Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на телефон

Препоръчан отговор

Здравейте, бях се насочил към Pixel6a но се оказа че няма от къде да го закупя в България, дайте някакви други предложения до към 650лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Dezarux написа:

Здравейте, бях се насочил към Pixel6a но се оказа че няма от къде да го закупя в България, дайте някакви други предложения до към 650лв.

Заповядайте - Google Pixel 6a 5G 128GB 6GB

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, AAUUXX написа:

Заповядайте - Google Pixel 6a 5G 128GB 6GB

А кой от всичките е надежден сайт , че доста от тях са със страни политики на връщане (buybest примерно)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Dezarux написа:

А кой от всичките е надежден сайт , че доста от тях са със страни политики на връщане (buybest примерно)

Smartfonbg.com виждам че имат 15 дни право на връщане ,което са обявили, не мога да знам дали някой саит е надежден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Dezarux написа:

бях се насочил към Pixel6a

Няма да можеш да ползваш 5G.

Другото е че е дефакто с чип Ексинос.

преди 14 минути, Dezarux написа:

Гаражна подръжка по желание

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти и от румънците: Смартфон Google Pixel 6A, 128GB, 6GB RAM, 5G, Charcoal - eMAG.bg

преди 1 час, Coco1 написа:

Няма да можеш да ползваш 5G.

Това защо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пазарувал съм от "smartfonbg.com", коректни са! 

Ако харесвате устройства с чист Андроид, Моторола би трябвало да Ви допаднат, като алтернатива на Пиксел. Примерно Motorola Edge 30.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Coco1 написа:

Гаранция ползвал ли си

Не ми се е налагало, но доколкото знам гаранционните ремонти се извършват от оторизирани сервизи на марката, а не от търговеца. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Soviet Soldier написа:

Не ми се е налагало, но доколкото знам гаранционните ремонти се извършват от оторизирани сервизи на марката, а не от търговеца. 

Точно там е проблема че ремонтите са по гаражите, а не в оторизираните. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Raze написа:

Ето ти и от румънците: Смартфон Google Pixel 6A, 128GB, 6GB RAM, 5G, Charcoal - eMAG.bg

Това защо?

Защото у нас няма нужната носеща честота, казах ти, че си неук...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За неграмотното разе:

Google Pixel 6a 5G support: Sub-6 GHz and mmWave

There are different types of 5G networks out there and only certain phones tend to work with all of them. Similarly, all models of the Pixel 6a don't work with all 5G networks out there. The unlocked variants of the Google Pixel 6a only work with sub-6 5G networks. Even carrier-locked versions sold by some of the major US carriers out there including T-Mobile and AT&T only support sub-6 5G, even though they're branded differently. Verizon, for instance, brands its Sub-6 5G as 'Nationwide 5G', AT&T simply calls it '5G' whereas T-Mobile calls it the 'Extended range 5G'.

https://pixel.withgoogle.com/5G/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И как реши, че съм неграмотен? Ти изобщо знаеш ли какво е неграмотен? Нали затова е форума, да се пита! Значи всички тук, които не знаят нещо според теб са неграмотни, а ти си най-умния ли какво? Не може да знам всичко, благодарение на теб научих нещо ново, но начина, по който го представи, не говори отново въобще добре за теб!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тогава запомни следното - когато напиша нещо, то е вярно и си го приписваш 10 пъти!

на 24.01.2023 г. в 1:48, JKirilov написа:

Защото у нас няма нужната носеща честота...

Написал съм го по единствено възможния начин, но хейтъра у тебе не устиска...:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.01.2023 г. в 6:35, JKirilov написа:

Написал съм го по единствено възможния начин, но хейтъра у тебе не устиска...

Тя честотата телефона я поддържа. Не е разрешено да използва 5г заради така наречената carrier policy. Тоест 5г е разрешено да се използва само при определени оператори. По същия начин има и ограничение (поне за тук) при използването и на 4г мрежи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.01.2023 г. в 1:48, JKirilov написа:

Защото у нас няма нужната носеща честота, казах ти, че си неук...

преди 2 часа, maxthon написа:

Не е разрешено да използва 5г заради така наречената carrier policy

Сarrier policy означава Носеща честота, което съм и написал, учете ги тези езици!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, JKirilov написа:

Сarrier policy означава Носеща честота, което съм и написал, учете ги тези езици!

Carrier policy означава точно това, което е. А именно настройки на телефона спрямо оператора. На снимката е папката в модема на телефона ми (с Куалком процесор) Има настройки за отделни оператори дали да работи 5G SA (NSA e пуснато навсякъде), DSS и други мрежови потребности според всеки оператор. Ако има изисквания за ограничение на някои честоти за регион/оперетор това също се прави с настройки в модема. 5G както и ims услуги на Pixel телефони могат да се пуснат и за тук, но за това се изисква root и именно пипане чрез него в настройките на модема. Носещата честота на 5g си я поддържа, но просто не е разрешено за нашите оператори да го използват (както и volte/vowifi).

Capture.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 23.01.2023 г. в 19:43, Dezarux написа:

Има го даже от физически магазин, а не някой незнаен сайт. Аз лично съм си купувал от там два телефона, но не съм стигал до ситуация с проблем и не знам дали ще се правят спънки. 

https://www.citytel.bg/google-mobile-phones

на 23.01.2023 г. в 21:15, Raze написа:

Това е " Предлаган и с доставка от: BuyBest", демек от най-големите мошеници в България

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...