Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питър Крауч - новият идол на Англия

Featured Replies

• Автор

windowpane, да те питам направо, играл ли си футбол дори и в махалата. За единия ръст никой нямаше да му обърне внимание нито във волейбола, нито във футбола. Особено съвременните изисквания, за който и да било спорт, са крайно завишени и се изискват доста повече качества. Да кажеш, че няма голов нюх само идва да покаже, че толкова си гледал негови мачове. Вземи само една статистика на голове/мачове в който и да е бивш и настоящ отбор на Крауч и ще разбереш, че жестоко грешиш. А ако си гледал кви пасове раздаваше срещу Македония, щеше да разбереш за пореден път, че има и техника.

Отричаш нещо, което всъщност не съм казал- чети по- вниматално!

Колкото до това дали съм играл футбол, мисля, че няма никакво значение след като вече уточнихме,

че "доста хора" разбират "много повече".

Мнението си вече изразих в по- горно съобщение и няма какво да добавя.

• Автор

Какво отричам, какво не си казал, че няма голов нюх ли? Аз се обърках вече, какъв е сега, не лош, добър, волейболист, неодразумение? Какъв? Знаеш ли защо споря толкова яростно за играч, за който дори не бих казал, че ми допада? Защото заслужава уважение за това, което е постигнал. Определихте го като едва ли не най-голямото недоразумение във футбола. А аз пак ще повторя - толкова много достойни за уважение треньори, едва ли грешат!

Ми нелош е моята оценка. Мислех, че вече съм изяснил в какво се състои недоразумението във кариерата на Краучи. А то май се оказва, че се получават други недоразумения...

Иначе съм съгласен, че на Краучи не му е било лесно да стигне дотук. Но, с риск да се повторя, мисля, че дължи много на ръста си и това е, което го прави толкова нужен на големите отбори.

Дано този път е станало по- ясно.

Бре що глупост изговорихте. Че той вече направи кариера, да играеш за Ливърпул и националния отбор не е ли достатъчно. Аз лично никой не защитавам, а просто споря с вас. Оплювате футболист, който малко или много се е доказал. Крауч нито ми е любим, нито ми допада като играч, но не приемам класификации като "некадърник" и "недоразумение" за футболист, който си има качества и ако вие не ги виждате, то явно доста хора, които разбират от футбол много повече от вас (можете да бъдете сигурни в това) го правят!

lpa отчасти съм съгласен с теб,за мен е просто добър футболист.

Криера в Ливарпъл,малко силно казано,не е играч като Раул за Реал,Малдини за Милан,Роналдиньо за Барса,Анри за Арсенал-примери колкото си искаш.Още не е направил нищо значимо.вкарал гол на Македония и Галатасарай-голяма работа-няма финали,титли,а с Ливърпул едва ли ще го направи.Англичаните виждат кумири в някакви измислени звездички(можеби поради липса на наистина добри футболисти)Никога не съм харесвал националния им отбор,отиват на голям форум тия стойкаджии,големи звезди и най-накрая си тръгват с голямата кошница.Все някой им е виновен,на това световно е Кристияно-Роналдо,кой ли ще бъде на следващото? :ph34r:

• 3 седмици по-късно...
Крауч е един крачещ жираф без никаква техника, никаква маневреност - абслютно дърво, което е добре да стои далече от националния отбор, статията горе е писана от някакъв тъп комплексар - нещо не хващам смисъла за съпоставката с Бекъм има някакво задоволство което само показва ниското самочуствие на написалия подобна глупост журналист

:yanim::yanim: Напълно съм съгласна!

Крауч е един от най-противните ми футболисти,изобщо не схващам твърдението за някакъв талант или футболни умения изобщо при този разхождащ се по терена жираф.И това ако е "звезда"!В Ливърпул очакват много от тоя некадърник и ще останат дълбоко разочаровани.

• Автор

Не ми се почва пак дискусията за качествата на Крауч. Сега дали го ценят за това че е 2 метра, техниката му или просто е късметлия та бележи толкова, все тая. Пича си играе в Ливърпул и в националния. Лично аз си мисля, че програмата му максимум е изпълнена, а вие си продължавайте да го плюете.

• 1 година по-късно...

подкрепям всички мнения на lpa :)

Аз не му симпатизирам...но щом си върши работота и треньорите са доволно...значи става!

Аз не му симпатизирам...но щом си върши работота и треньорите са доволно...значи става!

мхм видяхме днес колко свърши

Изобщо не ми харесва като футболист ... мисля , че е сбъркал спортовете ...

Принципно не е би изглеждал чак толкова висок и като клечка, ако беше поне 70-80кг...

Полезен е при центрирания, но не мисля, че е чак толкова голяма звезда. Аарън Ленън у Уокът имат по-голям потенциал :clap:

Принципно не е би изглеждал чак толкова висок и като клечка, ако беше поне 70-80кг...

Полезен е при центрирания, но не мисля, че е чак толкова голяма звезда. Аарън Ленън у Уокът имат по-голям потенциал :clap:

Е той е егати скакалеца .... 2, 2 и нещо и 64 кила . Аз съм толко, а съм 175 някъде ..

• 4 седмици по-късно...

Не се интересувам много от футбол, но като прочетох името на Крауч и реших да се включа в темата! Аз лично много харесвам играта му - спомням си, когато Англия игра на последното световно. Случайно хванах още първия мач на англичаните и Крауч ми направи страхотно впечатление - не изпуснах нито един техен мач и бях за тях през цялото време и то само заради него :rolleyes: Може да не е първа хубост, ама като играч на мен лично стила му ми допада :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.