Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настройка на Transpeed Android 11 TV BOX BT5.0 3D Fast Dual 1000M WiFi 4K - как?

Гост
Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

Взех от Алито този ТВ БОКС най-скъпия - 4GB + 64GB с всички клавиатури и дистейшъни или каквото е там.
Днес пристигна, вече час обикалям около него и го гледам като индианец пишеща машина. Знам, че може да му се сложат стотици български програми, но не знам как.

Как да го настроя?

image.png.77ee21c5da6470e3b25b97d1386ea1c5.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Стоимен написа:

Взех от Алито този ТВ БОКС най-скъпия - 4GB + 64GB с всички клавиатури и дистейшъни или каквото е там.
Днес пристигна, вече час обикалям около него и го гледам като индианец пишеща машина. Знам, че може да му се сложат стотици български програми, но не знам как.

Как да го настроя?

Защо не попиташ оператора на когото плащаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Стоимен написа:

Как да го настроя?

С два пирона, в контакта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В най общи линии няколко варианта:

1.Плащаш на доставчик за IPTV телевизия (било то през приложение или по-друг начин)

2. Плащаш на някой да ти даде листи/профили, които да гледаш (black market). Активни за определен период от време.

3.Търсиш си .m3u листи с канали, които работят временно (внимавай, защото и "подарък вирус", може да получиш докато търсиш в глобална мрежа)

Изтегляш KODI инсталираш repo-то на marto. Инсталираш добавката за телевизията.

Първите две са за предпочитане, ако си цениш времето и искаш да гледаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Стоимен написа:

Знам, че може да му се сложат стотици български програми, но не знам как.

Димка къде са тия стотици програми 

преди 2 часа, Стоимен написа:

най-скъпия

Брау начи 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Mr. ?? написа:

В най общи линии няколко варианта:

1.Плащаш на доставчик за IPTV телевизия (било то през приложение или по-друг начин)

2. Плащаш на някой да ти даде листи/профили, които да гледаш (black market). Активни за определен период от време.

3.Търсиш си .m3u листи с канали, които работят временно (внимавай, защото и "подарък вирус", може да получиш докато търсиш в глобална мрежа)

Изтегляш KODI инсталираш repo-то на marto. Инсталираш добавката за телевизията.

Първите две са за предпочитане, ако си цениш времето и искаш да гледаш.

Аз си плащам на Виваком всеки месец по 60 и нещо кинта. Но не намерих ЕОН приложението в Google Play.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бокса с кой тип версия на Android  e: Android или Android TV?

При първото е възможно за това да липсва. Защото,Tv Box-a трябва да е сертифициран за Android TV ( за да могат да се използват приложенията, които са "писани" за Android TV.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Стоимен написа:

Аз си плащам на Виваком всеки месец по 60 и нещо кинта. Но не намерих ЕОН приложението в Google Play.

Ако плащаш за телефония и интернет е нормално и аз съм така, и ми писна от тез изедници!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение
преди 7 часа, Стоимен написа:

Но не намерих ЕОН приложението в Google Play.

https://eon-united-group-b-v.bg.aptoide.com/app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android
https://apkpure.com/eon-tv/com.ug.eon.android.tv

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, цър-вул написа:

@цър-вул, благодаря.  Tова от apkpure се инсталира и цялата простотия тръгна. Е, искаше регистриране на някакъв код на акаунта ми във Виваком.

Последен въпрос - мога ли сега да записвам телевизионния сигнал - някой мач или филмче с Арни например?

10х

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, нушо написа:
Аз ли да ти го търся?

Реших , че знаеш къде е това меню, след като така ми отговори по- горе. Знаеш ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, нушо написа:

На моя телевизор го знам,има графа записите,виж при теб как е.

Не на телевизора, на ТВ бокса. Как с ТВ бокса да записвам телевизията?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...