Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за запис на разговори на А33

Featured Replies

Купих Samsung A33 5G. Не видях да има вградена програма, с която да записвам всички разговори. Така беше в стария ми Xiaomi Redmi note 4. Там имаше вградена и записваше безотказно.

С коя програма мога да записвам на новия ми A33 , такава че да не пропуска разговор и да записва и моя глас и на входящия?

В краен случай може и платена.

Доколкото знам има опция в приложението "Телефон" да се започне ръчно запис на разговора, но глас уведомява събеседника. Това важи и за всички алтернативни, които може да изтеглите от Google Play. 
Може би има вариант с теглене на софтуер от странични източници, но те си крият своите рискове. 
Обичайно апаратите предназначение на чужди пазари имат функцията да записват всеки разговор, при това без да уведомяват, че се записва.

преди 7 часа, Cocatron написа:

Купих Samsung A33 5G. Не видях да има вградена програма, с която да записвам всички разговори. Така беше в стария ми Xiaomi Redmi note 4. Там имаше вградена и записваше безотказно.

С коя програма мога да записвам на новия ми A33 , такава че да не пропуска разговор и да записва и моя глас и на входящия?

В краен случай може и платена.

Пробвайте това.

• Автор
преди 18 часа, Петър Ангелов написа:

Пробвайте това.

Ами изтеглих 5-6 от тея програми. Не става. Не се появява в полето с открити устройства, макар да съм купил хубав кабел.

23424.jpg.dc9883f45bd5beb554e859d4ee18c16e.jpg

преди 4 часа, Cocatron написа:

Ами изтеглих 5-6 от тея програми. Не става. Не се появява в полето с открити устройства, макар да съм купил хубав кабел.

23424.jpg.dc9883f45bd5beb554e859d4ee18c16e.jpg

А изпълнил ли си предварителните изисквания, както е написано в статията?

• Автор
преди 3 часа, Петър Ангелов написа:

А изпълнил ли си предварителните изисквания, както е написано в статията?

Ами - да.

И сега докато пиша - повтарям. Не е сложно - 7 пъти клик върху номер на компилацията, опции за разработчици - usb debugging, и софтуера за XDA - изтеглих всичките му версии, сложих Фреймуърка - не става . Не открива устройство.

В devivce info ми пише, че проца е - Samsung Exynos 1280.

• Автор

Явно няма да мога да се справя сам - опитах със сим карта, без сим карта, опитах с 7-8 вида програми от английски сайтове и то руски. На български не намерих. Ще трябва да търся специалисти май.

Дали в София има някъде сервиз където това да стане срещу заплащане?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.