Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Работа като правист в немскоговорящите държави

Peter 997

Препоръчан отговор

преди 2 минути, Peter 997 написа:

Вече трима човека ме отказват от правото, явно наистина само на думи звучи добре :(

Този форум не прилича на място, на което мога да открия полезен съвет. Вероятно ще послушам тоя с мускулите и АСПЕКТ и ще се ориентирам към Австрия със икономика бакалавър

А ти още не си започнал да учиш? Избери програмиране ... може да си работиш във вас и да не ходиш никъде зорлем!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Peter 997 написа:

Вече трима човека ме отказват от правото, явно наистина само на думи звучи добре :(

Този форум не прилича на място, на което мога да открия полезен съвет. Вероятно ще послушам тоя с мускулите и АСПЕКТ и ще се ориентирам към Австрия със икономика бакалавър

Вече ти казах, важното е ТИ какво искаш, а не аз, АСПЕКТ или Мистър Олимпия какво мислим, ако правото е това което те влече хващай бика за рогата и не се отказвай, ако е нещо друго завивай натам, важното е след 20-30 години като погледнеш назад да не цъкаш с език и да викаш, "абе що ли слушах тоя и тоя?" важното е да обичаш това което правиш колкото и да е сложно, казва ти го даскал който е преподавал в България а сега преподава във Франция, сам си прави сметката колко учене е това. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Bubbles написа:

Вече ти казах, важното е ТИ какво искаш, а не аз, АСПЕКТ или Мистър Олимпия какво мислим, ако правото е това което те влече хващай бика за рогата и не се отказвай, ако е нещо друго завивай натам, важното е след 20-30 години като погледнеш назад да не цъкаш с език и да викаш, "абе що ли слушах тоя и тоя?" важното е да обичаш това което правиш колкото и да е сложно, казва ти го даскал който е преподавал в България а сега преподава във Франция, сам си прави сметката колко учене е това. :)

Благодаря за мнението. Ще избера икономика в Австрия, защото разбрах, че за Швейцария не е никак лесно да се вземе Виза, а не бих искал да имам разправии с такива неща. Модераторът да затвори темата ако прецени.

Съжалявам за отношението ми към NightWind, просто не харесвам тип мускулести, повече няма да ме види наоколо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Peter 997 написа:

Благодаря за мнението. Ще избера икономика в Австрия, защото разбрах, че за Швейцария не е никак лесно да се вземе Виза, а не бих искал да имам разправии с такива неща. Модераторът да затвори темата ако прецени.

Съжалявам за отношението ми към NightWind, просто не харесвам тип мускулести, повече няма да ме види наоколо

Тъй като не съм една торба с мускули ти прощавам, но престани да лъжеш и да си измисляш истории за да търсиш внимание.  Така и не разбрахме ти сега икономика ли учиш, право ли учиш, ще записваш, презаписваш. Оплеска се в думите си. Няма логика да си записал икономика тук, пък сега да ходиш в чужбина да учиш право. В Швейцария куцо и сакато НЕ ХОДИ, доста са подбрани кандидатите, вече споменах какъв типаж са обикновено. Когато аз завършвах нямаше нито един съученик да замине за Швейцария. НИТО един. Не сме толкова глупави батките за колкото ни мислите. Имаме достатъчно акъл. И пак ти казвам, сексуалния ми живот не те засяга, дали ще си пускам ОнлиФенс, дали ще съм в Бразърс преценям аз, и споделям единствено и само ако преценя, че е необходимо. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти не си учил там право.С тяхна диплома.За такива кат нас само черна работа там.Бачкатори.Ти може и директор да искаш да станеш ама няма как.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, shishmanovp861 написа:

Ти не си учил там право.С тяхна диплома.За такива кат нас само черна работа там.Бачкатори.Ти може и директор да искаш да станеш ама няма как.

Да, вече попитах на друго място и ми разказаха. Право в чужбина не се учило, друга дисциплина може. Попитах за икономика и ми казаха, че е много добра идея, но не ми казаха коя държава да избера (Швейцария отпадна заради цените). Спирам се на Австрия засега, освен ако нещо не се промени в последния момент ще си държа на нея 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...