Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сваляне на филми от FilmiSub

Виж решението Разрешен от Hristo52,

Препоръчан отговор

Здравейте,преди го нямах този проблем.Искам да сваля филма "Двете кули"от поредицата "Властелина на пръстените "но излизат опции само за снимки.

Имам Video DownloadHelper 7.6.3.3 с лиценз.Пробвах и с друг филм,но същото.Къде може да е проблемът?Благодаря!

Screenshot - 10.2.2023 г. , 11_58_23.png

Screenshot - 10.2.2023 г. , 12_00_05.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Идеално се сваля с това:  https://www.internetdownloadmanager.com/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Hristo52 написа:

Идеално се сваля с това:  https://www.internetdownloadmanager.com/

Сваля се с IDM, но не от този сайт точно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Сваля се с IDM, но не от този сайт точно!

Кой филм искаш да ти сваля от тука професоре?  https://filmisub.com/filmi/bgaudio/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Кой филм искаш да ти сваля от тука професоре?  https://filmisub.com/filmi/bgaudio/

Няма нужда да сваляш. Просто покажи снимка на маркера който се появява за теглене в горния десен ъгъл на видеото. Не само ти ползваш този инструмент и за да казвам нещо, значи има защо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Няма нужда да сваляш. Просто покажи снимка на маркера който се появява за теглене в горния десен ъгъл на видеото. Не само ти ползваш този инструмент и за да казвам нещо, значи има защо!

Това стига ли ти?Capture-1.jpg.48487f9c6f74ab9c4ab79bdca9342192.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Това стига ли ти?

Цъкни на бутона и виж какво ще сваля. Освен това не сваля от всеки сървър и затова си пуснал TVP.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Цъкни на бутона и виж какво ще сваля. Освен това не сваля от всеки сървър и затова си пуснал TVP.

Е това се сваля  https://dox.abv.bg/download?id=435f445262# - Линк за сваляне

Да, от всеки не сваля. Така е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Е това се сваля  https://dox.abv.bg/download?id=435f445262# - Линк за сваляне

Цъкна ли си на линка?

image.png.576c1aa5863d951889c44e00ed51063d.png

Само от някои сървъри сваля в .TS формат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Цъкна ли си на линка?

image.png.576c1aa5863d951889c44e00ed51063d.png

Само от някои сървъри сваля в .TS формат

Да. Работи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да свалите филма Двете кули/от поредицата Властелинът на пръстените /от FILMISUB. Как се използва IDM ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Още един въпрос.Например от Filmi9.com свалих Аватар 2022.Там има субтитри,но на сваленият файл няма.

Долу има бутон за настройки но нищо не става.Бихте ли ми обяснили защо?

преди 2 часа, Vladimir Tomov написа:

Може ли да свалите филма Двете кули/от поредицата Властелинът на пръстените /от FILMISUB. Как се използва IDM ? 

Screenshot - 10.2.2023 г. , 19_43_26.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, JKirilov написа:

По принцип филми/сериали и субтитри се свалят отделно и от различни места.

А откъде да сваля субтитрите на този филм?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение
преди 1 час, Vladimir Tomov написа:

А откъде да сваля субтитрите на този филм?

Инсталираш IDM. Отиваш на филма в сайта. Като ти се покаже командата СВАЛИ ВИДЕО, цъкаш върху него и ще видиш 2 файла за сваляне

1.jpg.20eaee9abc26db157e251469be180df7.jpg

VTT файла са субтитрите. Избираш го и го сваляш! Ясно?

Ето ти субтитрите за филма

Avatar- The Way of Water _ Аватар 2- Природата на водата (2022) онлайн - Филми 9.vtt

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, ще споделя как си свалям филми.

Ако на някой му е полезно и интересно.

Raspberry Pi3, с Transmission Torrent server с роля контролер инсталиран и настроен.

2TB диск по USB, шернат по SMB.

Android смартфон с Transmission torrent client свързан към Transmission torrent контролера.

Kodi клиенти които да достъпва шернатата торент папка. С различни добавки за сваляне на информация за свалените филми и субтитри.

Може е PLex да се вкара в схемата.

Предимствата за мен са:

Свалям си Торенти от всякъде през смартфона, като смартфона сваля само няколко килобита торент файл, и директно пренасочва целия даунлоад на торента към торент контролера у дома ползвайки интернета у дома а не вашия от телефона, отделно го съхранява на сториджа който сте шернали у дома по мрежа.

Съответно можете да достъпите филмите от всякакви устройства дори с VPN от вън.

Можете да шернете торент папката в HTTPS в уеб  с име и парола за автентификация и да си стриймвате съдържанието без випиен а направо от интернет.

Отделно с Коди не мисля за субтитри, тъй като гледам основно с английско аудио и английски букви.

;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Netadmin_juniee написа:

Raspberry Pi3, с Transmission Torrent server с роля контролер инсталиран и настроен.

Android смартфон с Transmission torrent client свързан към Transmission torrent контролера.

Kodi клиенти които да достъпва шернатата торент папка. С различни добавки за сваляне на информация за свалените филми и субтитри.

Предимствата за мен са:

Свалям си Торенти от всякъде през смартфона, като смартфона сваля само няколко килобита торент файл, и директно пренасочва целия даунлоад на торента към торент контролера у дома ползвайки интернета у дома а не вашия от телефона, отделно го съхранява на сториджа който сте шернали у дома по мрежа.

Можете да шернете торент папката в HTTPS в уеб  с име и парола за автентификация и да си стриймвате съдържанието без випиен а направо от интернет.

Отделно с Коди не мисля за субтитри, тъй като гледам основно с английско аудио и английски букви.

;)

А не можа да разбереш, че за i5 -12/13xxx е най - добре z690 ?

За това ти говорех... И ти се чудиш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Beemo написа:

А не можа да разбереш, че за i5 -12/13xxx е най - добре z690 ?

За това ти говорех... И ти се чудиш...

Знам че най доброто е Интел 13-то поколение но са двойно по скъпи от AMD.

Всъщност и AMD не са лоши особено в последните години.

Ако трябва да съм откровен не се занимавам с билдване на компютри и нямам специфични познания, ако се напъна мога да видя в чуждите форуми какво си купуват и по правилото следваш златните серии и си взимаш едно ниво по надолу.

Конкретно на въпроса ти, не се наложи да ровя за Интел дъна тъй като се спрях на AMD процесори.

А и какво да му е сложното ориентираш се по стандартите и сокетите и техническите документи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Netadmin_juniee написа:

Знам че най доброто е Интел 13-то поколение но са двойно по скъпи от AMD.

Всъщност и AMD не са лоши особено в последните години.

Ако трябва да съм откровен не се занимавам с билдване на компютри и нямам специфични познания, ако се напъна мога да видя в чуждите форуми какво си купуват и по правилото следваш златните серии и си взимаш едно ниво по надолу.

Конкретно на въпроса ти, не се наложи да ровя за Интел дъна тъй като се спрях на AMD процесори.

Не бе... Исках да кажа, че си надменен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Beemo написа:

Не бе... Исках да кажа, че си надменен.

Не съм, не знам от къде ти идва това впечатление.

Погрешно е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Netadmin_juniee написа:

Предимствата за мен са:

;)

Ако искаш да се правиш на умен(не си първият) , направи тема и обясни, какво означават термините и кое - как, се инсталира и за какво служи.

пп Спирам и се извинявам, за топика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Beemo написа:

Ако искаш да се правиш на умен(не си първият) , направи тема и обясни, какво означават термините и кое - как, се инсталира и за какво служи.

пп Спирам и се извинявам, за топика.

Ех пак офтопик.

Не разбирам дефиницията ти за "Да се правиш на умен".

Споделил съм концепцията, който го вълнува да си проучи.

Това което изискваш от мен изисква мотивация, която  ми липсва в този форум, всеки който цени времето си и енергията си не би я хабял напразно.

Мога да ти дам хинт че тук съм от 2010-та, и само шепа потребители са свестни тук.

И мога да ти кажа че и ти не си цвете явно си се заразил от паразитното заядливо поведение на другата шепа членове във форума които не харесвам на които явно подражаваш,  а по конкретно относно онази тема в която питам нещо, задал съм въпрос а ти тръгваш да ме нападаш колко съм некомпетентен и как не съм знаел някакви неща, аз ако съм знаел нямал съм да питам, мързяло ме е да чета и ровя и съм попитал явно.

Освен да ти кажа всичко най добро, поздрави и наздраве, на модераторите също друго нямам за казване ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 11.02.2023 г. в 0:22, Netadmin_juniee написа:

Ех пак офтопик.

Не разбирам дефиницията ти за "Да се правиш на умен".

Споделил съм концепцията, който го вълнува да си проучи.

Това което изискваш от мен изисква мотивация, която  ми липсва в този форум, всеки който цени времето си и енергията си не би я хабял напразно.

Мога да ти дам хинт че тук съм от 2010-та, и само шепа потребители са свестни тук.

И мога да ти кажа че и ти не си цвете явно си се заразил от паразитното заядливо поведение на другата шепа членове във форума които не харесвам на които явно подражаваш,  а по конкретно относно онази тема в която питам нещо, задал съм въпрос а ти тръгваш да ме нападаш колко съм некомпетентен и как не съм знаел някакви неща, аз ако съм знаел нямал съм да питам, мързяло ме е да чета и ровя и съм попитал явно.

Освен да ти кажа всичко най добро, поздрави и наздраве, на модераторите също друго нямам за казване ;)

Изобщо не те нападам. 

Просто ми е чудно - как такъв специалист, като теб - не си знае хардуера, който му трябва.

Щом пишеш скриптове и си наясно, със сървърите на "малинка" ...

Най - малкото ще ти е ясно, че 3к за компютър за дизайнер - са половината от видеокартата. Плюс останалата половина, плюс останалия хардуер. А - и монитор, който започва от 2к.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...