Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Климатика не работи правилно или ?

Featured Replies

Здравейте. В 2 Стаен апартамент живеем 2ма човека и сме с по един климатик във всяка стая. Модела на климатиците е Gree gwh12aab . И 2-та са на една година чисто нови . Проблема е следния. Сега лятото работят на 25 гардуса и охлаждат добре, но този в спалнята не можем да спим на него. А този в хола целодневно работи на 25 градуса и един път не е спрял да работи .Този в спалнята го правим на 28 градуса и се събуждам от студ и трябва да го изключа ръчнно, а стаята е около 20-25 кв/м, какъв може да му е филма на климатика ? Защо не спират сами като достигнат желаната температура ?

доколкото разбирам - имаш 2 еднакви климатика

а 2-те стаи еднакви ли са по обем

принципно такива неща правят ако са големи за помещението

• Автор
преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

доколкото разбирам - имаш 2 еднакви климатика

а 2-те стаи еднакви ли са по обем

принципно такива неща правят ако са големи за помещението

Да, 2 еднакви са, а и хола е 25-30кв/м . Тази вечер пак направих климатика в спалнята на 28 градуса студено и не е спрял за 1 минута даже.

Не е желателно да се спи на климатик в същата стая. Пуснете другия да си бръмчи и отворете вратите. А сега за проблема: на дистанционното има една малка дупка и пише reset. Натисни с кламер и ще рестартираш системата. Освен това е препоръчително всеки месец да си чистите филтрите на климатиците.

преди 3 часа, Идвам за наема написа:

Да, 2 еднакви са, а и хола е 25-30кв/м . Тази вечер пак направих климатика в спалнята на 28 градуса студено и не е спрял за 1 минута даже.

Вън ако е 35 градуса,вътре,без климатик може да е 30 градуса.Щом на 28 градуса не изключва,значи трудно ги постига в жегата.Вдигаш по един градус,докато започне да изключва.Така че всичко си е нормално.

• Автор
преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Вън ако е 35 градуса,вътре,без климатик може да е 30 градуса.Щом на 28 градуса не изключва,значи трудно ги постига в жегата.Вдигаш по един градус,докато започне да изключва.Така че всичко си е нормално.

Е значи в стаята на 28 градуса нагласен климатика, аз замръзвам през нощта, няма как да не ги постига.

преди 1 час, Идвам за наема написа:

Е значи в стаята на 28 градуса нагласен климатика, аз замръзвам през нощта, няма как да не ги постига.

Тези 28 градуса настроени на климатика са относителни,а не реалните.През лятото гласиш зададената температура според жегата,защото има една варираща граница под която няма да изключи въобще.Аз например в момента моя климатик съм го поставил на 30 градуса за да може да изключва от време на време.Навън е 35 и ако е на 29 или 28 няма да изключва въобще.Имам отделен термометър в стаята,който показва реални 25 градуса и ми е хладно.

• Автор
преди 1 час, Димитър 59 написа:

Тези 28 градуса настроени на климатика са относителни,а не реалните.През лятото гласиш зададената температура според жегата,защото има една варираща граница под която няма да изключи въобще.Аз например в момента моя климатик съм го поставил на 30 градуса за да може да изключва от време на време.Навън е 35 и ако е на 29 или 28 няма да изключва въобще.Имам отделен термометър в стаята,който показва реални 25 градуса и ми е хладно.

Ще пробвам на 30 :) Ама ще духа топло според мен.

преди 1 час, Идвам за наема написа:

Ще пробвам на 30 :) Ама ще духа топло според мен.

В момента вън стана 42 градуса,а настроен на 30 градуса не ми изключва.Климатиците по принцип смъкват около 9-10 градуса под външната температура.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.