Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прекъсване на интернета за секунди

Featured Replies

Здравейте, 

Пиша Ви с проблем, за който вече съм безсилен и не знам към кой да се обърна. Интернетът вкъщи прекъсва от време на време. Една секунда има 2-3 няма, после 1-2 има пак 1-2 няма и това понякога продължава с часове. Има дни в които няма проблем. Съседи също са на този доставчик и някои от тях имат този проблем а други не. Доставчика казва, че до мен интернет стига и не е от тях. Нямам интернет кутия а главния кабел, съседския и моя са вързани на спайка с нахлузено пластмасово шише отгоре да не ги вали дъжда … не искат да ми сложат кутия. Отказват да съдействат по какъвто и да е начин вече. Моля за помощ!

преди 3 минути, nemashto написа:

Здравейте, 

Пиша Ви с проблем, за който вече съм безсилен и не знам към кой да се обърна. Интернетът вкъщи прекъсва от време на време. Една секунда има 2-3 няма, после 1-2 има пак 1-2 няма и това понякога продължава с часове. Има дни в които няма проблем. Съседи също са на този доставчик и някои от тях имат този проблем а други не. Доставчика казва, че до мен интернет стига и не е от тях. Нямам интернет кутия а главния кабел, съседския и моя са вързани на спайка с нахлузено пластмасово шише отгоре да не ги вали дъжда … не искат да ми сложат кутия. Отказват да съдействат по какъвто и да е начин вече. Моля за помощ!

Сменяш доставчика!

преди 9 минути, nemashto написа:

Здравейте, 

мЪйняй ги :bye1:

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

мЪйняй ги :bye1:

нямам друга алтернатива … друг доставчик няма покритие 

преди 9 минути, nemashto написа:

Стига, бе...и 4Г поне няма ли някой? Иначе, другия вариант е да разбереш каква "интернет кутия" трябва, купуваш я, монтираш я.... това естествено е малко шега :) Има други варианти, но са свързани с доста пари и доста условности

преди 21 минути, nemashto написа:

Айде ся пък няма, мобилните оператори не предлагат ли 4 или 5G

Ако не :

преди 9 часа, nemashto написа:

.. съседския и моя са вързани на спайка с нахлузено пластмасово шише отгоре да не ги вали дъжда … не искат да ми сложат кутия.

Какъв е този кабел ?

• Автор
преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Какъв е този кабел ?

най-обикновен кабел за интернет. Казаха ми ако искам оптика с постоянна връзка 670 лева на месец 1000/1000 скорост 🤣🤣🤣

преди 2 часа, nemashto написа:

най-обикновен кабел за интернет. Казаха ми ако искам оптика с постоянна връзка 670 лева на месец 1000/1000 скорост 🤣🤣🤣

Без да съм кой знае колко вещ в мрежите и кабелите за тях ще ти кажа, че такова нещо няма.
Кабелите за интернет са доста видове и нищо чудно некадърниците към които си се вързал да са използвали грешния тип кабел, да не говорим че и рутера е много важно какъв е защото и неговия тип има отношение към качеството на връзката и наличието й като цяло.
Нека @Емил Костов ако има време ти обясни по-подробно, като най запознат с материята.

преди 3 часа, nemashto написа:

Е то интернет може да се достави по всякакъв кабел, като почнеш от коксиален, минеш през усукана двйка телефонен, екраниран или не кабел с 4 усукани двойки, та дори и захранващ кабел!

Въпроса ми бе провокиран от това , че споменаваш "съседския и моя са вързани на спайка ", което в голяма степен може да означава, че се ползва един кабел, като основно траце за да се пусне нет и на двама ви със съседа по до 100Мб/с по две от усуканите двойки и вероятно прави някъде поблем в тези снадки!

• Автор
преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Е то интернет може да се достави по всякакъв кабел, като почнеш от коксиален, минеш през усукана двйка телефонен, екраниран или не кабел с 4 усукани двойки, та дори и захранващ кабел!

Въпроса ми бе провокиран от това , че споменаваш "съседския и моя са вързани на спайка ", което в голяма степен може да означава, че се ползва един кабел, като основно траце за да се пусне нет и на двама ви със съседа по до 100Мб/с по две от усуканите двойки и вероятно прави някъде поблем в тези снадки!

един главен кабел без кутия и към него вързани моя и този на съседа … не разбирам изобщо и не знам какви са кабелите, ще пробвам с друг рутер и ще ви държа в течение 

преди 8 часа, nemashto написа:

:lol6:Ти интернет доставчик ли ще ставаш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.