Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нужда от помощ за създаване на конфигурация.

Featured Replies

Здравейте,

минаха се доста години от последното ми посещение тук,но ето че имам нужда от съдействие,тъй като последните 5-6години тотално изпуснах новостите,актуалните неща и т.н.(щом още съм с Windows7 и chrome ми казва го махам значи е дошло време за нов хардуер хах).

Така направо ви казвам каква машина ми трябва и предполагам,че ще можете ми препоръчате някоя сглобена конфигурация или да създадем такава от 0.Бюджета с който разполагам е 1000-2000лв за нужната апаратура.

Компютъра ще се ползва за видеообработка(създаване на клипове като за youtube) и съответно работа с Photoshop и предимно работа с браузъри.Откъм работа толко,може би е добре да имаме повечко РАМ,че често работя с доста прозорци приложения и прочие.Откъм развлечения нека поне умее да подкарва новите игри,не че ще седна да ги играя,най-много някоя стара класика.Компютъра ще ми е на бюрото и с приличен монитор и ще го ползвам за горепосочените неща.Отделно искам с HDMI кабел го закача към телевизора,та телевизора на един порт да ми е PC,eдин TV,един Xbox и по този начин да си свалям филми и сериали и да ги гледам от PC-то на него,което е нещо задължително всяка вечер за нашият дом.Това последното го написах с идеята да насоча малко повече за подходяща видео карта.Също така и говори,че се сваля и трие често та това най-вероятно ще амортизира бързо HDD-то,аз сега на настолния съм закачил 3 като 1 ми е главен с важна информация,а във другите два по 1TB постоянно свалям и трия филми и сериали та и да издадат багажа не е болка за умиране.

Ще съм много благодарен ако получа нужната помощ и съдействие : )

преди 45 минути, Johnny_Knoxville написа:

Откъм развлечения нека поне умее да подкарва новите игри,не че ще седна да ги играя,най-много някоя стара класика.

Може би е добре да ни запознаеш на какво точно работиш в момента, колко го натоварваш, какво точно ще използва като софтуер и добре да помислиш за тези игри. Необходимия обем за данни и конфигурация за сторидж също е добре да се упомене.

• Автор
преди 10 минути, plamen_petrov_80 написа:

Може би е добре да ни запознаеш на какво точно работиш в момента, колко го натоварваш, какво точно ще използва като софтуер и добре да помислиш за тези игри. Необходимия обем за данни и конфигурация за сторидж също е добре да се упомене.

16 или 32 Рам...те първа ще се занимавам с програми с видеообработка  и не съм много наясно колко мощен ще има нужда да е,HDD най-малко 3TB но като цяло може би видео картата ми е най-важна коя да избера с другите неща може и сам се справя.Гледам сега какво ползват ютубърите и стриймърите като апаратура,но все пак и тук да чуя мнение.Може би най-голям бюджет да се отдели за видео картата около 50% примерно 800-1000лв да се знае,че ще е функционална и актуална още няколко години напред.Не знам дали е редно да кажа примерно препоръчайте ми геймърски компютър за 2к (защото едно време следвах логиката,че щом е за игри ще става и за други неща).

Най-добре е ако има хора в групата които се занимават със сходна дейност като качване на клипове в youtube,livestream не на игри а на 4к камера на живо примерно и дребни работи с Photoshop да кажат каква апаратура ползват и дали са доволни от нея.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.