Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при Windows update

Featured Replies

От днес получавам постоянно тази грешка и дори преинсталиране на ОС не помага. Тя започна след преинстал на чисто и в опит да ъпдейтна до инсайдер бета, дава грешка. Говорим за Windows 11. Kaкво може да се направи?

2023-04-03-5.png

2023-04-03-3.png

2023-04-03-2.png

Разрешен от Гост

На последната картинка най долу, има написана препоръка. "Показване на отчет за отстраняване на неизправности" Прочетохте ли я? А ако е посочен метод за ремонт, изпълнихте ли го?

• Решение
току-що, therock81 написа:

От днес получавам постоянно тази грешка и дори преинсталиране на ОС не помага. Тя започна след преинстал на чисто и в опит да ъпдейтна до инсайдер бета, дава грешка. Говорим за Windows 11. Kaкво може да се направи?

2023-04-03-5.png

2023-04-03-3.png

2023-04-03-2.png

На първо четене предполагам, че грешката идва от това че си на Beta channel, а този ъпдейт вероятно е за по-долния Release Preview. Защото номерата вървят 22ххх, 23ххх, 24ххх и 25ххх за съответните канали.

Ако искаш провери дали е така, че сега нямам време. Предполагам, че твоите ъпдейти трябва да са 23ххх.

П.П. Например зная че аз не мога да сляза от 25ххх на 24ххх например без чиста преинсталация, но на 24ххх (Dev channel)

в опит да ъпдейтна до инсайдер бета - Ти ще използва Windows или ще се занимава с глупости. Нормално при пробни версии да дава бъгове! 

• Автор
преди 17 минути, vpvelev написа:

На първо четене предполагам, че грешката идва от това че си на Beta channel, а този ъпдейт вероятно е за по-долния Release Preview. Защото номерата вървят 22ххх, 23ххх, 24ххх и 25ххх за съответните канали.

Ако искаш провери дали е така, че сега нямам време. Предполагам, че твоите ъпдейти трябва да са 23ххх.

П.П. Например зная че аз не мога да сляза от 25ххх на 24ххх например без чиста преинсталация, но на 24ххх (Dev channel)

Като задам preview канала няма проблем. Но от години съм или на dev или сега последно на бета и не е имало проблеми. 

В каталога на Микрософт въобще няма такава инсталация за win 11

Ето ти снимка.

Препиши дословно грешката и я пусни в Google за преглед от твоя страна.

0x800f0988 windows 11 update error

https://www.google.bg/search?q=0x800f0988+windows+11+update+error&source=hp&ei=_AorZNSEDfarxc8P7f6ZsA0&iflsig=AOEireoAAAAAZCsZDLI-brf-Pl5_hZj2J7qibRUtXRm2&oq=0x800f0988&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYATIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgARQvw9Yvw9g-CVoAXAAeACAAUqIAUqSAQExmAEAoAECoAEBsAEA&sclient=gws-wiz

ScreenShot004.jpg

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

в опит да ъпдейтна до инсайдер бета - Ти ще използва Windows или ще се занимава с глупости. Нормално при пробни версии да дава бъгове! 

От години съм дори на Dev канала и всичко си е ок. Защо да са глупости? Обичам да тествам новостите. 

преди 3 минути, Kolev72 написа:

В каталога на Микрософт въобще няма такава инсталация за win 11

Ето ти снимка.

Препиши дословно грешката и я пусни в Google за преглед от твоя страна.

ScreenShot004.jpg

Аз я откривам като актуализация, но може би грешно ми я открива в канал Бета. 

Opera Моментна снимка_2023-04-03_202148_blogs.windows.com.png

преди 44 минути, Kolev72 написа:

На последната картинка най долу, има написана препоръка. "Показване на отчет за отстраняване на неизправности" Прочетохте ли я? А ако е посочен метод за ремонт, изпълнихте ли го?

Гледах, но не мога да разбера нищо там. :) Може би е станало омесване на ъпдейтите, ще изчакам да пуснат следващ билд и дано тогава се оправи. 

току-що, therock81 написа:

Като задам preview канала няма проблем. Но от години съм или на dev или сега последно на бета и не е имало проблеми. 

Нали това ти казах. Когато ъпдейтите са за канала на който си няма проблеми. А сега има проблем с ъпдейт от друг канал на който ти сега не си. Сам казваш че като си на превю канала няма проблем с тоя ъпдейт, а и с други не трябва да има ако са с номер 22ххх.

Ето при мен всички са с 25ххх. Ако дойде някой с по-малък номер и при мен ще има проблем.

toiybMD.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.