Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откраднат Вайбър

Featured Replies

Здравейте, приятел има проблем с вайбъра. Става въпрос за измама по вайбъра и той не се е усетил. Пратили са му някакъв линк и след като го е отворил повече не може да си влезе във вайбър. Няколко пъти се опитва, но не му идва код за потвърждение. И сега даже са му сменили снимката и някой друг ползва неговия вайбър. Ще се радвам да ми помогнете! 

преди 6 минути, Сиси123 написа:

И сега даже са му сменили снимката и някой друг ползва неговия вайбър.

Нали не може да влезе във вайбър,как видя тогава,че е сменена снимката? Ако вайбър е бил регистриран със същия телефонен номер,просто го деинсталира,тегли отново и инсталира на чисто.

• Автор
преди 12 минути, Димитър 59 написа:

Нали не може да влезе във вайбър,как видя тогава,че е сменена снимката? Ако вайбър е бил регистриран със същия телефонен номер,просто го деинсталира,тегли отново и инсталира на чисто.

Пак не става като го инсталира на ново, а за снимката му казаха приятели, които са видяли.

След деинсталиране,трябва да почисти системата и тогава. А какво значи „не става“? Не му идва код ли?

• Автор
преди 14 минути, Димитър 59 написа:

След деинсталиране,трябва да почисти системата и тогава. А какво значи „не става“? Не му идва код ли?

Да, не  идва въобще код.

По скоро му е пратен phishing. И така са се докопали до имейла му с който е регистриран, вайбъра но дори и да се е случило, точно така този който си е присвоил вайбъра няма да има достъп до него. И то поради простата причина защото ще му трябва сим картата на жертвата с реалния номер. А жертвата ако иска може да пробва да деинсталира приложението или да му изчисти кеша и да си направи нова регистрация с друг имейл.

Настройки/приложения/управление на приложенията/Вайбър/Памет/Изчистване на данни/Изчистване на кеша или изчистване на всичко/ Във втория случай ще изчисти данните от предишната регистрация.Тогава деинсталираш и пробваш нова инсталация.

преди 1 час, Сиси123 написа:

Да, не  идва въобще код.

Изчакайте 24ч след първия опит за активиране на вайбър и отнво опитайте да активирате.

преди 37 минути, Димитър 59 написа:

Настройки/приложения/управление на приложенията/Вайбър/Памет/Изчистване на данни/Изчистване на кеша или изчистване на всичко/ Във втория случай ще изчисти данните от предишната регистрация.Тогава деинсталираш и пробваш нова инсталация.

Ако е извършена деинсталация на вайбър последвал инсталиране няма да има данни от предишната версия за да ги почиства от кеш.

преди 1 час, vlado1985 написа:

и да си направи нова регистрация с друг имейл.

Вайбър използва тел. номер за активиране не имейл.

преди 35 минути, AAUUXX написа:

Изчакайте 24ч след първия опит за активиране на вайбър и отнво опитайте да активирате.

Ако е извършена деинсталация на вайбър последвал инсталиране няма да има данни от предишната версия за да ги почиства от кеш.

Вайбър използва тел. номер за активиране не имейл.

Точно и за да се активира вайбъра иска да има въведен имейл.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Точно и за да се активира вайбъра иска да има въведен имейл.

На мен не ми е искал имейл, иска тел. номер на който да бъде изпратен кода за активиране.

преди 26 минути, AAUUXX написа:

На мен не ми е искал имейл, иска тел. номер на който да бъде изпратен кода за активиране.

Да прав си само тел номер иска а имейл иска само ако се прави резервно копие.

• Автор
преди 1 час, vlado1985 написа:

Да прав си само тел номер иска а имейл иска само ако се прави резервно копие.

Иска номера, но като не идва код не се получава. Ще пробва да изтрие кеша, въпреки че вече няколко пъти се деинсталира и инсталира и не се е променило нищо. Възможно ли е този код да отива на другия телефон, който му е влезнал във вайбъра? 

преди 2 минути, Сиси123 написа:

Иска номера, но като не идва код не се получава. Ще пробва да изтрие кеша, въпреки че вече няколко пъти се деинсталира и инсталира и не се е променило нищо. Възможно ли е този код да отива на другия телефон, който му е влезнал във вайбъра? 

Сим картата нали е в апарата на вашия приятел. Погледни и тук стъпките за да ти престигне кодът.

https://soringpcrepair.com/viber-activation-code-does-not-come-to-phone/

• Автор

Вече се получава код за влизане, но след това иска пин код за сигурност. Можеш да натиснеш забравен пин и трябва да си въведеш имейла, но той не си го е въвеждал преди това  и затова не знае какво да прави в такъв случай.

Screenshot_20230410_201446_Viber.jpg

преди 1 час, Сиси123 написа:

Вече се получава код за влизане, но след това иска пин код за сигурност.

За каво ли ти трябва този пин.Има бутон долу „отказ“ и се ползва вайбъра нормално

• 2 години по-късно...

Снощи някой е пратил съобщение на една приятелка , от моя Вайбър, тя отговори , аз веднага и звъннах ,после се видяхме и тя ми показа съобщение на нейния телефон , което съобщение не съм пращал. Звъннах на 112 , от там ме препратиха в НСБОБ, звъннах и ми казаха ,че ще проверят. 

През това време , деактивирах профила и изтрих вайбъра ( и повече няма да ползвам Вайбър , защото същия проблем се случва вече на поне 5 - тима познати ) . А още преди 2 години ми казаха ,че вайбъра е продънена гемия , аз не вярвах , но вече даже се убедих в това .

Затова Телеграм , понеже четох ,че телеграма бил в пъти по - сигурен. Сега разбрах , защо във Вайбър имам 18 контакта , а в Телеграм 150.

Снощи някой е пратил съобщение на една приятелка , от моя Вайбър, тя отговори , аз веднага и звъннах ,после се видяхме и тя ми показа съобщение на нейния телефон , което съобщение не съм пращал. Звъннах на 112 , от там ме препратиха в НСБОБ, звъннах и ми казаха ,че ще проверят. 

През това време , деактивирах профила и изтрих вайбъра ( и повече няма да ползвам Вайбър , защото същия проблем се случва вече на поне 5 - тима познати ) . А още преди 2 години ми казаха ,че вайбъра е продънена гемия , аз не вярвах , но вече даже се убедих в това .

Затова Телеграм , понеже четох ,че телеграма бил в пъти по - сигурен. Сега разбрах , защо във Вайбър имам 18 контакта , а в Телеграм 150.

https://www.kaldata.com/it-новини/сирийската-електронна-армия-хакна-са-2-81111.html

Враговете на Вайбър - Целият ислямски свят , целия Брикс , и конкурентите от Телеграм и Вот Сап . 

А и както описах горе - вече Вайбър няма да сваля ,никога на мое устройство.

Преди да го изтрия вайбъра , деактивирах профила .

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.