Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни ласкателства и бисери :)

Featured Replies

Господи, каква седмица изпратихме! От словесния бокс между Уилям Галас и Челси до взаимната вербална мастурбация на английските национали преди измъченото 1:0 над Македония беше доста забавно! Реколтата бе отлична, така че ви предлагаме само най-отбраните цитати…

"Феноменът" Лампард, без да иска, призна, че е видял доста зор срещу Андора

Снимка: АФП

Реализаторските постижения на Питър (Крауч) са направо плашещи. Сигурен съм, че е малко разочарован, защото не можа да вкара още един хеттрик вчера. Той е страхотен голмайстор. Когато Питър получи достатъчно добър пас, знаеш, че ще вкара топката в мрежата. Ако продължава така, той ще бие рекорда на Боби Чарлтън за най-много голове с английската фланелка, надявам се да го направи.

Съотборникът на Крауч в Ливърпул и английския национален тим Стивън Джерард поставя началото на веселбата.

Стивън Джерард от доста време насам е най-добрият играч в света. Мислех, че е добър, когато отидох в Ливърпул, но когато го видиш как тренира, осъзнаваш, че е дори още по-добър. Можеш да го пуснеш на всеки пост, вероятно и като вратар, и той ще се представи добре. Той може всичко. Страхотно удоволствие е да играеш в един отбор с него. Знам, че според Рафаел Бенитес Стивън може да стане още по-добър. Мога да кажа само, че ако го направи, ще бъде доста страшничко.

Питър Крауч връща комплимента.

Наистина ми харесва да играя с Джърмейн (Дефоу). Били сме заедно в националния отбор при юношите и младежите, така че е хубаво да работим заедно и при мъжете. Всички знаем, че е от най-висока класа и ако пред него се открият добри шансове, той ще се възползва. Познавам играта му и той познава моята. Като цяло доста добре се допълваме.

Крауч се опитва да включи и Джърмейн Дефоу в играта.

Блестящо е да имаш някой като Крауч в пеналта. Хвърляш топката в наказателното и в девет от десетте случая той ще стигне пръв за нея.

На опита за двойно подаване обаче се отзовава Арън Ленън.

Мисля, че Оуен Харгрийвс се включи идеално. Оуен е като Макелеле в Челси. Подобно на него той разбива отлично играта. Ако някой мине край него, трябва да преодолее и защитата, а никак не е лесно да се отскубнеш от него.

Джон Тери започва поредната комбинация...

Винаги съм знаел, че Оуен (Харгрийвс) е много добър играч. Когато тренираш с него всеки ден, виждаш за какво става въпрос.

... която е завършена от Франк Лампард.

100 процента съм сигурен, че ако спечеля титулярното място в Арсенал, един ден ще съм испански национал. Ако не, след две години мога да съм англичанин, да взема паспорт и да играя за Англия. Ако някой ме иска, на мен не ми пука за националността. Не съм толкова испанец като някои, нито пък особено англичанин, но не ми пука.

Мануел Алмуния си прави великолепна реклама.

Срещу Андора не можех да се включвам често в атака, защото бях много ангажиран в средата на терена.

Франк Лампард би трябвало да е загрижен повече за това, че е напът безвъзвратно да напусне английския национален тим.

Франк Лампард обикновено обича да използва свободните пространства. В този мач обаче нямаше много такива. В събота ми хареса, че Франк игра с топката повече от всеки друг. Статистическите му показатели бяха по-добри, отколкото на всеки друг. Той получи и отигра топката над сто пъти. Това е феноменално. Не знам някой друг да го е правил.

Божичко, Лампард май е успял да излъже селекционера Стив Макларън.

Челси направи на Уилям Галас много солидна и атрактивна оферта за нов договор към края на миналия сезон. Той я отхвърли. Проблемът бе чисто финансов въпреки неговите публични изявления, че предпочита ново предизвикателство, да играе в чужбина и така нататък. Това бе само димна завеса, за да прикрие факта, че всъщност той изчакваше да види кой ще му предложи най-много пари.

От Челси се опитват да ни убедят, че са способни да загубят наддаване.

Наглостта му стигна дотам, че заплаши, ако бъде принуден да играе или бъде глобен, да си отбележи автогол или да си изработи червен картон, или нарочно да прави грешки.

Бисер №2 в класацията за изявление на седмицата, като отстъпва само пред...

В Челси имаме стриктна структура на заплатите.

... безспорния шедьовър на седмицата!

Това е много, много дребнаво от страна на Челси. В същото време обаче не ме изненадва. Макар клубът да има много пари, определено му липсва класа и стил.

Уилям Галас изразява на глас мнението на цяла Англия.

Отговорих вербално на провокация, за да се защитя. Да, аз го дърпах за фланелката, но после той (Зидан) презрително ми подметна: "Ако толкова искаш фланелката ми, ще ти я дам след мача." Това не е ли провокация!? Отговорих му, че бих предпочел сестра му, и това си е самата истина. Не бе много мило от моя страна, признавам. Но много хора казват и по-лоши работи. Аз дори не знаех, че той има сестра преди този инцидент.

Марко Матераци, официалният герой на световното според "Футбол 365".

Странно е вече да не съм играч на Селтик. Трябваше обаче да опитам нещо ново заради самия себе си. Всичко започна по време на мач срещу Инвърнес през март. В началото на срещата усетих, че нямам мотивация, нямам енергия да играя футбол. Никога не беше ми се случвало преди. Опитах да продължа, но нямах сила в краката си и бях изключил. Сигнализирах, че имам проблем, и казах на мениджъра да вкара някой на мое място, който да помогне на тима да печели. Исках да играя, но почувствах, че не съм способен да дам някакъв положителен принос.

Стилиян Петров прави доста тревожно (за феновете на Астън Вила) признание.

7дниспорт

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.