Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няма харесвания на профилната си снимка в фейсбук

Препоръчан отговор

Здравейте, актулизирах си снимката в фейсбук . Няма харесвания на снимката. Снимката ми е качена на стената и се е  актуализира. Но няма харесвания, според мен мойте приятели не я виждат. Кажете как да оправя тази грешка.  

Направих следни действия. 

Редактиране на профил-снимка на профила - редактиране - и избрах снимката. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно много грозна снимка си качил, щом не я харесват - пооправия малко фотошоп мотошоп

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Голяма работа. Според вас като има харесвания нещо ще се случи ли?! Излезте от тоя ФБ, там няма нищо реално! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, quarz написа:

Направи си фалшив профил, добави се в приятели и сам си я харесай. 😎

И какво от това?! Какво ще се случи, като я хареса?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, vlado1985 написа:

Виж дали си оставил опцията на публиучно като си качвал снимката.

Пише смяна на аудиторя публично. Явно си е публична,на мен ми стана странно понеже вече 24 часа от както съм направил актулизацията и няма харесвания. Една позната даже каза че не е видял да съм си сменил снимката. Явно според мен  не съм направил нещо да се вид от повече хора. 

Ако може хора който не могат да дава съвети, да не спамят само темата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, thegame999 написа:

Пише смяна на аудиторя публично. Явно си е публична,на мен ми стана странно понеже вече 24 часа от както съм направил актулизацията и няма харесвания. Една позната даже каза че не е видял да съм си сменил снимката. Явно според мен  не съм направил нещо да се вид от повече хора. 

Ами влзни в настроийки и си прегледай всички настройки от тук няма кой да ги провери вместо теб. А това че някой не ти е видял снимката може просто да не са я харесали приятелитети.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Купуваш от Зукърбърг пакет от 1000 лайка и сам си лайкваш снимките.

Да си лайкваш сам снимките е като да си удариш *икия и да си кажеш "Евала машино".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, thegame999 написа:

Здравейте, актулизирах си снимката в фейсбук . Няма харесвания на снимката. Снимката ми е качена на стената и се е  актуализира. Но няма харесвания, според мен мойте приятели не я виждат. Кажете как да оправя тази грешка.  

...

Нямам представа, но... това е ужасно.

пп моля постът ми да се разглежда като съчувствие, а не като спам. Хора сме. Понякога се нуждаем просто от малко подкрепа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, plmen88 написа:

Да си лайкваш сам снимките е като да си удариш *икия и да си кажеш "Евала машино".

Изобщо не е същото, за *икията не трябва да плащаш, докато при Зукърбър нищо не е безплатно, всичко се плаща по един или друг начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Ma_ri написа:

Моля те. Не избързвай, да се самоубиеш  Все  някога, някой ще ти хареса снимката. 

На 2 февруари даже е сигурно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...