Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор 32'' с Андроид

Препоръчан отговор

Здравейте,

Предстои ми закупуване на телевизор. Мястото позволява да е 32''. Държа да бъде с Андроид, защото си плащам за едно приложение с което гледаме телевизия вкъщи. Телевизора ще бъде свързан с LAN кабел към розетка. Не се интересувам от евтините марки. Преди да публикувам поста - разгледах сайта на Технополис и там при зададен филтър излизат Sony, Philips, Toshiba i JVC. Иска ми се да видя мнение на хора, които ползват даден модел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом, не се интересуваш от евтини марки, тогава избора е един Sony.  Резолюцията трябва да е поне 1080p, за размера който си избрал.

Toshiba и JVC ги забравяш.

Лошото ,е че по-високия класове ТВ започват от 50 инча нагоре. 32-инчовите са с бюджетни панели и екстри.

В крaен случай , Philips  или TCL, Xiaomi.

Като, гледаш за модели, които имат Android (Google TV) за марките Philips, Sony.

Защото, последните имат модели и с други "по-прости" ОС-и.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Mr. ?? написа:

Принципно съм за SONY с две ръце. Другите ми телевизори са тази марка и съм много доволен. Като изключим че операционната система е малко бавна, но това се преживява. Никога не съм ползвал друга марка с Андроид освен SONY. Затова исках да видя други мнения. За добро или лошо, SONY имат само един модел 32'' s Android. :(

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-SONY-KD-32W800P-LED/p/16188?tab=characteristics

И той не е Full HD, а е HD Ready...

преди 13 часа, Mr. ?? написа:

Щом, не се интересуваш от евтини марки, тогава избора е един Sony.  Резолюцията трябва да е поне 1080p, за размера който си избрал.

Toshiba и JVC ги забравяш.

Лошото ,е че по-високия класове ТВ започват от 50 инча нагоре. 32-инчовите са с бюджетни панели и екстри.

В крaен случай , Philips  или TCL, Xiaomi.

Като, гледаш за модели, които имат Android (Google TV) за марките Philips, Sony.

Защото, последните имат модели и с други "по-прости" ОС-и.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитирането от теб Sony e само с HD резолюция. Което не е оптимално. Изглежда е стар модел. Което го прави лош избор.

Погледни за по нов модел на Sony  в друг е-магазин.

Разгледай и Panasonic-а и TCL-a от горния линк.

П. П. Има вариант, за външен ТВ бокс +ТТ. Което, не те оогранича съвсем.  Тогава,  пoгледни Samsung, LG.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Mr. ?? написа:

Цитирането от теб Sony e само с HD резолюция. Което не е оптимално. Изглежда е стар модел. Което го прави лош избор.

Погледни за по нов модел на Sony  в друг е-магазин.

Разгледай и Panasonic-а и TCL-a от горния линк.

П. П. Има вариант, за външен ТВ бокс +ТТ. Което, не те оогранича съвсем.  Тогава,  пoгледни Samsung, LG.

Разглеждайки сайтовете се спрях на това:

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-PHILIPS-32PFS6906-LED/p/15565?tab=characteristics

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, masterb написа:

Разглеждайки сайтовете се спрях на това:

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-PHILIPS-32PFS6906-LED/p/15565?tab=characteristics

Модела е от 2021 г. т. е. Аndroid, версията няма да е актуална.

https://www.displayspecifications.com/en/model/7d3528ac

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На сайта на Филипс обаче има съвсем нов и обемист фърмуер за въпросния модел:

image.png.41570bb21fdf7c71165a6ab327833241.png

Поддръжка за LED Full HD Android TV 32PFS6906/12 | Philips

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...