Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо YouTube показва 2 клипа на първия ред, вместо 3?

Featured Replies

Допреди да изтрия cache файловете, YouTube показваше 3 видеоклипа на всеки ред. След като изтрих cache и се log-нах в YouTube отново, сега вече YouTube показва 2 видеоклипа на първия ред, както се вижда тук:

ytbug.png

Изглежда, че един клип липсва заради прекалено zoom-ване, но не е така. Дори като намаля zoom-ването, отново има един липсващ клип, както се вижда тук:

ytbug1.png

Когато AdBlockе пуснат, едното видео липсва. Когато AdBlock е спрян, се показват 3 видео клипа. Ясно е, че това празно място не е предназначено за реклама, която се блокира от AdBlock, което води до празно място, на което няма видео клип. Ако ставаше въпрос за място, резервирано за реклама, тази реклама щеше да се вижда, щом изключа AdBlock.

Преди да изчистя cache, показваха се 3 видео клипа, дори когато AdBlock беше пуснат. Това, което ме притеснява е, че може да има налична корупция в самия ми акаунт, което да доведе до дисфункционалност на функциите, които са част от акаунта и YouTube. Дали това е възможно или не? Има ли вероятност липсващото видео да е породено от корупция по кода на уиб-страницата, асоциирана с моя YouTube профил?

преди 10 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Допреди да изтрия cache файловете, YouTube показваше 3 видеоклипа на всеки ред. След като изтрих cache и се log-нах в YouTube отново, сега вече YouTube показва 2 видеоклипа на първия ред, както се вижда тук:

ytbug.png

Изглежда, че един клип липсва заради прекалено zoom-ване, но не е така. Дори като намаля zoom-ването, отново има един липсващ клип, както се вижда тук:

ytbug1.png

Когато AdBlockе пуснат, едното видео липсва. Когато AdBlock е спрян, се показват 3 видео клипа. Ясно е, че това празно място не е предназначено за реклама, която се блокира от AdBlock, което води до празно място, на което няма видео клип. Ако ставаше въпрос за място, резервирано за реклама, тази реклама щеше да се вижда, щом изключа AdBlock.

Преди да изчистя cache, показваха се 3 видео клипа, дори когато AdBlock беше пуснат. Това, което ме притеснява е, че може да има налична корупция в самия ми акаунт, което да доведе до дисфункционалност на функциите, които са част от акаунта и YouTube. Дали това е възможно или не? Има ли вероятност липсващото видео да е породено от корупция по кода на уиб-страницата, асоциирана с моя YouTube профил?

А, сега, де> Защо :bbq:

Ясно е и друго - не си плащаш!

Между другото - пак си правил нещо - това не беше твоята мрежа - ще ядеш дървото скоро!

преди 16 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

ytbug.png

ytbug1.png

Американците те следят и затова са премахнали единия видеоклип.

Пишеш против тях и са ти внедрили вирус в БИОС-а!

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Американците те следят и затова са премахнали единия видеоклип.

Пишеш против тях и са ти внедрили вирус в БИОС-а!

Е, сега стана тя..... :) Сега и пари ще трябва да дава :lol6:

• Автор
преди 3 минути, ined написа:

А защо не? Клипа дето "липсва" е 100% реклама която филтъра я маха

Не мисля, че е реклама. Вече обясних, че когато AdBlock е изключен, се виждат 3 клипа, а не 2 клипа и 1 реклама, както би трябвало да бъде, ако мястото, на което има липсващ клип, е предназначено за реклама.

Голяма драма... Какво толкова му мислиш? Включи debug на браузъра и разследвай, щом толкова ти е интересно какво се случва. И при мен е така, с включени адблокери няма клип на края на първия ред, хем съм с по-широк монитор, без тях има, но все ми е тая.

току-що, Raze написа:

Голяма драма... Какво толкова му мислиш? Включи debug на браузъра и разследвай, щом толкова ти е интересно какво се случва. И при мен е така, с включени адблокери няма клип, без тях има, но все ми е тая.

Да но ти нямаш вирус в БИОС-а а той има! :cool:

Съгласен съм с тебе, че не мислиш. Иначе то даже си пише ,  че клипа е реклама :примерно ad - samsung - реклама на някакъв самсуняк. Презареждаш и на първо място е друг клип, ама пак реклама и т.н.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Да но ти нямаш вирус в БИОС-а а той има! :cool:

А знам ли, може и аз да имам, не съм ъпдейтвал BIOS до последната версия, а и не ползвам антивирусни на window 10, дори дефендъра съм го изкормил отвсякъде.

преди 1 минута, ined написа:

Съгласен съм с тебе, че не мислиш. Иначе то даже си пише ,  че клипа е реклама :примерно ad - samsung - реклама на някакъв самсуняк. Презарежда и на първо място е друг клип, ама пак реклама и т.н.

При мен беше микс от музики, все едно нормален клип, не съм го разследвал подробно. И на мен ми е правило впечатление това, но изобщо не съм се интересувал защо и какво става.

преди 1 минута, Raze написа:

А знам ли, може и аз да имам, не съм ъпдейтвал BIOS до последната версия, а и не ползвам антивирусни на window 10, дори дефендъра съм го изкормил отвсякъде.

:speak:

• Автор
преди 8 минути, Raze написа:

Голяма драма... Какво толкова му мислиш?

Основният ми страх е, че може да става въпрос за корупция по кода, асоцииран с уеб-страницата на моя профил в YouTube, което би нарушило правилната работа на самия ми профил...

току-що, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Основният ми страх е, че може да става въпрос за корупция по кода, асоцииран с уеб-страницата на моя профил в YouTube, което би нарушило правилната работа на самия ми профил...

Това са признаци за наличен вирус в БИОС-а !

Какъв код те подгони сега?:giggle1:

Каквото и да направи няма да може да премахне вируса от БИОС!

Дори и нов компютър да си вземе, пак ще има вирус в БИОС-а!:giggle1:

А там е проблема му!

• Автор
преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Каквото и да направи няма да може да премахне вируса от БИОС!

Дори и нов компютър да си вземе, пак ще има вирус в БИОС-а!:giggle1:

А там е проблема му!

Компютърът, който използвам, няма БИОС вируси.

преди 20 минути, Raze написа:

Трий всички профили и прави нови, като преди това си инсталирал поне 10 различни антивирусни в ОС!

Може ли да ми дадеш сериозен отговор?

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Компютърът, който използвам, няма БИОС вируси.

Има!

Нали се вижда при мен?

• Автор
преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Нали се вижда при мен?

Нищо не се вижда. Вече казах, че компютъра няма БИОС вируси.

преди 1 час, JKirilov написа:

Не схващаш ли, че 20 човека си правят гаргара с тебе, спри се!

По мое скромно мнение тия с гаргарата са 21 (имам некои съмнения за твоите 20, ма нема ги броя), включая него... а ако не съм прав, то е налице параноидно личностно разстройство... Там обаче е трудно, щото хората (засега ще броя пациента, освен за пациент и за хор, макар че той видимо има други предпочитания) с ПЛР трудно се решават да потърсят помощ. Което пък донякъде е разбираемо, щото това че си параноик, не означава, че не те следят и преследват... А неговият случай... нищо чудно и да се окаже такъв.  Като не трябва да се изключва и възможността за някаква паралелност на... бе, той си мисли, че си прави гаргара, а... някой някъде се смее, ако може да се изразя така.

Питай Урсула фон дер Лайен, защо единият клип го засенчва ад-блокър и дали ад-блокъра не е руско дело.  :) 

• Автор
преди 12 часа, JKirilov написа:

Не схващаш ли, че 20 човека си правят гаргара с тебе, спри се!

Защо си правят "гавра" с мен? С какво съм го заслужил?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.