Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за HTML,PHP код.

Featured Replies

Здравейте група, тъй като започнах кодировка на хтмл сайт имам запитване ако някой знае и може да ми помогне. Бих искал да направя на самият бутон ( Закупи ) когато натиснат на него да им отвори автоматично Телеграма и да е приготвило съобщението на чат с мен и да речем да пише ( Бих искал да закупя ВИП ) и при тях е нужно само да натиснет изпрати в телеграм чата който ще бъдат с мен. Ще се радвам ако някой има идея как да го направя. Търсим в интернет но немога да намеря. (Това го правя с цел да правят покупка само чрез съобщение с мен ). Благодаря ви! 

Разрешен от Петър Ангелов

<a href="https://telegram.me/tarmanau">Твоето име</a>

• Решение
преди 46 минути, EnduOnFire написа:

Здравейте група, тъй като започнах кодировка на хтмл сайт имам запитване ако някой знае и може да ми помогне. Бих искал да направя на самият бутон ( Закупи ) когато натиснат на него да им отвори автоматично Телеграма и да е приготвило съобщението на чат с мен и да речем да пише ( Бих искал да закупя ВИП ) и при тях е нужно само да натиснет изпрати в телеграм чата който ще бъдат с мен. Ще се радвам ако някой има идея как да го направя. Търсим в интернет но немога да намеря. (Това го правя с цел да правят покупка само чрез съобщение с мен ). Благодаря ви! 

Пробвай евентуално с това да го оформиш (ще трябва да се регистрираш).

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

И как ще върже после абонаментите?! 

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Аз останах с впечатление, че става въпрос за визуалното оформление и код за бутона. За какви абонаменти става въпрос (не ползвам телеграм и не го познавам в детайли - виждал съм го, но не съм задълбавал)?

• Автор
на 29.12.2022 г. в 13:17, Beemo написа:

<a href="https://telegram.me/tarmanau">Твоето име</a>

За сега това използвам ;д. Но ми трябва нещо друго. Благодаря все пак

на 29.12.2022 г. в 13:18, Петър Ангелов написа:

Това е интересно! Ще го пробвам! Като цяло идеята просто ми е когато някой натисне на закупи бутона да му отвори телеграм програмата и автоматично да е на чат със мен и написано съобщение. Той само ще трябва да натисне изпрати в телеграма ;д. Благодаря! Ще пробвам това.

преди 2 минути, EnduOnFire написа:

За сега това използвам ;д. Но ми трябва нещо друго. Благодаря все пак

Това е интересно! Ще го пробвам! Като цяло идеята просто ми е когато някой натисне на закупи бутона да му отвори телеграм програмата и автоматично да е на чат със мен и написано съобщение. Той само ще трябва да натисне изпрати в телеграма ;д. Благодаря! Ще пробвам това.

И ако днес имаш 1000 натискания, да не говорим че някой може да се избъзика или да ти пусне БОТ какво правим?! Или пък няколко човека едновременно решат да си чатят?! Тогава какво правим?! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
на 29.12.2022 г. в 13:22, Емил Костов написа:

То не е да навържа абонаментите. Като цяло аз на двата абонамента ще сложа същият код. И когато някой избере да речем един от абонаментите да ги прехвърли автоматично в програмата Телеграм и да им е написало да речем съобщението. 
Примерно избираш абонамент ВИП. След това натискаш на бутона. След това ти се отваря телеграма на телефона и имаш написано съобщение в чата с мен -> (Бих искал да се абонирам за ВИП-а ви.) И той/тя ще трябва само да го изпрати 

току-що, Емил Костов написа:

И ако днес имаш 1000 натискания, да не говорим че някой може да се избъзика или да ти пусне БОТ какво правим?! Или пък няколко човека едновременно решат да си чатят?! Тогава какво правим?! 

Ами то попринцип за сега съм така. Който реши да се абонира натиска на бутона и ми пише или преди това също който реши може да ми пише. Знам какво искаш да кажеш но има бутон БЛОК ;д. За сега гледам да го направя така пък след време ще го свържа някак с пеймент система : )

Мисля че даденият линк от Петър, ще ми свърши работа! Ако ми трябва помощ за нещо,  ще отворя нова тема. Благодаря на всички ви!

преди 5 минути, EnduOnFire написа:

То не е да навържа абонаментите. Като цяло аз на двата абонамента ще сложа същият код. И когато някой избере да речем един от абонаментите да ги прехвърли автоматично в програмата Телеграм и да им е написало да речем съобщението. 
Примерно избираш абонамент ВИП. След това натискаш на бутона. След това ти се отваря телеграма на телефона и имаш написано съобщение в чата с мен -> (Бих искал да се абонирам за ВИП-а ви.) И той/тя ще трябва само да го изпрати 

преди 9 минути, EnduOnFire написа:

Ако идеята ти е, да сравняваш/удостоверяваш кой е платил - доста повече код, от един бутон. Без да им задаваш ръчно, адреси и сметки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.