Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли за използвам блутут хендсфри на компютър с уиндоус?

Bobi3

Препоръчан отговор

Слушалката се свързва с компютъра, но не възпроизвежда звук. Не я намирам в опциите за избор на аудиоустройство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Raze написа:

Покажи в блутут настройките къде е вързана и в Sounds/Playback какво се вижда.

какво значи "къде е вързана"? 475103126_.thumb.jpg.65657ca2871e92f57a21aac5ac2c976a.jpg

преди 20 минути, Beemo написа:

Settings>Administrative tools>Services>Bluetooth Handsfree Service>десен - старт/стоп.

Running

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо така за марка и модел да кажеш? И наистина не е ясно! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bobi3 написа:

Running

Е, да де - running.

Ако дъното ти няма блутуут, трябва да имаш една USB джаджа, на хендсфрийто. Ако нямаш и двете... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Beemo написа:

Е, да де - running.

Ако дъното ти няма блутуут, трябва да имаш една USB джаджа, на хендсфрийто. Ако нямаш и двете... 

Ако дъното няма "Синьо докосване" - как ще се свърже? С връв ли?

преди 2 часа, Bobi3 написа:

Слушалката се свързва с компютъра, но не възпроизвежда звук. Не я намирам в опциите за избор на аудиоустройство.

Инсталирай си подходящ драйвер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, jhoro написа:

Ако дъното няма "Синьо докосване" - как ще се свърже? С връв ли?

Инсталирай си подходящ драйвер.

Ти прочете ли изобщо, какво съм написал?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Beemo написа:

Ти прочете ли изобщо, какво съм написал?!

А ти - прочете ли си бисера?

преди 3 часа, Beemo написа:

Слушалка с USB джаджа???   :jeer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виждаш ли го въобще като Playback устройство? Имаше и това Bluetooth че различните устровства поддържат различни codec-и. Ако го виждаш като устройство пробвай с най-обикновен wav от тия на Windows-a

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Bobi3 написа:

Блутут слушалка и компютър с уиндоус 10

685961838.tellur-vox-55-tll511321.jpg+Picture4.png

Какво не ти е ясно?

не всеки се е родил учен . Ето аз например не знам как да си инсталирам линукс .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, adersa написа:

не всеки се е родил учен . Ето аз например не знам как да си инсталирам линукс .

Не се ядосвай!

Аз "съм силен родил научен", ама ... постоянно забравям.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jhoro написа:

Не се ядосвай!

Аз "съм силен родил научен", ама ... постоянно забравям.

наистина не знам как да инсталирам линукс даже да седна да работя на линукс машина пак няма да мога да се оправя .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, adersa написа:

наистина не знам как да инсталирам линукс даже да седна да работя на линукс машина пак няма да мога да се оправя .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12.01.2023 г. в 19:04, adersa написа:

Със сигурност ще можеш - трябва само да пробваш. И някой да помага - когато има зор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...