Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бутонът "Старт" в W10 не прави нищо.

Featured Replies

От няколко дни на компа на жена ми след клик в/у "старт" нищо не се случва. Раших, че мога да попитам и тук. Имам съмнение, че това е следствие на скорощно обновление, но не намирам в нета ясен отговор от други пострадали кое точно е то. Някои предлагат програмата връщаща втарт менюто на "седмицата", но се опасявам да не се оплескат още нещата. Да не забравя да кажа, че десният клик в/у старта работи коректно.

Разрешен от АСПЕКТ

• 2 седмици по-късно...

инсталираш classic shell http://www.classicshell.net/ най лесно е, иначе има много решения голяма част от които не работят... като се счупи или деинсталира кортана обикновено спира да работи старт менюто, а на левия бутон са други функции - затова те си работят...

• Решение
преди 14 минути, the professor написа:

инсталираш classic shell http://www.classicshell.net/ най лесно е, иначе има много решения голяма част от които не работят... като се счупи или деинсталира кортана обикновено спира да работи старт менюто, а на левия бутон са други функции - затова те си работят...

Вече се казва Open Shell

https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Наистина нищо не помогна за възстановяване на функциите на Старт бутона. Отложих пробите за да минат няколко ъпдейта, но не. Ще се доверя на Open Shell menu.! Благодаря на отзовалите се!

• Автор
преди 39 минути, adersa написа:

Kато толкова ти е спешен старт бутона махаш тая боза 10 и се връщаш на седмица както толкова трудно има ? 

Не е толкоз просто - жена ми ползва няколко геодезически програми, които са скъпи, а и са обновени, а това е свързано с досегашните й проекти. За нея ще е мъка и половина. Аз все пак нямам толкоз лошо мнение за W10, но повече съм на Линукс.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.