Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

филми онлайн

Featured Replies

Защо не мога да гледам онлайн сериали на filmi.sub

преди 8 минути, milenazheleva написа:

Прочетете тази тема и ще разберете!

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Прочетете тази тема и ще разберете!

Аз казах ли ти, че почнат да идват, женските :) 

преди 15 минути, milenazheleva написа:

А защо трябва да гледате, без да си плащате? 

А защо всичко на този свят трябва да е платено? Защото САЩ така казват ли? Майната им! Майната им и на тъпите авторски права! Заради тях не мога да намеря никъде за гледане с български субтитри този филм, година след излизането му!

https://ridomovies.pw/movies/my-best-friend-anne-frank-watch-online-2021-rd2/

Аман от алчни ненаяли се................

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

явно има някаква трудна неизпълнимост по пътя....

преди 3 часа, Anneliese написа:

А защо всичко на този свят трябва да е платено? Защото САЩ така казват ли? Майната им! Майната им и на тъпите авторски права! Заради тях не мога да намеря никъде за гледане с български субтитри този филм, година след излизането му!

ако става въпрос за добри сериали тук?

пишете ме член ;) 

come on...

Поздрави със следните серии... набират скорост ❤️

https://www.imdb.com/title/tt10623646/

wtf, man!!

https://www.youtube.com/watch?v=NPYkvgoK0ow  (под секрет да се не гледа, последният епизод от 60 серии..)

Филмът е на нидерландски език, а никой в България не го знае и няма как да бъде преведен.:(

Докато хората научат езика, филма ще са го махнали навсякъде от интернет, освен ако някой не го свали и запази още сега. Аз не мога, не знам как.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Филмът е на нидерландски език, а никой в България не го знае и няма как да бъде преведен.:(

Докато хората научат езика, филма ще са го махнали навсякъде от интернет, освен ако някой не го свали и запази още сега. Аз не мога, не знам как.

но не и този 😉 

преди 1 час, FobiaX написа:

https://www.youtube.com/watch?v=NPYkvgoK0ow  (под секрет да се не гледа, последният епизод от 60 серии..)

Божке, колко луда работа има тук!

преди 8 часа, Anneliese написа:

Айде стига мяучи ей ти титри на английски сега отивай да мяучиш за преводач имало и титри на руски според Нетфликс

https://my-subs.co/film-versions-1941-my-best-friend-anne-frank-subtitles

голяма драма с този сайт дето половината филми бяха с лошо качество .Аз гледам директно от всички торент сайтове с магнет линк и след това си го прехвърлям на телевизора 

преди 13 часа, NewRedDragon написа:

Плащам Netflix и Disney+ заради челядта, но лично аз не съм видял почти нищо което да си заслужава парите.

На вас не ви ли стана ясно, че докато няма държава и управлява МАФИЯТА, всичко ще е така? Съвсем до скоро авторските права на всички стари български филми ги държеше някоя си фирма MERLIN регистрирана в Холандия. Питам аз, от къде на къде някоя фирма естествено на МУТРИ и МАФИЯТА ще има претенции за авторски права, на всички филми правени по соц. времето. И никой не се намесваше! Няма държава, няма правителство, министерство на културата! Естествено, управляваше ГЕРБ- МАФИЯТА.  В чужбина има закони, авторски права до 20 години след създаване на нещо. Сега за стари филми, от 1930 година с извинение авторски права се спират сайтове в който има изключително стари филми. Новите глупости рядко се гледат. Който иска разбира се, ще си плаща на платени глупави канали като HBO и подобни, за да гледа същите тези филми които ги имаше в спрените сайтове и толкова. Всеки се оправдава с авторски права и новия закон за авторско право, от глупав по глупав - създаден за да бъде ползван от МАФИЯТА. Толкова.

Един пример: Става дума за  романа на Вежинов „Нощем с белите коне“ Някой поплювко се е докопал до "авторски права"  Това е България драги зрители. И още по-лошо ще става, но на народа явно не му пука....все още де!

Capture-1.jpg.225b478357579101b0f709b8150584a3.jpg

Това вероятно са временни авторски права, до 2025 година! :giggle1: Нещастници!

преди 4 часа, adersa написа:

Аз гледам директно от всички торент сайтове

Значи те /торент сайтовете/ са подляли вода на конкурентните сайтове за онлайн филми...

преди 17 минути, Hristo52 написа:

На вас не ви ли стана ясно, че докато няма държава и управлява МАФИЯТА, всичко ще е така? Съвсем до скоро авторските права на всички стари български филми ги държеше някоя си фирма MERLIN регистрирана в Холандия. Питам аз, от къде на къде някоя фирма естествено на МУТРИ и МАФИЯТА ще има претенции за авторски права, на всички филми правени по соц. времето. И никой не се намесваше! Няма държава, няма правителство, министерство на културата! Естествено, управляваше ГЕРБ- МАФИЯТА.  В чужбина има закони, авторски права до 20 години след създаване на нещо. Сега за стари филми, от 1930 година с извинение авторски права се спират сайтове в който има изключително стари филми. Новите глупости рядко се гледат. Който иска разбира се, ще си плаща на платени глупави канали като HBO и подобни, за да гледа същите тези филми които ги имаше в спрените сайтове и толкова. Всеки се оправдава с авторски права и новия закон за авторско право, от глупав по глупав - създаден за да бъде ползван от МАФИЯТА. Толкова.

Един пример: Става дума за  романа на Вежинов „Нощем с белите коне“ Някой поплювко се е докопал до "авторски права"  Това е България драги зрители. И още по-лошо ще става, но на народа явно не му пука....все още де!

Толкова не толкова - парите са си пари! Чии са правата, тебе не те интересува - като искаш да гледаш, ще си плащаш на носителите на правата. М/у другото, за повечето бг филми, правата се управляват от ФилАутор, което СНЦ, създадено 1993-та

преди 1 час, Hristo52 написа:

...

Тия гадове от chitanka.info. Т'ва ако беше нашата свободна безплатна библиотека, създадена от  "Русия, Китай, Беларус, Северна Корея и още независими държави", щеше да си отдъхне целия свободен свят.

Все пак, с моите скромни възможности, ще бъда щастлив, ако мога да помогна...

https://knizhen-pazar.net/books/search?author=Павел+Вежинов&name=Нощем+с+белите+коне&search=1

Честь имею!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Значи те /торент сайтовете/ са подляли вода на конкурентните сайтове за онлайн филми...

Аз се чудя замундите и арените кога ще затворят .Отдавна не ги ползвам , а ползвам други частни тракери .Откакто открих това решение за магнет линковете , че става така лесно и  безплатно да се гледа без да се тегли и  без реклами и други гадове се преродих и качеството е повече от добро

Да ти кажа от този сайт като го открих гледах 2 /3 филма по старички забравих коя година бяха уж пише 1080ХД , а като го прехвърля на телевизора манджа с грозде е :giggle1:

на 14.04.2023 г. в 21:40, NewRedDragon написа:

А къде да гледаме и да си плащаме? Да гледаме филми с бг субтитри или аудио?

на 14.04.2023 г. в 21:40, NewRedDragon написа:

А вие като си плащате, бихте ли сподели къде и ние да си плащаме и да гледаме огромен избор сериали и филми с бг субтитри или аудио?! 

преди 37 минути, Mishataa написа:

А вие като си плащате, бихте ли сподели къде и ние да си плащаме и да гледаме огромен избор сериали и филми с бг субтитри или аудио?!

Netflix, HBO MAX , Disney+ , Voyo 

преди 5 часа, adersa написа:

И филмите са преведени с бг субтитри или аудио озвучение на бг? Особне Нетфликс?

току-що, Mishataa написа:

И филмите са преведени с бг субтитри или аудио озвучение на бг? Особне Нетфликс?

Особено *

преди 19 часа, adersa написа:

Тия искат луди пари, които ние нямаме! А "Дисни" вече забраняват класиките, че били расово некоректни! Ами, няма да ги гледам и да им пълня гушите! Самозабравиха се!

• 3 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.