Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намерих и останалите стойности на Networx. Сега ми кажете кои да изтрия.

Featured Replies

Добър ден, хора! Най-накрая открих и останалите стойности на Networx, за които говорех в една друга тема, която пуснах преди няколко дни. Ето тук можете да видите темата:

Темата, която четете в момента, е продължението на предишната тема. Реших да пусна нова тема по въпроса, защото старата тема има доста отговори, които не са по темата, което може да допринесе за объркване на хората, които искат да разберат какво имам предвид и да ми помогнат.

Както стана ясно в предишната тема, при натискането на Ctrl+F, въвеждането на "Network" и натискането на "Find", се показва само това:

screenshot-416.png

Но тъй като аз съм изключително умен и изобретателен, аз успях да открия начин, който да ми помогне да открия и другите стойности, свързани с въпросната програма. Ето тук са другите стойности, свързани с въпросната програма:

screenshot-422.png

screenshot-423.png

screenshot-426.png

screenshot-427.png

screenshot-428.png

screenshot-430.png

screenshot-431.png

Има и още няколко стойности, но тях няма смисъл да ги показвам, тъй като те са свързани с процеса по изтриване на програмата, което означава, че не са свързани с 30-дневиня trial period.

Е, може ли някой да ми помогне, като ми каже кои са стойностите, свързани с trial period-a?

преди 4 минути, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Добър ден, хора! Най-накрая открих и останалите стойности на Networx, за които говорех в една друга тема, която пуснах преди няколко дни. Ето тук можете да видите темата:

Темата, която четете в момента, е продължението на предишната тема. Реших да пусна нова тема по въпроса, защото старата тема има доста отговори, които не са по темата, което може да допринесе за объркване на хората, които искат да разберат какво имам предвид и да ми помогнат.

Както стана ясно в предишната тема, при натискането на Ctrl+F, въвеждането на "Network" и натискането на "Find", се показва само това:

screenshot-416.png

Но тъй като аз съм изключително умен и изобретателен, аз успях да открия начин, който да ми помогне да открия и другите стойности, свързани с въпросната програма. Ето тук са другите стойности, свързани с въпросната програма:

screenshot-422.png

screenshot-423.png

screenshot-426.png

screenshot-427.png

screenshot-428.png

screenshot-430.png

screenshot-431.png

Има и още няколко стойности, но тях няма смисъл да ги показвам, тъй като те са свързани с процеса по изтриване на програмата, което означава, че не са свързани с 30-дневиня trial period.

Е, може ли някой да ми помогне, като ми каже кои са стойностите, свързани с trial period-a?

Да. Но нямам желание!

ПС: Нищо общо с ограничението за ползване. Софтуера си има абсолютно безплатна версия. Друг е въпроса, как прасе, ще го ползва

• Автор
преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Да. Но нямам желание!

ПС: Нищо общо с ограничението за ползване. Софтуера си има абсолютно безплатна версия. Друг е въпроса, как прасе, ще го ползва

Коя е безплатната версия? Аз свалих програмата от тук: https://www.softperfect.com/products/networx/

В уеб-страницата, показана по-горе, не се вижда друга версия, която да е безплатна.

Какво трябва да значи "нищо общо с ограничението за ползване"? Тоест няма стойност, която отговаря за таймера, отброяващ 30 дни ли? И как е възможно това? Ако няма стойност, тогава как се отброяват тези 30 дни?

преди 2 минути, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Коя е безплатната версия? Аз свалих програмата от тук: https://www.softperfect.com/products/networx/

В уеб-страницата, показана по-горе, не се вижда друга версия, която да е безплатна.

Какво трябва да значи "нищо общо с ограничението за ползване"? Тоест няма стойност, която отговаря за таймера, отброяващ 30 дни ли? И как е възможно това? Ако няма стойност, тогава как се отброяват тези 30 дни?

С учене! Нямам намерение, да се занимавам с прасета!

• Автор
преди 1 час, NewRedDragon написа:

Кое точно. не разбра?

Искам да изтрия/нулирам стойността, за която говорихме в предишната тема.

преди 8 часа, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Но тъй като аз съм изключително умен и изобретателен, аз успях да открия начин, който да ми помогне да открия и другите стойности, свързани с въпросната програма.

Почваш на ред да триеш и ще разбереш. :) => Нали си умен, т.е. правиш копие на регистрите и при грешка възстановяваш. 

Успех!

п.п. Определено обаче е в "черните" неща които си прикрил и са масиви от двоични данни ... :)  

преди 14 часа, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Но тъй като аз съм изключително умен

Верно? А к'ви са тия глупости в поста ти? Говорят за друго, но... Нямат нищо общо с поставената цел! Има мноого да четеш за регистратурата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.