Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор 32''

Препоръчан отговор

Здравейте отново,

След като си закупих XIAOMI Mi 4K TV STICK M24E, Трябва да закупя 32'' телевизор. Тъй като гледам телевизия през Fusion на Булсатком и ТВ стика поддържа Full HD искам телевизора да е Full HD.

https://www.technopolis.bg/bg//TV%2C-Video-i-Gaming/Televizori/c/P11090104?text=&pageselect=30&pricerange=&attr-1-4=SAMSUNG&layout=Grid&sort=price-asc&ajaxLoad=false&q=%3Aprice-asc%3ARESOLUTION%3AFULL+HD+1920+x+1080%3Abrand%3ALG%3Abrand%3APHILIPS%3ADISPLAYSIZEINCH%3A32.0+"%3Abrand%3AJVC%3Abrand%3ASAMSUNG

Кой от посочените модели е най-подходящ? Не съм купувал телевизор от 4-5 години и не знам кои характеристики да гледам. Благодаря предварително на отзовалите се!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Joss Bomon написа:

Мястото позволява 32''. Мисля че съм го написал. Иначе и аз бих искал да е по-голям...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом телевизора, не трябва да е Android TV, тогава погледни 32-ките 1080p на LG. Например:

https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/lg/32lq63806lc-p773898951/

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-32LQ631C-LED/p/10272

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях скептична към TCL, но съм много доволна за сега от избора си за трапезарията. И моето място не позволява по-голям.

https://www.emag.bg/televizor-tcl-led-32-80-sm-smart-android-tv-full-hd-klas-f-32s5400af/pd/D35TTRMBM/?

https://www.emag.bg/televizor-tcl-32-80-sm-smart-android-full-hd-led-klas-f-32es570f/pd/D0VQYXMBM/

преди 7 часа, masterb написа:

искам телевизора да е Full HD.

Това с Full HD за мен е изхвърляне и товарене в цената, но вие си знаете. 

Успех в избора и безаварийно да ви служи! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fay написа:

Това с Full HD за мен е изхвърляне и товарене в цената

Не, не е! Давам пример с Ювентус. Когато каналът не е HD и камерата дава от най-горния ред на стадиона, фланелките им не са раирани, а изглеждат леко мръсно бели. Когато каналът е HD, дори най-далечната камера си дава райето на фланелките! А при LED телевизор е още по-зле.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, JKirilov написа:

Не, не е! Давам пример с Ювентус. Когато каналът не е HD и камерата дава от най-горния ред на стадиона, фланелките им не са раирани, а изглеждат леко мръсно бели. Когато каналът е HD, дори най-далечната камера си дава райето на фланелките! А при LED телевизор е още по-зле.

Ти па къде отиде, аз говорех за Full HD, не за HD. 

преди 20 минути, JKirilov написа:

Когато каналът е HD, дори най-далечната камера си дава райето на фланелките!

А когато е Full HD, каква е фланелката? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Fay написа:

Това с Full HD за мен е изхвърляне и товарене в цената, но вие си знаете.

Full HD телевизор има смисъл когато входния сигнал за картина е Full HD и същия '32 се гледа от близко разстояние.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Full HD телевизор има смисъл когато входния сигнал за картина е Full HD и същия '32 се гледа от близко разстояние.

Добре, покажи ми разликата в картинки, ако можеш, моля! Приемаме, че входния сигнал е Full HD. Къде е разликата в картината, ако ТВ-то не поддържа Full HD, а е само HD. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Fay написа:

Ти па къде отиде, аз говорех за Full HD, не за HD. 

А когато е Full HD, каква е фланелката? 

Kъде се пъхаш, след като нищо не разбираш? HD ТВ каналите са Full HD, пък ти си чети глупостите по форумите...:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Fay написа:

Добре, покажи ми разликата в картинки, ако можеш, моля! Приемаме, че входния сигнал е Full HD. Къде е разликата в картината, ако ТВ-то не поддържа Full HD, а е само HD. 

Ако телевизора не поддържа Full HD ,няма как да възпроизведе Full HD картина, разликата при еднакви по размер телевизори Full HD и HD е в гъстотата на пикселите за инч, на този с повече писксели ще виждаш картината по детайлно с по малка пикселизация в образа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, JKirilov написа:

пък ти си чети глупостите по форумите...:angry:

Да бе верно, какво ли па те чета ...

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Ако телевизора не поддържа Full HD ,няма как да възпроизведе Full HD картина, разликата при еднакви по размер телевизори Full HD и HD е в гъстотата на пикселите за инч, на този с повече писксели ще виждаш картината по детайлно с по малка пикселизация в образа.

Едно и също повтаряш. Разбрах го това. Искам сравнени образи не от реклами, а от домашен тест, един ТВ поддържащ Full HD и на такъв възпроизвеждащ само HD.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fay написа:

Едно и също повтаряш. Разбрах го това. Искам сравнени образи не от реклами, а от домашен тест, един ТВ поддържащ Full HD и на такъв възпроизвеждащ само HD.

Това от видеото е в общи линии което написах по горе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, JKirilov написа:

Kъде се пъхаш, след като нищо не разбираш? HD ТВ каналите са Full HD, пък ти си чети глупостите по форумите...:angry:

Кои канали? Тези, които са HD, телевизора ги разпознава като 1080i - примерно българските телевизии, HBO и така нататък. Има един канал 'landscape HD', него го дава 1080p. Аз още чакам да обясниш разликите за предния ми въпрос...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Fay написа:

един ТВ поддържащ Full HD и на такъв възпроизвеждащ само HD.

Ей сегинка отивам и купувам по един такъв, после пускам тема ак да ги свържа бе, момче" и снимам да видиш ти има ли разлика или няма?:angry:

А от разето май по-неграмотен нема? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, JKirilov написа:

Ей сегинка отивам и купувам по един такъв, после пускам тема ак да ги свържа бе, момче" и снимам да видиш ти има ли разлика или няма?:angry:

А от разето май по-неграмотен нема? :)

И това го казва най-неграмотния във форума чукча-писател, дето дори не отговаря като го питаш нещо! Добре...ще си взема бележка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, masterb написа:

След 2 дни проучване се спрях на този модел:

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-32LQ631C-LED/p/10272

Добър избор,ако сте го купили честито!LG си е утвърдена марка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...