Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся антивирусна програма

vanko929

Препоръчан отговор

Здравейте моля препоръчайте добра антивирусна програма за уиндоуса. Защото имам съмнения ,че има вирус макар и да не виждам нищо нередно в работищете процеси в таск мениджър  . Имам съмнение за вирус защото от една седмица насам получавам сигнал за влизане в профилите ми .

Като започнем от Дискорд беше използван моя акаунт за разпространяване на спам сменил парола ок , после е влизано в инстаграм последвани над 1000 профила смених парола ок , после гугъл съобщава за открито подозрително съобщение в компютъра смяна на парола ок , и за финал подозрителна дейност и в фейсбук смяна на парола и двуфакторна защита където е възможно сложих... Eset nod 32 не върши работа malware bytes ,също ... не открих и никакво неразпознато приложение в уиндоуса , Така че ако има добър инструмент или антивирусна която да не натоварва системата споделете благодаря .  В ютуб беше търсено how to crack photoshop и такива работи това де е случвало извън моите часове на актовност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Malwarebytes

Ако наистина някой има достъп до акаунтите ти, не е задължително да имаш вирус. Ако искаш да ти е мирна главата, форматираш всичко и чиста инсталация. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш съмнение си пусни тема в https://www.kaldata.com/forums/forum/137-премахване-на-зловреден-софтуер/

Или сканирай компа онлайн

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vanko929 написа:

Здравейте моля препоръчайте добра антивирусна програма за уиндоуса. Защото имам съмнения ,че има вирус макар и да не виждам нищо нередно в работищете процеси в таск мениджър  . Имам съмнение за вирус защото от една седмица насам получавам сигнал за влизане в профилите ми .

Като започнем от Дискорд беше използван моя акаунт за разпространяване на спам сменил парола ок , после е влизано в инстаграм последвани над 1000 профила смених парола ок , после гугъл съобщава за открито подозрително съобщение в компютъра смяна на парола ок , и за финал подозрителна дейност и в фейсбук смяна на парола и двуфакторна защита където е възможно сложих... Eset nod 32 не върши работа malware bytes ,също ... не открих и никакво неразпознато приложение в уиндоуса , Така че ако има добър инструмент или антивирусна която да не натоварва системата споделете благодаря .  В ютуб беше търсено how to crack photoshop и такива работи това де е случвало извън моите часове на актовност.

Ами то срещу фишинг е трудна борбата, не е до вирус или малуер за което се съмнявате! Ползвайте добавки в браузъра, като UBlock Origin и DNS и които блокират фишинга, като тези на AdGuard 94.140.14.14 and 94.140.15.15 !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ами то срещу фишинг е трудна борбата, не е до вирус или малуер за което се съмнявате! Ползвайте добавки в браузъра, като UBlock Origin и DNS и които блокират фишинга, като тези на AdGuard 94.140.14.14 and 94.140.15.15 !

Ublock мисля че беше за блокиране на реклами ? Ако да то adblock имам не върши ли същото?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vanko929 написа:

Ublock мисля че беше за блокиране на реклами ? Ако да то adblock имам не върши ли същото?

Да, има много подобни добавки, но ориджина се е доказал, като много ефикасен, работи по-добре! В комбинация с DNS сървърите на адгард и може да се каже , че в голямата си степен сте защитен. Естествено трябва да сте сигурен също, че вече не е компромитирана операционната система от зловреден код!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вече е станала белята. Колкото и антивирусни да търсите все тая , нямате ли компютърна хигиена и кликвате на всеки файл изпратен от непознат ще ви хакват профилите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

DNS сървърите на адгард

https://adguard-dns.io/en/welcome.html
https://adguard-dns.io/kb/general/dns-providers/
https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg

Но е силно препоръчително първо да се сканира и анализира системата от член на HJT 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, shishmanovp861 написа:

Eset и Malwarebytes оригинални в активна защита ли?

За Eset имам лиценз от Виваком към интернета  свалих я от официалния сайт,  а другата само пробен период за сканиране .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прегледа ли в някой от тези всички ресурси от къде и кога е влизано?

В тези акаунти само от системата ли се влиза? Телефон, нещо друго?

Кой друг пипа по този компютър?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, plamen_petrov_80 написа:

Прегледа ли в някой от тези всички ресурси от къде и кога е влизано?

В тези акаунти само от системата ли се влиза? Телефон, нещо друго?

Само в инстаграм успях да видя ,че има реално влизане в профила от macOS от индия  , за другите инциденти нямаше инфо да е влизано от неразпознато у-во ,принципно тези неща се случват по нощите когато лаптопа не работи.

В акаунтите се влиза и от телефон други хора нямат достъп до лаптопа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Eset е много добра.Запази я щом я плащаш а Malwarebytes няма да открие заплахата,добър е в друго.Подарявам лиценз аз съм писал за Zemana antilogger.Можеш да я пробваш.Password manager не ползваш ли?

Дай да видим Zemana antimalware Какво ще открие.Инсталирай я и направи дълбоко сканиране.И за нея мога да ти подаря лиценз.Имам и за Панда лиценз.Тя е лека като Есет.Незнам какви са параметрите на твоя компютър.Мога да ти предложа скенери да се сканираш цял ден.

https://zemana.com/us/antimalware.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...