Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с настройки на монитор Fujitsu Siemens ScenicView A19-2A

Препоръчан отговор

При настройването на монитора втората опция която съм я оградил я прескача и отива на третата направо, някой може ли да обясни защо?!

IMAG1973.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, grizly написа:

При настройването на монитора втората опция която съм я оградил я прескача и отива на третата направо, някой може ли да обясни защо?

За коя втора опция говориш. Можеш да си погледнеш упътването страница 21

https://www.manualslib.com/manual/944560/Fujitsu-Siemens-Computers-Scenicview-A17-2a.html?page=21#manual

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vlado1985 написа:

За тази която съм я оградил

преди 4 минути, JKirilov написа:

Защото си в режим AUTO. Няма как хем да е автоматично, хем да ръгаш там!

Изобщо не съм в режим auto! Изрично съм задал ръчни настройки!

Отдолу си е обозначено кой бутон в това меню какво изпълнява

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-нагоре са ти отговорили. За какво ти е тази опция, това би трябвало да е автоматично оразмеряване на картината при аналогов сигнал. Как е вързан монитора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, grizly написа:

Прескача я, защото ти е останало по малко свободно място от 10% на диска. Просто ти подсказва да вземеш мерки. И при мен е така, независимо че съм с по нов и по голям монитор от същата фирма. Премести малко гигабайти на друг диск.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, grizly написа:

Цитат
Извършване на автонастройка на монитора
Натиснете бутона AUTO за прибл.1 секунда, докато екранното меню е изключено.
Показва се съобщението за автоматична обработка.
Качеството на картината и позицията са зададени на оптимални стойности за вашата система.
Регулиране на фоновото осветление
Натиснете бутона < за извикване на прозореца за настройка на Яркост/Контраст.
Натиснете бутона > или <, за да изберете яркост или контраст и натиснете бутона MENU.
Натиснете бутона > или <, за да регулирате яркостта или контраста.
Натиснете бутона AUTO, за да излезете от функцията.
Регулиране на силата на звука
Натиснете бутона > за извикване на прозореца за настройка на силата на звука на високоговорителя.
Натиснете бутона > или <, за да регулирате силата на звука.
Натиснете бутона AUTO, за да излезете от функцията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Raze написа:

По-нагоре са ти отговорили. За какво ти е тази опция, това би трябвало да е автоматично оразмеряване на картината при аналогов сигнал. Как е вързан монитора?

С DVI кабел е свързан монитора към компютъра

Интересно ми беше защо и какво означава тя...

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Прескача я, защото ти е останало по малко свободно място от 10% на диска. Просто ти подсказва да вземеш мерки. И при мен е така, независимо че съм с по нов и по голям монитор. Премести малко гигабайти на друг диск.

Това го приемам като шега и не ми се вярва да е истина изобщо...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, grizly написа:

Интересно ми беше защо и какво означава тя...

Това го приемам като шега и не ми се вярва да е истина изобщо...

Разбира се, че е шега.

Написах го и най малкото не исках да е в твоя тема само за да видя реакцията на ГУРУТО (Кирилов) на форума, а той се покри веднага като осран до врата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, grizly написа:

Интересно ми беше защо и какво означава тя

Това можеше да разбереш от упътването - User manual

А за бърз отговор трябваше да кажеш още в началото къде и как е свързан тоя тъп монитор. Нормално е толкова стар монитор да е свързан с D-SUB.

преди 3 часа, Raze написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, JKirilov написа:

А за бърз отговор трябваше да кажеш още в началото къде и как е свързан тоя тъп монитор.

И е казал:

преди 9 часа, grizly написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Павка!

Ето, така ще му направиш една снимчица, та да види. Той, освен че е гламав е и сляп. Помагайте им на такива хора!

ScreenShot006.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, JKirilov написа:

Нещастник си ти, кольов! Жалко, че вече не може да се види колко часа е това след първия пост, но карай...

Всичко се вижда овньо, но нямаш капацитета за да го разбереш. Не се напъвай, а питай , когато нещо не го разбираш.

Ето -    пост 1      11.03.2023 - 22.45, -   следващият му пост е в    11.03.2023 -  23.05     Само.....20 минути а не часове или дни.

Все още не си за 4-та група на детската градина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, JKirilov написа:

Нещастник си ти, кольов! Жалко, че вече не може да се види колко часа е това след първия пост, но карай...

@JKirilovТи освен да осираш темите правиш ли а ? 1 час след първия пост е написал с какъв кабел е свързан монитора ама нали си неграмотен не можеш да четеш 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Освен че е неграмотник е и тъп като слонски г*з...

Не разбрахте ли че тоя тип сее нарочно тук в този форум интриги само и гледа да ги разпалва до безкрайности:angry:

Но си има една приказка - който сее ветрове накрая ще жъне бури...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...