Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

този модел и марка може ли да работят с Google Chrome Cast и по-точно КОЙ модел бихте си купили ?

Препоръчан отговор

Здравейте ,
опитах се да ъпдейтна , да актуализирам , опитах и флашна този модел
нооооооооооооо след всички успешно опити , се оказва , че модела като че ли е вече доста стар
Ще опитам още много варианти - ще успея , но много време и нерви ще ми струва
Помислих още малко и може би с Google Chrome Cast - ще мога да го свързвам с Wi-fi домашния рутер и всичко ще е ОК ?

АаааааааакО тръгне с Google Chrome Cast - КОЙ МОДЕЛ да си купя - посъветвайте ме
 Гледам има от 30 лв - 3 кутии цигари
има и от 50 ........ има от 70 ........ има и от 110

Вие какъв ползвате ??????????????

WhatsApp Image 2022-12-22 at 18.17.23.jpeg

+ плюс
имате ли мнение за този

image.png.42d482d112e31e230bec9139c1d1cf98.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Dimbi Il написа:

Вие какъв ползвате ??????????????

Ние ползваме TV Box за тази цел...,а не измислици на гугъл...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

При мен въпросът е решен по-кардинарно - НЕ ПОЛЗВАМ телевизор, а само онлайн-ТВ. Да не се бърка с IPTV! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Amazon  Fire TV /кубче 2 ген./ и съм много доволен! Имам и старо MXQ Pro от първите с андроид 5 и то успява да плейва ТВ !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Димитър 59 написа:

Аз пък съм доволен от Гугъл. Всичко се каства много бързо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...