Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за реплика на iPhone 14 pro max?

Featured Replies

Здравейте, какво мислите за реплика на iPhone 14 pro max?

• Автор
преди 15 минути, Coco1 написа:

И защо трябва да дадеш няколко стотин лева за телефон детска играчка ?!

Не мисля, че е детска играчка за 350 лв.

Жигули с боя на Бентли.

преди 15 минути, Hejejej написа:

Не мисля, че е детска играчка за 350 лв.

Именно е това ,за 350лв може да купиш не лош бюджетен смартфон на известните марки.

За 350лв не можеш да купиш нищо качествено, освен ако не е нещо втора ръка. Хората се лъжат по евтиното, а после ходят да приказват, че Android бил кофти... ми, от телефон за 400-500лв кво очакваш?

преди 8 минути, piх3l написа:

За 350лв не можеш да купиш нищо качествено, освен ако не е нещо втора ръка. Хората се лъжат по евтиното, а после ходят да приказват, че Android бил кофти... ми, от телефон за 400-500лв кво очакваш?

А реплика за 350лв е по добре от бюджетен телефон на известна марка ли :eek:

Лично аз не бих купил никога реплика на каквото и да е.

Китайските марки като Xiaomi, Realme ,Motorola ,предлагат прилични модели в този ценови клас от 350лв с поне 2г поддръжка на софтуера ,сервиз и гаранция. Реплика  къде ще бъде сервизиран при нужда ?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

А реплика за 350лв е по добре от бюджетен телефон на известна марка :eek:...

Това се отнася за всякакви телефони, включително репликите... те хората купуват реплики и си мислят, че ще излъжат някой. Човек, който е пипал истински iPhone веднага ще усети разликата.

Най-вероятно ще е същото, като да си купиш андроид телефон за тази сума. Просто ще прилича визуално на iphone, както може би и менютата са ги направили да изглеждат като на iphone.

преди 14 минути, piх3l написа:

За 350лв не можеш да купиш нищо качествено, освен ако не е нещо втора ръка.

И какво разбираш под качествено? Зависи и за какво ще се ползва - ако му скъсваш гъ...упс, батерията от игри, малко модели ще одържат.
От около 2 години ползвам един P40 Lite. 'ми, няма нещо, което да съм искал да свърша и да не съм го свършил. А беше под 200лв

преди 3 минути, piх3l написа:

Това се отнася за всякакви телефони

Не мога да се съглася с това ,аз основно ползвам сравнително бюджетни модели и нямам проблем с тях ,знам какъв хардуер ми е нужен за това което ползвам смартфона си ,искам да кажа че за 350лв може да бъде купен телефон с който да бъдат извършвани всички основи задачи които трябва да изпълнява един телефон ,ако това не е достатъчо то явно потребителя не е за бюджетен телефон съответно ще плати по голяма сума за това - кеф цена няма са казали хората.

преди 4 минути, цър-вул написа:

И какво разбираш под качествено? Зависи и за какво ще се ползва - ако му скъсваш гъ...упс, батерията от игри, малко модели ще одържат.
От около 2 години ползвам един P40 Lite. 'ми, няма нещо, което да съм искал да свърша и да не съм го свършил. А беше под 200лв

Качествено като изработка, качествено като хардуер, качествено като софтуер.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не мога да се съглася с това ,аз основно ползвам сравнително бюджетни модели и нямам проблем...

Аз не държа да се съгласяваш с мен, това е моето мнение. Щом знаеш какво искаш - супер, знаеш и какво да избереш и няма да дадеш излишни пари.

преди 48 минути, цър-вул написа:

При положение, че се правят на едно и също място...

Да бе, при положение, че се правят на едно и също място, разликата между един iPhone и който и да е китайски телефон е от земята до небето... явно контрола на качеството си казва думата.

преди 4 минути, piх3l написа:

Да бе, при положение, че се правят на едно и също място, разликата между един iPhone и който и да е китайски телефон е от земята до небето... явно контрола на качеството си казва думата.

Репликите не са от официален производител ,не е коректно да правиш такова сравнение. Репликите не ти гарантират сервиз, поддръжка на софтуера, SAR сертификати и др.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Репликите не са от официален производител ,не е коректно да правиш такова сравнение. Репликите не ти гарантират сервиз, поддръжка на софтуера, SAR сертификати и др.

Не говоря само за репликите, говоря за КОЙТО И ДА Е китайски телефон.

преди 2 минути, piх3l написа:

Не говоря само за репликите, говоря за КОЙТО И ДА Е китайски телефон.

Китайските марки телефони които изброих по горе идват с 2г гаранция, оторизиран сервиз в страната и поддръжка на софтуера поне 2г.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Китайските марки телефони които изброих по горе идват с 2г гаранция, оторизиран сервиз в страната и поддръжка на софтуера поне 2г.

Какво общо има това с качеството? Софтуерът им е толкова калпав, че и 10 години да ги поддържат - все тая. Лаг, насичания, вградени реклами... за тези пари толкова, нали?

преди 5 минути, piх3l написа:

вградени реклами...

Вградените реклами могат да бъдат спрени от менюто, спомена ми е от преди 4-5г не знам сега дали това е възможно.

преди 6 минути, piх3l написа:

за тези пари толкова, нали?

Така е.

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Вградените реклами могат да бъдат спрени от менюто, спомена ми е от преди 4-5г не знам сега дали това е възможно.

Така е.

Може и да може, но самият факт, че са там говори достатъчно. Samsung или Sony защо нямат вградени реклами? Те не ти продават телефона на по-ниска цена с цел да печелят от рекламите след това.

Мноо модерни станахте, реплики та реплики, значението на тази дума е свързано с речта не с машини, парцали и патъци.
А думата която е правилна за конкретния случай е Менте.

Чакам си шестицата от баба Цоцолана.

И няма смисъл от менте ръфан зарзават, навремето един познат имаше таквоа чудо но не ставаше за нищо освен да прави първо впечатление на кифлите.

преди 3 часа, piх3l написа:

говоря за КОЙТО И ДА Е китайски телефон.

Чакай малко...

Цитат

Защо обаче Apple поставят стикери с „Произведено в Китай“ на своите продукти?

Произведено в Китай

Причината е, че по-голямата част от компонентите идват оттам, тъй като всяка компания има аутсорсинг в Китай. Другото място, в което се произвеждат немалка част от компонентите, е Тайван. Сглобяването в по-значителната си част също се осъществява в Китай, което е другата причина да виждаме този стикер на продуктите на  Apple. Китай предлага достатъчно голяма гъвкавост спрямо срокове и голям ресурс, за да поеме изискванията на огромния и динамичен пазар на мобилни и компютърни технологии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.