Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация,максимум до 1700лв

Препоръчан отговор

Здравейте,към края на този месец съм решил да взимам нов комп,тъй като стария ми който вече е на близо 10 годинки му е време за смяна :D Та изискванията който имам е да е процесора AMD задължително,игри почти не играя,освен genshin impact и чат пат gta5,компа се използва за интернет,филми към 50 инчов телевизор да се гледат(не гоня 4к задължително за качество :D ) Oт старата конфигурация ще си запазя само Hdd тата 2x4тб Така че едно Nvmi SSd 256гб ми е напълно достатъчно,също така не гоня максимална тишина на вентилаторите,така че и да са малко по шумни,няма да е пречка тва,сегашния ми комп е с 16гб рам,който са ми напълно достатъчни,така че и този ако с е толкова ще е перфект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо такова се получава, 250 ГБ SSD не си струва, разликата с 500 GB e 10-20 лв

Количка: 2X8G DDR4 3600 ADATA SPEC D60G AX4U360038G18A-DT60, DeepCool Case ATX CC560, DeepCool PSU 650W DN650 new version 80+ 230V EU, продукти и цени. (nikem-bg.net)

Имаш възможност и бюджет да промениш някои неща - кутия, захранване и така нататък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Давам и аз едно предложение, само че с Интел процесор, въпреки,че си писал АМД задължително. Просто дъното е на много добра промоция и не се сдържах :). С 50лв. е над бюджета, защото съм предвидил и охладил за процесора.

1. Intel Core i5-12400F

2. MSI MAG B660M BAZOOKA DDR4

3. PowerColor HellHound OC RX 6650 XT

4. Silicon Power XPOWER Zenith 16GB(2x8GB) DDR4 PC4-25600 3200MHz CL16

5. SSD SILICON POWER UD80 500GB

6. Seasonic G12 GC 650W 80 Plus Gold

7. DeepCool CC560

8. DeepCool AG400

Общо: 1750лв. Както си знаеш сглобяване, тестване и доставка са за наша сметка.

ПП. Колегите вече са ти дали добри предложения с АМД, аз бих сменил картите само пак с такава на АМД 6650 (по-бърза е от чистата 3060 без RT) и може би ще се побере и в бюджета нещо с 5600Х

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Евгени Богданов написа:

игри почти не играя

В такъв случай вземаш Интел конфигурация!

AMD са за "геймАрите".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, JKirilov написа:

В такъв случай вземаш Интел конфигурация!

AMD са за "геймАрите".

Да вземе, което му е на сърце. Двата процесора са идентични от към производителност. В приложенията са на кантар, в ААА игрите интела бие, а в онлайн игрите АМД е с предимство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...