Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заради леките жени в днешно време страдат децата

Featured Replies

Имам комшийка бяла холандка. Има дете от черен, обаче си е мурва та дрънка. Колко черни и се изредиха до сега не е истина. Наполеон го е казал за такива като нея. След като роди заживя сама. Саможива от всякъде и върла феминистка. Лапето обаче расте без баща, с нарцистична майка. И винаги като ме види малкия ми се радва. Днес се затича към мен и ме прегърна с тая прегръдка както едно дете прегръща баща си. И не ме пускаше. Не знаех какво да кажа и как да реагирам. Почуствах се неловко, защото майка му на няколко пъти щях да я бия, щото постоянно ми правеше мизерии. Заради майка му, той е лишен от баща и страда. Много от днешните жени така наказаха децата си. Защото се еват с боклуци дето после ги изоставят. И после следващия боклук и следващия боклук, а детето няма истински баща.

преди 8 минути, Коркодила написа:

Имам комшийка бяла холандка. Има дете от черен, обаче си е мурва та дрънка. Колко черни и се изредиха до сега не е истина. Наполеон го е казал за такива като нея. След като роди заживя сама. Саможива от всякъде и върла феминистка. Лапето обаче расте без баща, с нарцистична майка. И винаги като ме види малкия ми се радва. Днес се затича към мен и ме прегърна с тая прегръдка както едно дете прегръща баща си. И не ме пускаше. Не знаех какво да кажа и как да реагирам. Почуствах се неловко, защото майка му на няколко пъти щях да я бия, щото постоянно ми правеше мизерии. Заради майка му, той е лишен от баща и страда. Много от днешните жени така наказаха децата си. Защото се еват с боклуци дето после ги изоставят. И после следващия боклук и следващия боклук, а детето няма истински баща.

:lol6:Интересно заради леките мъже какво се случва. А стига вече сте писали глупости. Все жените ви виновни.

Темата за децата на холандските компаньонки толкова ме впечатли, че си го преместих в другия крачол.

• Автор
преди 17 минути, ined написа:

Темата за децата на холандските компаньонки толкова ме впечатли, че си го преместих в другия крачол.

И за това реши да и обърнеш внимание, като я нахраниш:yanim:

преди 23 минути, Емил Костов написа:

:lol6:Интересно заради леките мъже какво се случва. А стига вече сте писали глупости. Все жените ви виновни.

Жената решава от кой да забременее Емиле. Ама така е, като нямаш достъп до жени е нормално да не познаваш и социалната динамика.

преди 2 минути, Коркодила написа:

И за това реши да и обърнеш внимание, като я нахраниш:yanim:

Жената решава от кой да забременее Емиле. Ама така е, като нямаш достъп до жени е нормално да не познаваш и социалната динамика.

Жената решава от кой да забременее Емиле. :lol6:Просто позвъни на номер 112 и да се свършва с твоята мъка!

преди 1 час, Коркодила написа:

Не са виновни жените, а - законът! Законът им го позволява. Явяват се в съда , обират мъжа до шушка, изкарват го виновен и плаща 18-25г. още. И ако не плати 3месеца - отива в тухларната в Елхово да изкара кинтите накуп.

преди 25 минути, Cocatron написа:

Не са виновни жените, а - законът! Законът им го позволява. Явяват се в съда , обират мъжа до шушка, изкарват го виновен и плаща 18-25г. още. И ако не плати 3месеца - отива в тухларната в Елхово да изкара кинтите накуп.

В Елхово няма тухларна - има авганистанци и други подобни изроди

Като има договор - ще ти вземе, каквото е по договора!

преди 1 час, Bubbles написа:

Те мъжете станаха леки...

ужете" викаш, станали леки... Бе я големите шамари и ще станат твърди! Тазя територия, трябва да се упраелява по ЧИСТ начини!

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

В Елхово няма тухларна - има авганистанци и други подобни изроди

Като има договор - ще ти вземе, каквото е по договора!

Къф договор? Горе написах - ВСИЧКО.

преди 1 минута, Cocatron написа:

Къф договор? Горе написах - ВСИЧКО.

Договор = пари!

Каво точно си наисал.......... не ме интвресуава - аз от пари ен съм взел. А това си е ..кофти Реакция ще има!!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Договор = пари!

Каво точно си наисал.......... не ме интвресуава - аз от пари ен съм взел. А това си е ..кофти Реакция ще има!!

Да не си объркал хапчетата?

преди 2 минути, Cocatron написа:

Да не си объркал хапчетата?

Не съм!  Просто не не правя нищо без заплащане!

ПС Какво ти трябва - имам всичко - дай оферта за лятото

Ти да не си станал будист???

...

Не мисля, че децата на леките жени страдат. По-рано се научават да са самостоятелни. 

преди 2 часа, дioiд написа:

...

Не мисля, че децата на леките жени страдат. По-рано се научават да са самостоятелни. 

Виж какво е написал питащия-

Заради майка му, той е лишен от баща и страда. Много от днешните жени така наказаха децата си. Защото се еват с боклуци дето после ги изоставят. И после следващия боклук и следващия боклук, а детето няма истински баща.

Не смяташ ли , че това е страдание? А не - научаване на самостоятелност.

преди 44 минути, Cocatron написа:

Не смяташ ли , че това е страдание? А не - научаване на самостоятелност.

Ти с детето събеседва ли??? 

Ох, малиш ... туй е предположение на Кор кор ди лай лама нов ... :) 

п.п. Благодаря, че ме разсмя!!! :) 

преди 8 часа, дioiд написа:

Ти с детето събеседва ли??? 

Ох, малиш ... туй е предположение на Кор кор ди лай лама нов ... :) 

п.п. Благодаря, че ме разсмя!!! :) 

Явно на доста хора тук им свършват хаповете ...

ezgif.com-crop.gif.fa80f11620fcd7fa0ec09fc63490d911.gif

преди 1 минута, Cocatron написа:

Явно на доста хора тук им свършват хаповете ...

ezgif.com-crop.gif.fa80f11620fcd7fa0ec09fc63490d911.gif

Гифка николас кейдж гиф картинка, скачать анимированный gif на GIFER

:) 

Ох, отново маймуна ... 

Гифка николас кейдж гиф картинка, скачать анимированный gif на GIFER от Tuhn

:) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.