Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение относно частите на Febi Bilstein

Featured Replies

Здравейте, от заглавието се подразбира! 
Също може SWAG, BluePrint марките, из интернета намирам само стара информация! 

• Автор
преди 37 минути, Joss Bomon написа:

? Добри ли са частите им, като квалитет, а не историята им.. 

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Тъкмо щях да ти кажа и тази дума ми отне мерака...

Качество ли трябваше да кажа? Извинявай, че не живея във България близо 3-4 години, но да се върнем към темата. 

k.png

преди 18 часа, - Factory. написа:

? Добри ли са частите им, като квалитет, а не историята им.. 

Ако немското качество е под съмнение, то кое не е?

• Автор

Лепя лепенки също, когато опаковам - Made in china, Made in turkey, но повечето не са. 
За дискове - метал като метал, чугун като чугун… накладките не съм сигурен, защото колата разполага със 313 к.с. и не бих искал да спестявам от спирачки, но ако са добри - да кажем среден клас, ще ги взема 

преди 1 час, - Factory. написа:

Лепя лепенки също, когато опаковам - Made in china, Made in turkey, но повечето не са. 
За дискове - метал като метал, чугун като чугун… накладките не съм сигурен, защото колата разполага със 313 к.с. и не бих искал да спестявам от спирачки, но ако са добри - да кажем среден клас, ще ги взема 

Феби отдавна продава само опаковка( както искате-така го разбирайте, въпреки,че след 3-4 години, явно сте забравил Българският език)."Метал-като метал и чугун-като чугун", говори колко разбирате от материята.За Ваше сведение едно време във всяко средно училище в милата ни родина се изучаваше предмета:"Технология и обработка на металите".Освен това, щом толкова държите на качеството(313 коня са това все пак) посетете оторизиран сервиз.

• Автор
преди 17 часа, fitterman написа:

Феби отдавна продава само опаковка( както искате-така го разбирайте, въпреки,че след 3-4 години, явно сте забравил Българският език)."Метал-като метал и чугун-като чугун", говори колко разбирате от материята.За Ваше сведение едно време във всяко средно училище в милата ни родина се изучаваше предмета:"Технология и обработка на металите".Освен това, щом толкова държите на качеството(313 коня са това все пак) посетете оторизиран сервиз.

Отново не разбрах що за качество е освен опаковката...

среден - нисък - висок ? 

Ако имате намерение да се правите на интересен по-добре спрете да спамите темата моля. 

на 14.05.2023 г. в 17:23, - Factory. написа:

Здравейте, от заглавието се подразбира! 
Също може SWAG, BluePrint марките, из интернета намирам само стара информация! 

бих търсил информация по марка и модел на автомобила, отзиви от собственици кой, какво е купувал и т.н. - макар, че по- скоро бих се обърнал направо към оторизиран сервиз, Няма особен смисъл аз да се занимавам, дори напротив: като отида със закупени от мене части в сервиз, после кой каква гаранция ми покрива? Стане фал, казват ти от частите е, ходи се разправяй.  Предпочитам те да си носят отговорността за всичко - и за частите, и за работата.

• Автор
преди 14 часа, insec написа:

бих търсил информация по марка и модел на автомобила, отзиви от собственици кой, какво е купувал и т.н. - макар, че по- скоро бих се обърнал направо към оторизиран сервиз, Няма особен смисъл аз да се занимавам, дори напротив: като отида със закупени от мене части в сервиз, после кой каква гаранция ми покрива? Стане фал, казват ти от частите е, ходи се разправяй.  Предпочитам те да си носят отговорността за всичко - и за частите, и за работата.

Съгласен! Но да уточня, интересът ми е само на спирачни дискове, като накладките може и да не са от същата марка.
Имам 50-60 процента намаление там 
Говорим за тези продукти - Предна ос - Задна ос. - 50% 

преди 7 часа, - Factory. написа:

Съгласен! Но да уточня, интересът ми е само на спирачни дискове, като накладките може и да не са от същата марка.
Имам 50-60 процента намаление там 
Говорим за тези продукти - Предна ос - Задна ос. - 50% 

Е, явно за Вас 50 процента отстъпка е достатъчен аргумент за да се откажете от качеството, защо изобщо тогава пускате такава тема?!?Би трябвало да си зададете логичният въпрос: що за производител ще направи 50 процента отстъпка ? Ма Вие сигурно сте дистрибутор на едро?

Като не Ви изнася нещо, вероятно е спам...

• Автор
преди 56 минути, fitterman написа:

Е, явно за Вас 50 процента отстъпка е достатъчен аргумент за да се откажете от качеството, защо изобщо тогава пускате такава тема?!?Би трябвало да си зададете логичният въпрос: що за производител ще направи 50 процента отстъпка ? Ма Вие сигурно сте дистрибутор на едро?

Като не Ви изнася нещо, вероятно е спам...

Защо ганьо бързаш да хулиш и да се правиш на интересен? Прочете ли темата? Разбра ли къде работя? 
Отстъпката важи за мен, не за теб, работя там,a то тукa все още никой не каза дали е добро качеството им и въобще какво качество имат. 
Много ясно,че е по добре да ида във оторизиран сервиз, но аз питам за качество, но как да разбереш
акъла не е ху*.. че да ти го вкарам... :) 

• Автор
преди 10 часа, JKirilov написа:

Ако така продължаваш, знам занапред къде ще "работиш"! ;)

Ще ти обясня подробно, но условие - кажи кои акумулатори са по-добри - БОШ и Варта?

Varta бих избрал, но според някои хора са еднакви - просто различен етикет. :hush:

преди 12 часа, JKirilov написа:

БОШ и Варта

На служебен автомобил, Варта-та е от 2007г. и до момента работи. Автомобила се движи ежедневно на големи разстояния.

На личния ми автомобил - Варта купена от България, работи безотказно от 2013г. до момента. 

Лични наблюдения на Бош нямам.

преди 8 часа, - Factory. написа:

Varta бих избрал, но според някои хора са еднакви - просто различен етикет. :hush:

А след като знаеш защо пишеш глупости?

В случая Бош, Варта и още куп акумулатори се произвеждат от една и съща фирма!

Фебито събира части от различни доказани (уж) производители и дотам, нататък - късмет.

• Автор
преди 22 часа, JKirilov написа:

А след като знаеш защо пишеш глупости?

В случая Бош, Варта и още куп акумулатори се произвеждат от една и съща фирма!

Фебито събира части от различни доказани (уж) производители и дотам, нататък - късмет.

Не пиша глупости просто търся мнение, но освен да се правят на интересни друго нищо.

Един колега скоро каза, че трият печата от BMW и слагат техния, странно.
Мога и да рискувам за дискове от тях, и то със тези надупчените. 

на 18.05.2023 г. в 1:02, - Factory. написа:

Защо ганьо бързаш да хулиш и да се правиш на интересен? Прочете ли темата? Разбра ли къде работя? 
Отстъпката важи за мен, не за теб, работя там,a то тукa все още никой не каза дали е добро качеството им и въобще какво качество имат. 
Много ясно,че е по добре да ида във оторизиран сервиз, но аз питам за качество, но как да разбереш
акъла не е ху*.. че да ти го вкарам... :) 

Явно описвате себе си...г-н Балкански, нито съм хулил, нито се правя на интересен, за разлика от Вас.А, дано си купите нещо качествено.Относно "вкарването ", май си го вкарахте сам.

• Автор
преди 1 час, fitterman написа:

Явно описвате себе си...г-н Балкански, нито съм хулил, нито се правя на интересен, за разлика от Вас.А, дано си купите нещо качествено.Относно "вкарването ", май си го вкарахте сам.

Не ми е ясно защо продължаваш да се правиш на интересен и спамиш по темата? 
Никакво адекватно мнение, изразяваш се преди да си направиш труда да прочетеш и темата. 

Заводчето, какво пак не разбра?

Хайде да е детайлно - въпросните дискове се изработват в сертифицирани фабрики, примерно една в Полша и една в Турция. Как ще избереш от двата варианта, а и кой ще ти каже? Освен това ако става дума за по-ново изделие, то още никой не е минал с тях 100000 примерно, та да дава мнение.

Смешни ставате с такива въпроси, просто питай за гаранцията и толкоз...

• Автор
преди 3 часа, JKirilov написа:

Заводчето, какво пак не разбра?

Хайде да е детайлно - въпросните дискове се изработват в сертифицирани фабрики, примерно една в Полша и една в Турция. Как ще избереш от двата варианта, а и кой ще ти каже? Освен това ако става дума за по-ново изделие, то още никой не е минал с тях 100000 примерно, та да дава мнение.

Смешни ставате с такива въпроси, просто питай за гаранцията и толкоз...

Каквото има разбрах, но не и от тук. 
Made in Turkey, Made in China, Made in Germany, виждал ли си тия неща? 
Не би ли трябвало от това да се разбира от къде идва умнико? 

• Автор
преди 7 часа, JKirilov написа:

Още от тук се разбра, че ще се претрепеш каквито и дискове да вземеш, така че успех! :)

Ти спокойно, карай си голфа и си плащай кредита, на моето няма да стигнеш, хейтър - нинджа. :)
Така че пожелавам ти - ти да се поизтрепеш .:)

//Силата на автомобила няма значение, и със 50 км може да пукнеш, но по добре със 300//

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.