Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с играта

Препоръчан отговор

Имам проблеми с играта с котките. Наново ли трябва да ги почвам игрите? Имам геймърски профил в "Гугъл", но при опит да си вляза в игрите, като ги тегля от таблета, ми дава почване отначало. А онова а профила се появява много за кратко и не успявам да си вляза.:sobbing::sobbing::sobbing:

Почти на последните нива съм, не ми се започва отначало.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.mytalkingtomfree&hl=en_US

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.mytalkingangelafree&hl=en_US

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако знаеш как, закачи устройството на което си играла досега на компютъра, в папката със системни файлове на Андроид има една в която се намират част от файловете на инсталираните приложения, обикновено там се пазят и файловете на които се запазва развитието на игрите. Та там намираш папката на тази игра и си вземаш фаила с последното действие и го прехвърляш на таблета.

Има вариант и ако самата игра позволява да направиш сейв и да запазиш фаила някъде после да го преместиш на таблета и да го заредиш през играта.

Мда и честит нов таблет! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Който не може почва отначало. Най-важното в една игра е процеса на игране, а не до къде си бил стигнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Ако знаеш как, закачи устройството на което си играла досега на компютъра, в папката със системни файлове на Андроид има една в която се намират част от файловете на инсталираните приложения, обикновено там се пазят и файловете на които се запазва развитието на игрите. Та там намираш папката на тази игра и си вземаш фаила с последното действие и го прехвърляш на таблета.

Има вариант и ако самата игра позволява да направиш сейв и да запазиш фаила някъде после да го преместиш на таблета и да го заредиш през играта.

Играта не е играна досега на компютъра, а на друг таблет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Играта не е играна досега на компютъра, а на друг таблет.

Ами да де, значи свързваш стария таблет за компютъра и чрез компютъра отваряш таблета и търсиш папка Android.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ами да де, значи свързваш стария таблет за компютъра и чрез компютъра отваряш таблета и търсиш папка Android.

Тя няма да може да се справи сама.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Bubbles написа:

Сигурен съм че 90% не е  разбрала какво си й писал а и стария й таблет е дал фира според нейните думи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, petie1 написа:

Сигурен съм че 90% не е  разбрала какво си й писал а и стария й таблет е дал фира според нейните думи

Тихо,то и аз не разбрах 😂😂😂😂 

Иначе по темата.Анче,почвай на ново.И без това по цял ден нямаш какво да правиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Bubbles написа:

Или ако има късмет играта да има онлайн хранилище се логва и тегли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...