Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

програма, която изглажда гласа

Featured Replies

Здравейте, има ли програма, която изглажда гласа, аз заеквам, но имам ютюб канал дали има програма, която може да направи така, че да не се личи заекването. Благодаря за отговора.

Хората пишат софтуер за луди пари, който създава този ефект, ти искаш да се отървеш от него. :D Шегата настрана, има терапевтичен софтуер, който помага на някои хора да се отърват или да намалят значително заекването. Но такъв, който тотално да го премахва от аудиотракове, не ми е известен.

преди 25 минути, mariasimova81 написа:

Здравейте, има ли програма, която изглажда гласа, аз заеквам, но имам ютюб канал дали има програма, която може да направи така, че да не се личи заекването. Благодаря за отговора.

Освен, някой друг да говори вместо вас...Дублаж...

Ако искате помогнете, ако ли не поне недей пречете!

преди 53 минути, mariasimova81 написа:

Защо не погледнете тази тема стара е но има много предложения.

Може да си "кътнеш" аудиото с някой редактор - доколкото е възможно.

Иначе има програми, платени и безплатни(не знам точно, как работят) . В googleplay, търси DAF или Delayed Auditory или Fonate...

преди 1 час, mariasimova81 написа:

Ползвайте новия синтезатор Neural Speechlab

С естествени гласове на български актьори. Не е машинен! 

преди 52 минути, цър-вул написа:

Ползвайте новия синтезатор Neural Speechlab

С естествени гласове на български актьори. Не е машинен! 

Само незрящи имат достъп. Ако някой познава незрящ, да ми пише, за да коригираме достъпа.

преди 59 минути, Beemo написа:

Може да си "кътнеш" аудиото с някой редактор - доколкото е възможно.

Това предлагам и аз.Може да изрезва частично от аудиото,на местата,където заеква по-дълго. Горе предлагат разни синтезаторни,променящи гласа програми,които нямат смисъл за целта.

преди 27 минути, Клонинга написа:

Само незрящи имат достъп...

...до безплатен лиценз.
Смяташ ли, че не знам? Аз съм показал технологична възможност. 

преди 29 минути, Клонинга написа:

да ми пише, за да коригираме достъпа

На теб, в качеството ти на какъв? На Господин Никой?

преди 7 минути, цър-вул написа:

На теб, в качеството ти на какъв? На Господин Никой?

Никой или Някой, теб какво те засяга? Щом казвам, че ще се работи по нея, значи ще се работи. А кой кум, кой сват, няма абсолютно никакво значение. От някъде се започва. Без споделяне няма как да стане. Ти не си навит, вече разбрах.

преди 5 минути, Клонинга написа:

Щом казвам, че ще се работи по нея, значи ще се работи.

Разбрахме за силното ти желание да се докопаш до копие с лиценз
Господин Никой, вече сме били свидетели на силното ти желание да се сдобиеш с тази или онази програма по различен от стандартните начини...
Щяло било да се работи...Ами, то се работи - в момента е достъпна версия 3.2 на синтезатора.

@mariasimova81, с помощта на синтезатора може да се генерира що-годе приличен говор, но при диалози, синтезираният говор ще трябва да се монтира на мястото на Вашия глас. Т.е., освен набирането на текста за синтез, ще трябва и монтажна работа.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Разбрахме за силното ти желание да се докопаш до копие с лиценз
 в момента е достъпна версия 3.2 на синтезатора.

Не четеш внимателно. Насоката е "коригиране" на достъпа. Колкото повече юнаци имат достъп, толкова по-голям шанс да стане публична. Виждам си запознат с версията. Ако имаш програмата, би ли ми я пратил на ЛС? Никога нямам за цел да се възползвам. Жалко, че за толкова време не си разбрал същността ми и характера.

преди 2 часа, Banesc написа:

mariasimova81 гадже имаш ли си ?

що за въпрос - моля по темата!!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.