Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чопър или кухненски робот?

Featured Replies

Здравейте бих искал да си правя сокове да разбивам плодове и да пия сокове но не знам чопър или куненски робот да си купя Роботът е по-скъп но аз само за сокове

Блендера прави пюренца, които евентуално с вода да разредиш до нектар, за сок ти трябва сокоизтисвачка.

сокоизтисквачка но

соковете не са полезни защото се изхвърлят фибрите което води до запек или дария 

когато се захабят ножевете обаче започва да пропуска  повече фибри 

Жена!!!

п.п. Аз съм прагматичен = тя има и интилкект ... 

преди 4 часа, krasimir.krstev написа:

Здравейте бих искал да си правя сокове да разбивам плодове и да пия сокове но не знам чопър или куненски робот да си купя Роботът е по-скъп но аз само за сокове

Чопър.

Всичко 2х1, 12х1 или много х 1, е събрани много глупости в едно!

Разбира се - трябва да си избереш хубав чопър ... или там с каквото ще си правиш соковете. Може и просто една изстисквачка ...

😄
Велики глупости! Ти никога не си правил сок, смути, сос...
Самото му име си казва за каква е предназначен. Казва, ако разбираш. а на теб явно не ти е силата в английския. За кълцалка иде реч.
@krasimir.krstev, едно четиво:
https://know-how-to-cook.com/2020/01/blender-chopyr-kuhnenski-robot-razliki.html

Аз съм с блендер. Прави страхотни пюрета, които като разредиш с вода по време на правенето на пюрето стават страхотни сокове. Мислех да взема сокоизстисквачка, но тя изхвърля кората на плодовете и зеленчуците, а там са едни от най-важните витамини. Единствено не ми харесва, че много бръмчи, а струва 200 лева. Не знам, ако бях взел някой по-скъп дали щеше да бръмчи толкова.

• 2 седмици по-късно...

В зависимост от вашия бюджет и предпочитания. Чопърът е по-евтин и компактен, и обикновено е подходящ за по-малки количества или по-прости задачи, като нарязване на зеленчуци и плодове на по-груби парчета. Кухненският робот обикновено е по-голям и по-мощен, с повече функционалности и настройки, което го прави по-подходящ за по-сложни задачи, като блендиране на плодове и зеленчуци до гладка текстура за сокове.

• 2 седмици по-късно...

Блендерче пасатор

И сокоизтисквачка имам

Разреждай и пий витамини

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.