Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на изтрито приложение..

Featured Replies

• Автор

Не е също, видях го вече.

Толкова помощ от "Герена" ...

Успех!

• Автор
преди 28 минути, AAUUXX написа:

Защо не използваш някое от тези които предложихме?

Защото не ми вършат работа. Всички предложени ги инсталирах и пробвах..

Добре де а как мога да видя дали е някъде в паметта, в телефона.......в настройки нещо.....

преди 5 минути, AstralGirl написа:

Добре де а как мога да видя дали е някъде в паметта, в телефона.......в настройки нещо.....

Play Store-потребителско меню-моите приложения и игри-библиотека , където ще видите списък с елементи, изтрити от устройството-инсталиране

• Автор
преди 6 минути, glen написа:

Play Store-потребителско меню-моите приложения и игри-библиотека , където ще видите списък с елементи, изтрити от устройството-инсталиране

Точно това съм описала още в началото като създадох темата.......Това направих и няма нищо.......

преди 25 минути, AstralGirl написа:

Настройки --- приложения--- всички приложения--- показване на системни приложения.

преди 2 часа, AstralGirl написа:

Аз не съм го трила...обаче сега си спомням, че преди 2-3 дни племенника ми беше взел телефона, и явно той е направил нещо..Няма го в телефона.....

Не помня и не знам как се казва, просто защото не гледам имената на приложенията. Помня само синя иконка, че беше. Да казах, че по принцип редовно го ползвах, обаче от няколко дни забелязах, че го няма..А не съм го трила. Не е плъгин към галерията....

Този твой племенник не порасна ли вече? Все с твоя телефон и лаптоп се занимава бе моме. Явно си хубава, и добра леля! Нали знаеш че се шегувам, но ти не се обиждай и не се оправдавай все с племенника си. Първата му процедура помниш ли я? Телефона...в кофата с вода.................................

• Автор
преди 2 часа, AAUUXX написа:

Настройки --- приложения--- всички приложения--- показване на системни приложения.

Благодаря...това е някакъв "як бъзик" с мен..Сега погледнах в казаното тук, и пак нищо.....Къде се изпарило това "чудо" направоо...

току-що, AstralGirl написа:

Благодаря...това е някакъв "як бъзик" с мен..Сега погледнах в казаното тук, и пак нищо.....Къде се изпарило това "чудо" направоо...

Ако си спомниш името му, или споделиш модела телефон може да помогнем повече ако приложението е системно.

• Автор
преди 4 часа, AAUUXX написа:

Ако си спомниш името му, или споделиш модела телефон може да помогнем повече ако приложението е системно.

Не знам как се казва приложението...не помня и иконката му каква  беше... Телефона иначе е Samsung Galaxy A6+ но не е системно приложението..

преди 10 часа, AstralGirl написа:

Не знам как се казва приложението...не помня и иконката му каква  беше... Телефона иначе е Samsung Galaxy A6+ но не е системно приложението..

Провери в galaxy store--- приложения--- снимка-- за това приложение което търсиш дали ще бъде там.

• Автор
преди 1 час, AAUUXX написа:

Провери в galaxy store--- приложения--- снимка-- за това приложение което търсиш дали ще бъде там.

Сега ще погледна...и пак карък. И там го няма...

преди 6 минути, AstralGirl написа:

От приложението "галерия" също може да редактираш и създаваш колажи.

https://techwiser.com/make-collage-samsung-galaxy-phones/

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

От приложението "галерия" също може да редактираш и създаваш колажи.

https://techwiser.com/make-collage-samsung-galaxy-phones/

Знам но не ми върши работа и от там. 

преди 8 минути, AstralGirl написа:

Толкова други приложения има,избириси някои :https://bg.gadget-info.com/30409-top-15-best-photo-editing-apps-for-android

• Автор
преди 1 минута, нушо написа:

Толкова други приложения има,избириси някои :https://bg.gadget-info.com/30409-top-15-best-photo-editing-apps-for-android

Накрая май така ще стане, или в настройките от всички (ползвани, но неинсталирани в момента) ще ги инсталирам всичките, все едно от тях ще е търсеното..Въпреки, че знам, че не съм го трила, просто не го намирам в телефона....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.