Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с телефон

Featured Replies

Здравейте, взех си нов телефон Xiomi redmi 11S. При включване на телефона ми даде да синхронизирам със стария телефон за да се прехвърли всичко, следвах стъпките и го направих,но не се прехвърлиха снимките и някой от приложенията, но това ок няма проблем. Другия проблем е с messenger когато някой ми изпрати линк с нещо не мога да го отворя и като цъкна на иконата по трудно ми отваря самия messinger. Мнпго ще ви бъда благодарна ако ми съдействате за проблемите, не съм много наясно с тази твхника☺️

преди 26 минути, Ивета89 написа:

Здравейте, взех си нов телефон Xiomi redmi 11S. При включване на телефона ми даде да синхронизирам със стария телефон за да се прехвърли всичко, следвах стъпките и го направих,но не се прехвърлиха снимките и някой от приложенията, но това ок няма проблем. Другия проблем е с messenger когато някой ми изпрати линк с нещо не мога да го отворя и като цъкна на иконата по трудно ми отваря самия messinger. Мнпго ще ви бъда благодарна ако ми съдействате за проблемите, не съм много наясно с тази твхника☺️

Нямам конкретен съвет по въпроса но не е лошо да добавите информация какъв модел е стария телефон, той наред ли е, дали при синхронизацията е излизало съобщение за грешка и други "необичайни" неща, ако сте забелязала, технически как сте правила синхронизацията.

Може би можете да повторите синхронизацията като преди това направите "фактори рисет" на новия телефон, което е негово връщане във вида, в който за първи път сте го включила, то ест ще загубите всички промени, които сте му направила.

Настройки - Снимки и медия - Отваряй връзките чрез браузърът по подразбиране. Така би трябвало да се оправи. 

• Автор
преди 8 минути, Soviet Soldier написа:

Настройки - Снимки и медия - Отваряй връзките чрез браузърът по подразбиране. Така би трябвало да се оправи. 

Благодаря ще пробвам! 

• Автор
преди 1 час, rado_svet написа:

Нямам конкретен съвет по въпроса но не е лошо да добавите информация какъв модел е стария телефон, той наред ли е, дали при синхронизацията е излизало съобщение за грешка и други "необичайни" неща, ако сте забелязала, технически как сте правила синхронизацията.

Може би можете да повторите синхронизацията като преди това направите "фактори рисет" на новия телефон, което е негово връщане във вида, в който за първи път сте го включила, то ест ще загубите всички промени, които сте му направила.

Стария телефон е honor 10лайт, нямаше никакви грешки при прехвърляне. Когато стана така дадах фабрични настройки на новия и пак направих всичко отначало, но не се оправи. 

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Извинявай само да попитам това е от настройките на телефона или на приложението? 

преди 15 минути, Ивета89 написа:

Извинявай само да попитам това е от настройките на телефона или на приложението? 

Приложението. 

• Автор
преди 9 минути, Soviet Soldier написа:

Приложението. 

Ок сега ще пробвам☺️

преди 5 часа, Ивета89 написа:

когато някой ми изпрати линк с нещо не мога да го отворя и като цъкна на иконата по трудно ми отваря самия messinger

това не го разбрах точно? Деинсталиране на messenger и повторно инсталиране пробва ли?

• Автор
преди 3 часа, Raze написа:

това не го разбрах точно? Деинсталиране на messenger и повторно инсталиране пробва ли?

Да пробвах и това но не става 

Проблемът не е в телефона, тъпанарите от фейсбук са прецакали приложението. Ще го оправят по някое време, проверявай за актуализации в Google Play.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.