Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри на външен (преносим) хард диск

Препоръчан отговор

Здравейте! Понеже не мога да открия конкретен отговор на търсенето ми в мрежата,реших да се допитам до точните хора на точното място🙂 Извинявам се предварително,ако темата е разисквана и обяснявана и ако мястото й не е точно за този раздел.Та  питането ми е следното: Може ли и какъв е начина да се инсталира и  да се играе игра от външен (преносим) хард диск ,когато е свързан към компютър чрез USB? Моля за конкретни и ясни отговори,без странични "умозаключения",заядливи питания и коментари. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слагаш диска, създаваш дял ако няма, при инсталацията на играта посочваш директория от преносимия диск.

Това е.

Сега ако искаш тази игра да я играеш на друга система различна от тази на която си инсталирал играта - това не фигурира в твоя въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, m160k написа:

Здравейте! Понеже не мога да открия конкретен отговор на търсенето ми в мрежата,реших да се допитам до точните хора на точното място🙂 Извинявам се предварително,ако темата е разисквана и обяснявана и ако мястото й не е точно за този раздел.Та  питането ми е следното: Може ли и какъв е начина да се инсталира и  да се играе игра от външен (преносим) хард диск ,когато е свързан към компютър чрез USB? Моля за конкретни и ясни отговори,без странични "умозаключения",заядливи питания и коментари. 

Каква е идеята игрите да са на "външен" диск?

Ако питането е - може ли този диск да се закачва и на други компютри - отговора е - не. И това обезсмисля упражнението с външния диск.

Ако няма да разхождаш такъв диск по други компютри - инсталирай игрите на вътрешния диск - той е много по-бърз и от там игрите ще вървят по-плавно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, dimy написа:

Каква е идеята игрите да са на "външен" диск?

Ако питането е - може ли този диск да се закачва и на други компютри - отговора е - не. И това обезсмисля упражнението с външния диск.

Ако няма да разхождаш такъв диск по други компютри - инсталирай игрите на вътрешния диск - той е много по-бърз и от там игрите ще вървят по-плавно.

Идеята е принципно-техническа,защото не съм запознат и искам да науча нещо повече и да опитам от чисто любопитсво. В по-частен случай- имам един служебен лаптоп,който има по-добри параметри от личния ми,но няма толково много пространство за съхранение,а и не искам да му инсталирам "странични"неща (доколкото е възможно). В същото време реших да изпробвам за свободното си време някои игри (от сорта на  F1, FIFA ) и ме осени идеята,дали може да се получи "номера" с външния хард. Това е всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, m160k написа:

Идеята е принципно-техническа,защото не съм запознат и искам да науча нещо повече и да опитам от чисто любопитсво. В по-частен случай- имам един служебен лаптоп,който има по-добри параметри от личния ми,но няма толково много пространство за съхранение,а и не искам да му инсталирам "странични"неща (доколкото е възможно). В същото време реших да изпробвам за свободното си време някои игри (от сорта на  F1, FIFA ) и ме осени идеята,дали може да се получи "номера" с външния хард. Това е всичко.

В предишния си пост ти отговорих. Краткия отговор е - не става и няма смисъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...