Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон, заключен от оператор заради задължения

Featured Replies

преди 2 часа, 27mitko написа:

Благодаря, телефонът е A336B.

Добре това е фирмуера за европа изтеглете него отворете го направете снимка и я пуснете да видим какви файлове има. Ресетнахте ли тела?

https://galaxyfirmware.com/model/SM-A336B/EUX/A336BXXS4BWA1

преди 14 минути, Аралампи написа:

До преди неколко години из мрежата се вееха програми за смяна на IMEI, но Голем Батко клъцна сайтовете, май.

Как са ги клъцнали , като във всеки ром почти има и odin и SN Write Tool

Ако говорите за това. https://androidmtk.com/download-sn-write-tool

преди 5 минути, Gangosa написа:

Добре това е фирмуера за европа изтеглете него отворете го направете снимка и я пуснете да видим какви файлове има. Ресетнахте ли тела?

https://galaxyfirmware.com/model/SM-A336B/EUX/A336BXXS4BWA1

Имаш ли представа какво означава закл. телефон по IMEI 

преди 4 минути, Coco1 написа:

Никога не съм имал заключен телефон. Дори и втора употреба да съм го купувал. Но се сменя всичко . Защо ми задавате тоя въпрос?

току-що, Gangosa написа:

Никога не съм имал заключен телефон. Дори и втора употреба да съм го купувал. Но се сменя всичко . Защо ми задавате тоя въпрос?

Като не разбираш от закл. телефони, защо за втори го пращаш да преинсталира ?! И в други теми не си разбирал и даваш нереални съвети.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Че кой ви кара да го питате него?

Не исках да препоръчвам Даркнет на видимо не много запознат с.

Това може да е вредно, ако наскочи по кавалеристски; там требва в началото да се пълзи по разузнавачески :D

преди 4 минути, Gangosa написа:

А да видим сега ще го флашнем телефона и ще излъжем оператора. Да видим тогава какво ще кажеш.

преди 14 минути, Coco1 написа:

Във Мосейково има отдел флашване на телефони, за пореден път ми доказа

Последен въпрос колко хора сте дет ше флашвате 

преди 21 минути, Gangosa написа:

Как са ги клъцнали , като във всеки ром почти има и odin и SN Write Tool

Ако говорите за това. https://androidmtk.com/download-sn-write-tool

Не съм ходил в androidmtk доста отдавна. Ще трабва пак да го разгледам.

преди 24 минути, Аралампи написа:

Не исках да препоръчвам Даркнет на видимо не много запознат с.

Това може да е вредно, ако наскочи по кавалеристски; там требва в началото да се пълзи по разузнавачески :D

Защо мазето?

Ето :

https://qwant.com
https://yandex.com
https://duckduckgo.com

Много по-добри резултати дават от Гошо който напоследък пуска само реклами.

на 10.03.2023 г. в 22:46, 27mitko написа:

Здравейте, дали може да се направи нещо за спасяване на телефон, заключен от мобилен оператор (Vivacom) заради неплатени задължения? Телефонът е Samsung Galaxy A33. Купих го преди 2 месеца по обява и днес го блокираха. Устройството не може да се ползва, нищо не може да се отваря. Стои само начален екран с IMEI и как за достъп, бутони непомагаща помощ, за набиране на Vivacom и за спешни повиквания, и съобщение, че устройството е заключено за неплатени задължения и къде може да се плати. 🥴 

Отиваш на https://androidmtk.com/use-sn-write-tool и си сваляш SN Write Tool. Следваш инструкциите на сайта, които са написани като за идиоти. Ако не можеш да четеш английски не мога да ти помогна. Намираш онлайн IMEI Change Generator. Тук търсенето на читава програма за генериране на валиден EMEI е малко по-пипкава работа. Стартираш SN Write Tool и следваш инструкциите, като накрая в полето за EMEI въвеждаш генерирания нов EMEI. Завършваш процедурата, рестартираш. Новата ти СИМ карта трябва да работи. Опционално, може да флашнеш устройството с custom ROM. Всичко изброено винаги може да не проработи както се предполага. И да завърша с обичайната ала-бала: флашването на EMEI различен от оригиналния е незаконно. Както и нарушаването на Конституцията, нали?

• 4 месеца по-късно...

Леле и това можело значи да ти заключат телефона по такъв начи. Още една причина да не си купува човек употребяван телефон.

• 1 година по-късно...
на 10.03.2023 г. в 22:57, Колев 74 написа:

Предполага се, че трябва да си платиш вересиите и тогава ще ти го отключат. Ако чакаш някой от нас да я свърши тази работа - няма как да стане. Не ставайте смешни с такива въпроси!

на 10.03.2023 г. в 23:05, Колев 74 написа:

В първият им срещнат от теб Коол център, и веднага ще ти кажат каква сума дължиш за плащане.

на 10.03.2023 г. в 23:11, Колев 74 написа:

С телефона в офиса задължително. Толкова ли не ти дойде на ум че такъв нов телефон за 500-600 лева си си купил, щото ти е бил изгоден? Значи, че има нещо нередно в цялата работа. Така се купува телефон само като провериш бившият собственик дали има задължения или не.

на 10.03.2023 г. в 23:29, Колев 74 написа:

Вземи и договора за  абонамент. Без значение твой ли е или чужд. Обясняваш спокойно и ще видят хората от Коол центъра, че пред тях се намира един... да не ти казвам какъв. Смятам че темата е приключена. Като свършиш работа, можеш да докладваш за последствията. Утре, ако идеш при някоя мома и тя ти бутне, после като нищо може да те осъди за изнасилване. Вземи си сериозна поука от твоя случай. Приятна вечер и успех ти пожелавам.

Съвсем случайно попадам на поста и ми стана интересен, защото не знаех, че така процедират при неплащане на вноски. Гледам първия отговор от потребител с много постове Лигата на легендите- Колев явно ще напище нещо интересно... А, той човечеца с хилядите постове недочел въпроса се подиграва на търсещия помощ съфорумец. По-надолу закъсалия се извинява на легендария Колев, а "експерта" го съветва да влезе в първия "коол" център, пък даже и договор за абонамент да носи без значение на чие име- нищо, че никой няма проблем с абонамент... И чак ехиднопита потърпевшия:"не ти дойде на ум че такъв нов телефон за 500-600 лева си си купил, щото ти е бил изгоден?" Не бе мъдрецо, купил го е защото му е неизгоден, но е искал да направи добрина на непознат когото случайно открива в обява.  После легендарния Колев заявява, че темата е приключена и добросърдечно позволява на закъсалия съфорумец като си разреши проблема сам  да "докладва" как е постигнал успех! За да затвърди експертната си и легендарна позиция във форума експерта по всякакви въпроси легендарния мислител Колев обобщава:  Утре, ако идеш при някоя мома и тя ти бутне, после като нищо може да те осъди за изнасилване. Вземи си сериозна поука от твоя случай." - тъй, като се притесних някоя мома да не тръгне и мен да съди, какъв съвет бихте ми дали господин Колев? Да вляза в първия 'коол" център и да помоля персонала да бъдат свидетели на интимните ни отношения, или да си изтърпя присъдата и да се върна и да докладвам как оцелях в затвора?   И за да разберете, че съм добронамерен ще ви кажа бедни ми Колев, че кол център се пише с едно "О" и не е място за обслужване на клиенти лице в лице, а по телефона. Вярвам, че сте добър човек и може би исате да помогнете, но като  нямате капацитет за това, поне не обиждайте хората потърсили съвет във форума, защото изклеждате тужно с тези действия. Бъдете здрав дълги години!!!

преди 8 минути, VladiGM написа:

тъй, като се притесних някоя мома да не тръгне и мен да съди, какъв съвет бихте ми дали господин Колев?

Докъде се докарахме, чеовек вече и в леглото трябва с адвокат и нотариус да ходи, баси.😁

преди 4 часа, Bubbles написа:

Докъде се докарахме, чеовек вече и в леглото трябва с адвокат и нотариус да ходи, баси.😁

Аз със адвокатка съм спал. Добре че тогава беше млада и все още неопитна (в правото де, иначе си беше добре момичето), че кой знае какви бели можеше да ми докара до главата след като се разделихме.

Пу-пу-пу, дано да не се присети за мен след толкова години, че знам ли колко ѝ е пораснала работата...

• 3 седмици по-късно...
на 25.02.2025 г. в 21:21, Bubbles написа:

Важното е, че има кой да те посъветва предварително къде да пипаш и къде не, как да си прикриеш следите и може и свидетел да ти стане.

• 8 месеца по-късно...

Заключиха ми телефона от Yetel иска Пин но не знам къкъв е Пин кода има и IMEI как да го отключа

Заключиха ми телефона от Yetel как да го отключа и скъпи но не знам пина какъв ПИН кодът какъв е

преди 4 минути, Йордан Стелее написа:

Заключиха ми телефона от Yetel иска Пин но не знам къкъв е Пин кода има и IMEI как да го отключа

Заключиха ми телефона от Yetel как да го отключа и скъпи но не знам пина какъв ПИН кодът какъв е

преди 27 минути, Йордан Стелее написа:

F9519EFE-93B4-40C7-B176-78028B576608.thumb.jpeg.13444977ca56a68e850c29018d3b7faf_1752916960_1752916971.jpeg

• 3 месеца по-късно...
на 11.03.2023 г. в 12:28, Bubbles написа:

Че кой ви кара да го питате него?

Има една команда и решава проблема gutbay Google Account 

• 3 седмици по-късно...

kak да разблокиран телефон Самсунг а16 блокиран от оператор йетел.заради неплатени задължения.

• 2 седмици по-късно...
на 13.04.2026 г. в 12:49, галина к написа:

kak да разблокиран телефон Самсунг а16 блокиран от оператор йетел.заради неплатени задължения.

Мн просто

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.