Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли задължителни/препоръчителни приложения за допълнително инсталиране на смартфони

Препоръчан отговор

Здр!Въпросът ми е следният има ли препоръчителни програми или приложения , които да са офлайн  напр.за Самсунг  А.. /да не правим реклама/ и кои са те? Бл

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Без значение от марката и модела, всеки може да ти препоръча много различни приложения, в зависимост от това, което на него му е нужно. За видео плеър например, освен вградения, може да пробваш vlc и mx-player. Стандартните приложения за съобщения viber, skype, teams и така нататък, в зависимост какво ти е нужно, браузъри освен хром, аз ползвам samsung internet, youtube е инсталирано по подразбиране във всички устройства, поддържащи гугъл услугите, както и гугъл мапс и други. Мейл клиент, файлов мениджър (root explorer, x-plore), приложение за отваряне и редактиране на офис документи, евентуално custom launcher, приложение за разглеждане на снимки - освен вградените - google photos, quickpic. Приложения за отдалечено свързване на устройства - anydesk, teamviewer, текстови редактори, игри и така нататък. За всеки според потребностите, ако ти липсва някое приложение, винаги можеш да го намериш в магазина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, нушо написа:

Антивируса е задължителен,ако няма инсталиран.

Samsung имат AV Mcafee, просто трябва да бъде активиран.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, plamen_petrov_80 написа:

За самсунг - не знам, но спрямо за какво и как ползваш телефона има много.

Евентуално навигация,музика задължитено/MP3/ , сдвояване с някое устройство/лаптоп/ за прехвърляне на файлове /като се включи и конвертиране им в подходящ формат? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо файлове с формат jpg  прехвърлени от лаптопа на телефона не могат да се отворят?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Niko Aleksandrov написа:

Защо файлове с формат jpg  прехвърлени от лаптопа на телефона не могат да се отворят?

Защо на мен никога не ми се е случвало?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Niko Aleksandrov написа:

Как точно не се отварят - излиза съобщение за грешка ли какво? Размера на прехвърлените файлове съвпада ли с този на оригиналните? С какъв софтуер пробва да ги отвориш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизам в SD  карта след това в папка  напр. dcim ~ 100 ANDRO~438 /1.50MB/   Отговора  е следният:Нямате приложения,които могат да отворят този тип

файл.Може да потърсите w Galaxy Store , което не ползвам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Raze написа:

А други снимки отварят ли се на въпросния телефон?

Да, тези които съм снимал с камерата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има ли достъпен софтуер /приложение/,което може да превръща свалените файлове от PC  в JPG формат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.03.2023 г. в 18:25, plamen_petrov_80 написа:

Защо на мен никога не ми се е случвало?

и аз питам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...