им гледам пакетите и цените се отказвам. В момента съм на нетуоркс 90 мегабита само интернет и плащам 14 лв. А в сайта на тези не виждам повече от 80 мегабита интернет.

Пак ти казвам ако бергона има оптика до теб на места дига над 500 поне така съм чувал из Добрич дали е така и аз гадая .

иначе и аз на бергон без проблем дигам 90 мбпс на телефон , комп  .Имам над 200 канала + диемите и 7/8 и плащам 26 лв 

преди 1 час, ivov написа:

Идеята ми е, че ми трябва тв пакет с минимално количество канали

Вярвай ми все някой канал ще ти липсва . Ако искаш минималното пускай си антенката и си имаш 10 15 канала

преди 9 минути, adersa написа:

Пак ти казвам ако бергона има оптика до теб на места дига над 500 поне така съм чувал из Добрич дали е така и аз гадая .

иначе и аз на бергон без проблем дигам 90 мбпс на телефон , комп  .Имам над 200 канала + диемите и 7/8 и плащам 26 лв 

Вярвай ми все някой канал ще ти липсва . Ако искаш минималното пускай си антенката и си имаш 10 15 канала

И какво ще гледа на антенката?! - задните и части. И няма значение дали е опитка или не. Пуска ти се толкоз, за колкото си плащаш. Мина времето, когато БГ пиърингът беше безплатен. За международния интернет няма и да споменавам.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 15 минути, adersa написа:

Интернет Добрич- Интернет от Бергон Добрич (bergon.net)

Някой е приказвал колкото да не заспи, евентуално ако има локална мрежа може да е имало подобна скорост при теглене на някои торенти.

преди 3 часа, ivov написа:

Аз съм на оптичен кабел при А1 и имам интернет 150 гб скорост и 200 канала интерактивна телевизия.  По принцип нямам оплаквания (такива неща се казват тихичко, за да не чуе някой Дявол). Обаче сметката става все по-дебела и се оглеждам ако има нещо на по-тънка цена. Тия безкабелните пакети обаче ми се виждат доста скъпички. Скоро ми изтече договора с А1 и сега съм безсрочен, което ми дава свободата да се оглеждам за нещо по-изгодно. Интернета е добре, но тия 200 канала тв са ми много повече. Аз я гледам 5-10 канала, я не. 

Инсталирай си приложението A1 Xplore TV и го пробвай. Какъвто пакет плащаш толкова и канали ще ти излязат на приложението.

Ползвам приложението и съм доволен.

преди 2 часа, Coco1 написа:

Инсталирай си приложението A1 Xplore TV и го пробвай. Какъвто пакет плащаш толкова и канали ще ти излязат на приложението.

Ползвам приложението и съм доволен.

Имащ предвид да го инсталирам на смарт телевизора ли? Защото аз го имам на телефона и компютъра като екстра към договора. Някъде към 80 програми, но аз по принцип рядко гледам телевизия. Няма ли някой да въведе Пейтв т.е. в края на месеца да плащам само за тези канали, които съм гледал и колкото време съм ги ползвал. Нещо като в хотелите. Сега каква полза, че имам 200 канала и са ми набутали македонски, арабски, украински, руски и занзибарски, които не гледам, но трябва да ги плащам. 

преди 26 минути, ivov написа:

Имащ предвид да го инсталирам на смарт телевизора ли? Защото аз го имам на телефона и компютъра като екстра към договора. Някъде към 80 програми, но аз по принцип рядко гледам телевизия. Няма ли някой да въведе Пейтв т.е. в края на месеца да плащам само за тези канали, които съм гледал и колкото време съм ги ползвал. Нещо като в хотелите. Сега каква полза, че имам 200 канала и са ми набутали македонски, арабски, украински, руски и занзибарски, които не гледам, но трябва да ги плащам. 

Това което е на телефона ти е мобилната версия А1 Xplore TV Go . За телевизори версията е A1 Xplore TV и тя е обвързана с плана който плащаш на приемника вкъщи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.