Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

kis блокира скайп

Featured Replies

на 25.03.2023 г. в 21:55, nikssi написа:

Значи не е разрешено стартирането му. 

Тази програма е нормално да е автоматично с разрешение от всички сериозни защитни програми.  Неговата версия е  "пипната от творец"   и той още се чуди.

• Отговори 53
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами написъл съм ясно. Върни настройките по-подразбиране писах го вече.  Провери какви са настройките на защитната стена. Контрола на програмите за какво изобщо го изключваш?  П

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Деинсталирай най-големия вирус/kis/, ако е от безплатните модели и би трябвало да се оправят нещата!

• Alex&Vanko.
    Alex&Vanko.

Деинсталирай го бре човек.То ако така ставаше от торент да са читави антивирусните нямаше тука да чакаме на промоции.

преди 1 час, цър-вул написа:

Скайпът ти да не е и той "моднат"?

Със сигурност е. Защото според KSN е доверено приложение. 

image.png.7b59777fc4414868bc292598773847d4.png

Може и да спират KSN за да не им блокират пиратския ключ. Отделно в репака ... мм има и ресетър и едни стават мама миа ...

Скайп актуален към днешна дата - не моднат някакъв 

https://download.skype.com/s4l/download/win/Skype-8.95.0.408.exe

• Автор

Е аз поне не съм пипал скайпа, той си е от уиндуса. Довечера ще инсталирам този от линка пък да видим.

току-що, Joss Bomon написа:

Липсата на определени ъпдейти за 7 също може да оказва влияние. Автора да изтегли UpdatePack7R2 версия 23.3.15

Набор обновлений UpdatePack7R2 версия 23.3.15 — simplix.info

с 10 съм

преди 14 минути, gibson58 написа:

Е аз поне не съм пипал скайпа, той си е от уиндуса. Довечера ще инсталирам този от линка пък да видим.

Нулирай всички правила за Скайп в Касперски или върни настройките по-подразбиране и тогава инсталирай отново Скайп - не ъпгрейд.

Като първо деинсталираш Скайпа ,който е в момента.

• Автор
преди 2 часа, nikssi написа:

Нулирай всички правила за Скайп в Касперски или върни настройките по-подразбиране и тогава инсталирай отново Скайп - не ъпгрейд.

Като първо деинсталираш Скайпа ,който е в момента.

Не става, махам я и инсталирам наново . Само се чудя каква е разликата между тази КИС и тея трите и има ли как да я инсталирам на английски?

35b4388b6eec6eb27123a989df7dea41.png
https://gyazo.com/35b4388b6eec6eb27123a989df7dea41

bb88c1c31085452682b50e93127a7e20.png
https://gyazo.com/bb88c1c31085452682b50e93127a7e20

преди 3 часа, gibson58 написа:

с 10 съм

Този Уин 10 да не е и той менте - някакво пиратско копие?     Ако е редовен -при деинсталиране на Касперски трябва автоматично да ти се активира   Microsoft Defender Antivirus, който е вграден във  Win 10 .   После винаги можеш да поставиш друга защитна програма  по личен избор.  

• Автор

Не е пипан уиндоуса. Но кой е казал,че не се активира дефендера??

преди 1 минута, gibson58 написа:

Не е пипан уиндоуса. Но кой е казал,че не се активира дефендера??

При активен Дефендер не се ли нормализира Скайп?  

• Автор

проблема е с касперски, ако го изключа няма проблеми.

преди 53 минути, gibson58 написа:

Още ли не си го деинсталирал?    Какво е това твоето търпение?

• Автор
преди 46 минути, attj написа:

Още ли не си го деинсталирал?    Какво е това твоето търпение?

чудех се какв е разликата между версиит екоито снимах.

преди 38 минути, vlado1985 написа:

@gibson58А защо вместо да си играеш да инсталираш и деинсталираш скайп не пробваш да си сложиш добавка на скайп в браузера.

Няма да ми е удобно с добавка.

преди 1 час, gibson58 написа:

Докато ти дойде друг акъл- карай с  Microsoft Defender Antivirus.

преди 2 часа, gibson58 написа:

Не става, махам я и инсталирам наново . Само се чудя каква е разликата между тази КИС и тея трите и има ли как да я инсталирам на английски?

35b4388b6eec6eb27123a989df7dea41.png
https://gyazo.com/35b4388b6eec6eb27123a989df7dea41

Скайпа деинсталира ли? Инсталира ли последната версия?

Някакви логове от Касперски - Защитна стена, Контрол на програмите ще дадеш ли?

Ако искаш слагай това Kaspersky Free Cloud Antivirus Download 2023 | Kaspersky  безплатната версия - само антивирус.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 12 минути, nikssi написа:

Ако искаш слагай това Kaspersky Free Cloud Antivirus Download 2023 | Kaspersky  безплатната версия - само антивирус.

Дали ще се активира да работи в България без акаунт?   Преди години си бях създал в КасперскиЛабс и някъде съм го затрил.     Винаги мога да го възпроизведа, ама да не ме мързеше.  Има толкова много други програми.

преди 17 минути, attj написа:

Дали ще се активира да работи в България без акаунт?   Преди години си бях създал в КасперскиЛабс и някъде съм го затрил.     Винаги мога да го възпроизведа, ама да не ме мързеше.  Има толкова много други програми.

Няма да се активира без акаунт. Трябва да си го създаде сам. Това не е от вчера и дори да не иска да си направи акаунт има опция за влизане с такъв чрез Google.

При цена 32 кинта за година за Standard не знам кви врътки са оправдани. Отделно ни видяхме един лог ... хвърляме боб и накрая да не се окаже,че има още нещо.

GetSystemInfo (GSI) Parser: PC Compatibility Checker

Spoiler

image.png.c8f1d9ea4b93072f15304cd3cf0c0131.png

Доста изгодни цени за програмите на КасперскиЛабс, а нашият съфорумец се рови из руски торент-тракери.   То и аз си съм посетител понякога  там, но не и  за софтуер.

• Автор
преди 13 часа, nikssi написа:

Скайпа деинсталира ли? Инсталира ли последната версия?

Някакви логове от Касперски - Защитна стена, Контрол на програмите ще дадеш ли?

Да, направих всичко и не се получи. Деинсталирах касперски, изтеглих от сайта чиста версия и за сега скайпа работи. Тя и предишнат ами беше чиста от сайта им само ,че ползвах ресет тул . Иначе става и с фри версията, с нея съм на лаптопа от маса време. на този не ми върши работа защото няма модула за банкирането safe money мисля се казваше.

attjне е умесно да правиш сметка на чужд портфейл.

преди 26 минути, gibson58 написа:

attjне е умесно да правиш сметка на чужд портфейл.

Microsoft Defender Antivirus е вграден във  Win 10  и си го придобил заедно с тази ОС. Не е безплатно.    Win 10 Pro преди  2 години го продаваха за 300 лв, което пак не е голяма сума пари.   Разбира се, всеки сам си решава.    

• Автор

Tук идва въпросът доколко може да се разчита само на дефендера.

преди 29 минути, gibson58 написа:

Tук идва въпросът доколко може да се разчита само на дефендера.

Добавил съм му стената на Комодо - в резултат защитеността гони 100 %.       Двете програми работят на БГ-език,  да не се чудя кое какво беше.      https://www.comss.ru/page.php?id=15   Всеки преценява според вкуса и предпочитанията си.   Тук доста съфорумци препоръчват тази стена да се ползва с безплатната версия на Касперски.  Моето лично мнение е в полза на защитника на Микрософт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.