Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рецепти за домашна кока - кола

Anneliese

Препоръчан отговор

Знам, че е невъзможно, но все пак ми се иска някой да може да измисли рецепта за тази страхотна напитка, но без в нея да има въглероден диоксид. На мен ми е забранено поради здравословни причини да пия "Кока - Кола" и съм в депресия. А времето е топло и хубаво и ми се пие нещо разхлаждащо като "Кока - Кола". Пробвахме днес една рецепта, която намерихме в интернет, но е твърде кисела и не става.

Е, откривам темата за рецепти и идеи.

Моля, без спам в темата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Anneliese написа:

Знам, че е невъзможно, но все пак ми се иска някой да може да измисли рецепта за тази страхотна напитка, но без в нея да има въглероден диоксид. На мен ми е забранено поради здравословни причини да пия "Кока - Кола" и съм в депресия. А времето е топло и хубаво и ми се пие нещо разхлаждащо като "Кока - Кола". Пробвахме днес една рецепта, която намерихме в интернет, но е твърде кисела и не става.

Моля, без спам в темата!

Ако е само въглеродния диоксид проблема, решението го има в магазина, разреждаш концетрата с вода и не го газираш :

DSC_4373.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ако се сложи захар в напитката, тя не се ли разгазира?

Забранено ми е да пия газирано, защото имам газове  и проблеми с червата и бъбреците.

А харесвам напитката, защото не мирише на химия като "Фанта" и подобни, и защото има освежаващ вкус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Anneliese написа:

Забранено ми е да пия газирано, защото имам газове  и проблеми с червата и бъбреците.

А харесвам напитката, защото не мирише на химия като "Фанта" и подобни, и защото има освежаващ вкус.

Не не се газира, а това което ти предложих е истинска кока кола с всичко само без газираната част, така да се каже концентрат, за да си направиш в къщи с машинката наречена Soda stream с която се правят газирани напитки в домашни условия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не не се газира, а това което ти предложих е истинска кока кола с всичко само без газираната част, така да се каже концентрат, за да си направиш в къщи с машинката наречена Soda stream с която се правят газирани напитки в домашни условия.

Такова в България няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

Сега пък диабет ще си докараш а ако искаш да е разгазираш бъркаш здраво  с лъжицата или духаш здраво  през сламката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Такова в България няма.

Има на склад в Киев. 

https://prom.ua/p1094430678-sirop-sodastream-cola.html

500 мл (предвидени за 12 литра) за 350 грн (Украинска гривня (UAH)) =  17.62 лв (Български лев (BGN))

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво казва, че аз не знам руски език, а и съм глуха?

Ако знаете начини за разгазиране на напитка, дайте ги насам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Anneliese написа:

Какво казва, че аз не знам руски език, а и съм глуха?

Ако знаете начини за разгазиране на напитка, дайте ги насам.

Ми дадох ти най лесните начини хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 18.03.2023 г. в 14:21, Anneliese написа:

Моля, без спам в темата!

Има степчета, които са също с вкус на "Кока-Кола" и не са газирани. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...