Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

13 mini. 128 или 256гб ?

Featured Replies

Здравейте, предстои ми закупуване на въпросния телефон, но в задачата се пита 128гб ще са ми достатъчни ли? В момента използвам 128гб андроид и не се е стигало да запълване. Не правя снимки и видеа и почти не играя игри. Използвам само социални мрежи. Задавам въпроса, защото не знам дали ios , не заема повече място за проложения и т.н. Благодаря за вниманието.

Вие си знаете най-добре, как се ползва телефона, и колко памет Ви е нужна. Ако се ползват не много приложения, плюс самата ОС 128гб ще са Ви повече от достатъчни. И да запълните паметта, ако иде реч за снимки и видеозаписи, то може част от тях да ги преместите на друго устройство, или виртуален облак.
С прости думи, 128 не са много, но не са и критично малко. А иначе, колкото повече - толкова по-добре. . . всичко опира до финансови възможности. 

Аз лично бих те посъветвал да не купуваш никакво мини. Толкова малък екран за кво ти е днешно време? И 128 гиги са супер малко в днешно време, то едно приложение ти е по няколко гигабайта, за видео яко ще яде, ако го взимаш заради айфонската камера и т.н., така че от 256 нагоре ти е най-добре и да не е минито.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Аз лично бих те посъветвал да не купуваш никакво мини. Толкова малък екран за кво ти е днешно време? И 128 гиги са супер малко в днешно време, то едно приложение ти е по няколко гигабайта, за видео яко ще яде, ако го взимаш заради айфонската камера и т.н., така че от 256 нагоре ти е най-добре и да не е минито.

Не всеки държи да носи монитор в джоба си.

преди 1 час, Идвам за наема написа:

Здравейте, предстои ми закупуване на въпросния телефон, но в задачата се пита 128гб ще са ми достатъчни ли? В момента използвам 128гб андроид и не се е стигало да запълване. Не правя снимки и видеа и почти не играя игри. Използвам само социални мрежи. Задавам въпроса, защото не знам дали ios , не заема повече място за проложения и т.н. Благодаря за вниманието.

Аз съм с 13 mini 128GB.

Аз също не правя почти никакви снимки и видеа, имам само 1 игра(1,06gb).

23gb музика и 3gb снимки + разни приложения.

Операционната система ми е към 9.3gb + разни системни данни 4.7gb.

Като цяло, имам 53gb заети и към 75gb свободни.

128 GB може да ти стигнат, а и винаги може да прехвърлиш файлове на друго устройство или в iCloud.

преди 12 минути, Stereo написа:

Не всеки държи да носи монитор в джоба си.

Защо не? Може и да иска по-голям екран, никъде не беше уточнил.

• Автор
преди 4 часа, Гражданин написа:

Защо не? Може и да иска по-голям екран, никъде не беше уточнил.

Прав сте, не съм уточнил, но предвид името"mini" е цената му, е ясно че съм го видял и знам какво искам като големина. Благодаря все пак.

преди 7 часа, Идвам за наема написа:

Ще са Ви напълно и даже  предостатъчни. 

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.