Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лъсна истинското лице на Ватикана!

Anneliese

Препоръчан отговор

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13351359

Изключително съм отвратена! Не стига, че има сериозно подозрение, че Ватиканът е намесен в убийството на българския цар Калоян, а сега и това! Трябвао да си отваряме очите на четири с тия католици! Излиза, че не са никакви християни, а организация, прикрита зад християнството, която се занимава с престъпления!

У нас май има паметник на Карол Войтила. Не мисля, че е редно да съществува повече!

Ако още веднъж католиците се намесят във вътрешните ни дела и не ни позволят сами да си избираме политиката и пътят, трябва да си получат заслуженото!

И като се сетя как тогава, през 2002, бях ученичка в 10 клас и по вестниците имаше пропаганда, която тогава не изглеждаше такава, че уж имало архиви, които разкривали, че католици също са помагали за нашата национално освободителна кауза от Турция........................ Има, дръжки! Точно католиците са най - големите предатели!

Бясна съм! Сергей Антонов почина сам и не получи държавно погребение, каквото според мен заслужаваше.

По същия начин постъпиха със медицинските ни лица в Либия. Грозни шантажи и изнудване. Да им се връща тъпкано на италианците и американците!

Като гръмне вулкана Кампи Флейгрей хич няма да ми пука за унищожението на Италия!Това е една прокълната мафиотска държава!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Забрави май Желю Жабата който при първия удобен случай отиде да се извини на американците (?!) за стрелбата по Папата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Забрави май Желю Жабата който при първия удобен случай отиде да се извини на американците (?!) за стрелбата по Папата

Така ли? Аз това не го знам, за пръв път го чувам, тогава съм била дете............... С историята за процеса и съдбата на Сергей антонов се запознах през 2002 , когато България беше в треска да приеме оня негодяй!

Изумена съм..............Извинение за нещо, за което не сме виновни. Иван Костов, и той същия "Ами ако са виновни"? Гнусляци. Гнусляци са всички демонократи!

Надявам се някой така да обвини дъщеря му или внуците му, да видим дали ще му е хубаво така да ръси  недоказани приказки!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13351359

Изключително съм отвратена! Не стига, че има сериозно подозрение, че Ватиканът е намесен в убийството на българския цар Калоян, а сега и това! Трябвао да си отваряме очите на четири с тия католици! Излиза, че не са никакви християни, а организация, прикрита зад християнството, която се занимава с престъпления!

У нас май има паметник на Карол Войтила. Не мисля, че е редно да съществува повече!

Ако още веднъж католиците се намесят във вътрешните ни дела и не ни позволят сами да си избираме политиката и пътят, трябва да си получат заслуженото!

И като се сетя как тогава, през 2002, бях ученичка в 10 клас и по вестниците имаше пропаганда, която тогава не изглеждаше такава, че уж имало архиви, които разкривали, че католици също са помагали за нашата национално освободителна кауза от Турция........................ Има, дръжки! Точно католиците са най - големите предатели!

Бясна съм! Сергей Антонов почина сам и не получи държавно погребение, каквото според мен заслужаваше.

По същия начин постъпиха със медицинските ни лица в Либия. Грозни шантажи и изнудване. Да им се връща тъпкано на италианците и американците!

Като гръмне вулкана Кампи Флейгрей хич няма да ми пука за унищожението на Италия!Това е една прокълната мафиотска държава!

/cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_12/6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif.de7b82f4beeea026768eb53647940beb.gif

http://wikileaks.pro/archives/267

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

не че са цветя за мирисане но нова е някаква измишльотина

Цитат

Това направи в дългото писмо, което изпрати на Пиетро Орланди, брат на изчезналата безследно през 1983 г. в Рим Емануела, по онова време 15-годишна. Пиетро Орланди реши да публикува целия текст на разказа на Агджа, за да няма спекулации. Той го пратил с мейл до италианеца. Текстът е на перфектен италиански и е пълен с точно изписани имена, което навява на мисълта, че някой му е сътрудничил в написването.

през 1983 не е  имало мейл интернет се  създава 1990 г

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо си мислела, че Ватикана е нещо свято. Там има пари, власт, убийства, измами и каквото още се сетиш. Една отдавна прогнила организация. която трябва да бъде забранена със закон.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм ги мислила за свети, но съм изумена и шокирана, че са ни били взели на мушка, и то без ние нищо да сме им сторили. Отвратително! С процеса, дето са го спретнали,  очерниха нацията ни за дълго. Още има наивници да вярват, че Тодор Живков и нашето разузнаване са искали да убиват оня смотаняк папата.

Ако бяхме нормална държава, след подобни разкрития би трябвало да съдим италианската държава и Ватикана за компенсации,  а ДАНС трябва да следи отблизо какви ги вършат католическите отчета.

У нас в момента има украинци, а част от тях са католици. Не бих се учудила да ни спретнат нещо и пак да ни обвинят в не знам какво................

Би трябвало католицизмът да е забранен в България и да скъсаме отношения с тази прогнила институция.

Най - добре е сънародниците ни да напуснат Италия. Унизително е да слугуват на самозабравила се държава,  която дори не е скъсала връзките с фашизма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не съм ги мислила за свети, но съм изумена и шокирана, че са ни били взели на мушка, и то без ние нищо да сме им сторили. Отвратително! С процеса, дето са го спретнали,  очерниха нацията ни за дълго. Още има наивници да вярват, че Тодор Живков и нашето разузнаване са искали да убиват оня смотаняк папата.

Ако бяхме нормална държава, след подобни разкрития би трябвало да съдим италианската държава и Ватикана за компенсации,  а ДАНС трябва да следи отблизо какви ги вършат католическите отчета.

У нас в момента има украинци, а част от тях са католици. Не бих се учудила да ни спретнат нещо и пак да ни обвинят в не знам какво................

Би трябвало католицизмът да е забранен в България и да скъсаме отношения с тази прогнила институция.

Най - добре е сънародниците ни да напуснат Италия. Унизително е да слугуват на самозабравила се държава,  която дори не е скъсала връзките с фашизма.

Е ти не се ли усещаш, че всичко е за цирка и за публиката. Никой не те е взел на мушка. Прави се едно престъпление, убива се този, който трябва и се избира изкупителна жертва. Американците как си убиха президента Кенеди. Всичко е интереси, власт и пари. Та недей да се изумяваш ами си гледай живота. Ония горе не ги интересува даже, че съществуваш. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Anneliese написа:

Интересно, как би реагирала ако в някоя държава забранят православието?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, подкара и Ватикана. Интересно ми е какво следва, ще се опитам да позная, на Шипка ще ни качваш или ще яздим Мадарския конник? Не ни пращай само в Африка при някое племе, че сега там е лято и е голяма жега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам скъпите лимузини и ролекси на православния клир, са пример за святост.  

А за оная ерес в Москва с Третия Рим, изобщо нищо хубаво не може да се каже. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...