Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филм като Матрицата

Featured Replies

Привет хора,

Преди много години бях гледал един филм подобен на Матрицата. Общо взето сюжета се върту около група учени, които правят опити за прехвърляне на съзнанието в компютърна система ( симулация ) . Първоначално правят опити с плъх и търпят провал. Системата доколкото знам си имаше нещо като началник на име Албърт. Главните герои са мъж и жена. В един момент жената се разболява от някаква болест и след това благодарение на компютъра се прехвърля ввъв виртуалната реалност. Без да знаят за тази тънкост обаче приятелите и замразяват главата с надеждата един ден да намерят лек. Дори си спомням че имаше сцени където и хвърлят главата и се пръска на земята. Имаше и сцени където се контролират светофари и т.н. Жанра е фантастика, ужаси, трилър. Би трябвало да е направен между 1900 и 2000. Дори и chatGPT не успя да ми открие подобен филм. Все ми изкарва Матрицата и призрак в машината.

• Автор

Сега намерих филма - Virtual Obsession (1998) с превод Виртуална мания. Само от едно място успях да го изтегля като торент  и все още го тегля. Явно трудно се намира, а в youtube няма почти никаква информация.

Общо взето същото което споменах - Ученият Джо Месинджър създаде суперкомпютър, контролиращ комуналните услуги в града. Джулиет Спринг, компютърен техник, който става асистент на Джо, е нелечимо болна и планира да прехвърли съзнанието си в суперкомпютъра на Джо.

• Автор
преди 12 часа, Milkydead написа:

wow , защо искаш да го гледаш този филм :D

Защото ме кефи. Но за съжаление едвам го тегля като торент. Дори и в залива на пиратите го нямаше.

на 23.05.2023 г. в 19:49, Thores написа:

Привет хора,

Преди много години бях гледал един филм подобен на Матрицата. Общо взето сюжета се върту около група учени, които правят опити за прехвърляне на съзнанието в компютърна система ( симулация ) . Първоначално правят опити с плъх и търпят провал. Системата доколкото знам си имаше нещо като началник на име Албърт. Главните герои са мъж и жена. В един момент жената се разболява от някаква болест и след това благодарение на компютъра се прехвърля ввъв виртуалната реалност. Без да знаят за тази тънкост обаче приятелите и замразяват главата с надеждата един ден да намерят лек. Дори си спомням че имаше сцени където и хвърлят главата и се пръска на земята. Имаше и сцени където се контролират светофари и т.н. Жанра е фантастика, ужаси, трилър. Би трябвало да е направен между 1900 и 2000. Дори и chatGPT не успя да ми открие подобен филм. Все ми изкарва Матрицата и призрак в машината.

13th floor гледа ли го?

MV5BYTY2ZTZlN2QtNGFiNy00ZmZlLThiMjItOWMw

• Автор

Да. Гледал съм го преди време. Но ми е чудно защо филма Виртуална мания го няма никъде за теглене. Едвам го тегля от един торент на 80 процента и дотам си стои. Пък и Питър Галахър е добър актьор. 

Дори и в залива на пиратите го няма. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.