Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да скрия миризмата на Мара

Featured Replies

Здравейте! Моля Ви, да ми кажете как да премахна миризма от дрехите си, ако пуша навън, на открито. Скоро сигурно ще го правя, но не искам да остава миризма след като се прибера вкъщи. Моля, каквото знаете и работи, кажете. Имам лавандулов спрей за тяло/коса и ако напръскам дрехите си, дали ще е добра идея? Просто за няколко часа, докато съм навън, трябва да не мириша после. Косата не ми е проблем, но дъхът? Някакви идеи? 

Събличаш се гол и слагаш дрехите в един плик, връзваш го и го оставяш поне 10 метра настрани. Като си готов отиваш да се облечеш. А устата я жабуриш с ракия.

• Автор
преди 39 минути, Гражданин написа:

Събличаш се гол и слагаш дрехите в един плик, връзваш го и го оставяш поне 10 метра настрани. Като си готов отиваш да се облечеш. А устата я жабуриш с ракия.

Попитах сериозно. Говорим, като съм навън. Тоест, няма как да се съблеча

преди 4 минути, Renie написа:

Ама лято е! Какво ти пречи да се съблечеш?

преди 16 минути, plmen88 написа:

Какво е Мара?

Некъф смърдел вероятно.

преди 20 минути, Renie написа:

И аз мисля, че не е  проблем. Ше кажеш, че представяш новата колекция на царя.

И на закрито да си, миризмата не е чак като в митовете и няма да ти вонят дрехите. Единствения начин да те надушат, е да влезеш веднага, ама тогава ще имаш за други признаци да се притесняваш, след часове няма нищо.

Спираш да пушиш, това е решението, всякакъв друг вариант е безмислен. Аз съм непушач и най слабата миризма на цигари я усещам веднага дори скрита по парфюм, или някакви други аромати.
Пък и без това доколкото знам днес цигарите нямат общо с онези от старите времена когато всяка марка си имаше своя вкус(Пушил съм преди повече от 15 години).

• Автор
преди 2 часа, plmen88 написа:

Какво е Мара?

Марихуана 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

И на закрито да си, миризмата не е чак като в митовете и няма да ти вонят дрехите. Единствения начин да те надушат, е да влезеш веднага, ама тогава ще имаш за други признаци да се притесняваш, след часове няма нищо.

Мерси, един адекватен отговор

преди 5 минути, Renie написа:

Марихуана 

Мерси, един адекватен отговор

А толкова ли ти е важно да правиш такива жертви и да му мислиш такива стратегии, за да пушиш боклуци в крайна сметка след като явно си прекалено малък, за да си независим от родителите си и трябва да им трепериш да не те надушат? 

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

А толкова ли ти е важно да правиш такива жертви и да му мислиш такива стратегии, за да пушиш боклуци в крайна сметка след като явно си прекалено малък, за да си независим от родителите си и трябва да им трепериш да не те надушат? 

*малка

Аз просто питам за нещо конкретно, реално няма как да знаеш в каква ситуация съм и дали съм пълнолента

преди 1 минута, Renie написа:

*малка

Аз просто питам за нещо конкретно, реално няма как да знаеш в каква ситуация съм и дали съм пълнолента

Момичета не пушат треви, ако искат да са мацки.

• Автор
току-що, Гражданин написа:

Момичета не пушат треви, ако искат да са мацки.

Това, че искам да пробвам, си е моя работа. Ти с всеки втори се заяждаш в този сайт от нищото, без причина!

преди 9 минути, Renie написа:

Това, че искам да пробвам, си е моя работа. Ти с всеки втори се заяждаш в този сайт от нищото, без причина!

Стига глупости. Щом не си пробвала, значи все някога ще опиташ в нормални обстоятелства без страх, че ще ядеш шамари и че ще ти вземат телефона. Няма нужда да прибираш дрехите си в плик на някоя пуста буренясала поляна докато приятелите ти запалят. А и в крайна сметка говоря с трол, невъзможно е да пускаш такава тема сериозно. На никой тийн не му пука толкова много, че ще го усетят. Като си тийн лъжеш до дупка родителите и не пускаш топ глупави теми.

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

Стига глупости. Щом не си пробвала, значи все някога ще опиташ в нормални обстоятелства без страх, че ще ядеш шамари и че ще ти вземат телефона. Няма нужда да прибираш дрехите си в плик на някоя пуста буренясала поляна докато приятелите ти запалят. А и в крайна сметка говоря с трол, невъзможно е да пускаш такава тема сериозно. На никой тийн не му пука толкова много, че ще го усетят. Като си тийн лъжеш до дупка родителите и не пускаш топ глупави теми.

Първо, схванах ти сърказма от първия коментар. Затова ти написах, че съм сериозна.

Второ, и най-важното, не троля, а просто не искам нашите да разбират и е нормално това. Нормално е да питам, ако ми се наложи. Аз съм по-внимателен човек просто, и много ясно, че ако правя нещо, то поне да не ме хванат....

Първо, схванах ти сърказма от първия коментар. Затова ти написах, че съм сериозна.

Второ, и най-важното, не троля, а просто не искам нашите да разбират и е нормално това. Нормално е да питам, ако ми се наложи. Аз съм по-внимателен човек просто, и много ясно, че ако правя нещо, то поне да не ме хванат....

Въобще не ти трябва да пушиш трева, защото няма да ти хареса. Нали ти казах, мацките не обичат трева. Ако искаш да възмъжееш, т.е. да загрубееш на външен вид, да се занемариш и да ходиш с някакви смъкнежи дето слушат рапове шизофрении с 0 интелект и т.н. докато не минеш на твърдо, твоя си работа. Вашите щом те следят значи са свестни, та веднага ще те усетят и ще ядеш шамари. Движи със свестни деца и все някога ще пробваш като му е времето, а не докато още се развиваш и с лайната си направиш белодробни емфиземи. Няма да ти е толкова интересно така или иначе от тоя шит, а ти толкова насериозно си се взела.

Затова ти написах, че съм сериозна.

:giggle1::giggle1::giggle1::giggle1::giggle1::giggle1:

• Автор

Въобще не ти трябва да пушиш трева, защото няма да ти хареса. Нали ти казах, мацките не обичат трева. Ако искаш да възмъжееш, т.е. да загрубееш на външен вид, да се занемариш и да ходиш с някакви смъкнежи дето слушат рапове шизофрении с 0 интелект и т.н. докато не минеш на твърдо, твоя си работа. Вашите щом те следят значи са свестсни, веднага ще те усетят и ще ядеш шамари. Движи със свестни деца и все някога ще пробваш като му е времето, а не докато още се развиваш и с лайната си направиш белодробни емфиземи. Няма да ти е толкова интересно така или иначе от тоя шит, а ти толкова насериозно си се взела.

:giggle1::giggle1::giggle1::giggle1::giggle1::giggle1:

Реално си прав, но ти няма как да ми знаеш ситуацията, с кого дружа и какви са ми намеренията! Попринцип почти всичките ми приятели не пушат, и аз попринцип не обичам да пуша цигари, но просто реших, че скоро ще пробвам нещо ново (евентуално) и в това няма лошо. Това е.

Реално си прав, но ти няма как да ми знаеш ситуацията, с кого дружа и какви са ми намеренията! Попринцип почти всичките ми приятели не пушат, и аз попринцип не обичам да пуша цигари, но просто реших, че скоро ще пробвам нещо ново (евентуално) и в това няма лошо. Това е.

Какво има да го пробваш тоя шит след като "по принцип съм прав". Т.е. си умно дете, знаеш че съм прав и въпреки всичко искаш "евентуално" да пробваш. Еми има лошо, защото тъпаците, с които ще го правиш няма да ти влязат в положение, че си момиче и няма да ти хареса. Просто ще се възползват от слабостта ти, че си търсиш доказателство, че ти стиска да направиш "нещо ново" (че то е от пещерните времена и реално няма нищо "ново" в него) и ще си нараниш дроба и ще се сдухаш без какъв и да било друг "готин" ефект, защото докато се научиш да пушиш минава време (доста). И реално ще си се насилила за нещо дето не е "твоето". Няма да ти хареса нито в един момент. Повече да ти го повтарям как няма да ти хареса няма смисъл. Та ти викаш, че не обичаш цигари, та не знам как ще ти хареса тоя боклук. Тия дето ще те черпят с широки пръсти от тия л*йна въобще не им пука дали си отворена на тая тема. Лошо е щото нито разбираш медицинските последици, нито ти е в стила (момиче от свястно семейство и истинските му приятели не пушат).

• Автор

Какво има да го пробваш тоя шит след като "по принцип съм прав". Т.е. си умно дете, знаеш че съм прав и въпреки всичко искаш "евентуално" да пробваш. Еми има лошо, защото тъпаците, с които ще го правиш няма да ти влязат в положение, че си момиче и няма да ти хареса. Просто ще се възползват от слабостта ти, че си търсиш доказателство, че ти стиска да направиш "нещо ново" (от пещерните времена) и ще си нараниш дроба и ще се сдухаш без ефект, защото докато се научиш да пушиш минава време. И реално ще си се насилила за нещо дето не е "твоето". Няма да ти хареса нито в един момент. Повече да ти го повтарям как няма да ти хареса няма смисъл. Та ти викаш, че не обичаш цигари, та не знам как ще ти хареса тоя боклук. Тия дето ще те черпят с широки пръсти от тия л*йна въобще не им пука дали си отворена на тая тема. Лошо е щото нито разбираш медицинските последици, нито ти е в стила (момиче от свестно семейство и истинските му приятели не пушат).

Имам в предвид, че ще съм с 1 човек, на когото му имам доверие. А и под "не обичам цигарите", означава, че ако някой ми предложи (зависи от марката) може да запаля една, но да си купувам - не, просто не мога да изпуша повече от една. И няма смисъл системно да го правя, но това е друга тема. 

преди 3 минути, Renie написа:

Имам в предвид, че ще съм с 1 човек, на когото му имам доверие. А и под "не обичам цигарите", означава, че ако някой ми предложи (зависи от марката) може да запаля една, но да си купувам - не, просто не мога да изпуша повече от една. И няма смисъл системно да го правя, но това е друга тема. 

Имаш доверие друг път, някой дето иска да те надрогира, за да те впечатли, а после ти да се заемеш със задоволяване на нуждите му. Доста грозно е да те печели по такъв начин, а ако те е спечелил така или иначе, желанието му да те направи неадекватна не е красиво, а означава, че ще се възползва от теб. Ако толкова искате да се целувате и сте горе-долу от един клас няма кой да ви спре да го направите, но ако ще те задължи да му влезеш в нулево интелектуалния рапърски филм с тия боклуци, просто ти казвам недей. 

• Автор

Имаш доверие друг път, някой дето иска да те надрогира, за да те впечатли, а после ти да се заемеш със задоволяване на нуждите му. Доста грозно е да те печели по такъв начин, а ако те е спечелил така или иначе, желанието му да те направи неадекватна не е красиво, а означава, че ще се възползва от теб. Ако толкова искате да се целувате и сте горе-долу от един клас няма проблем да го направите, но ако ще те задължи да му влезеш в нулево интелектуалния рапърски филм с тия боклуци, просто ти казвам недей. 

Ми разбирам, че си загрижен за мен, ама само не разбирам как сигурно 3-4 пъти говориш за неща, които само си предполагаш, но се оказват грешни, защото аз няма да съм с момче. Да не съм луда?

преди 3 минути, Renie написа:

Ми разбирам, че си загрижен за мен, ама само не разбирам как сигурно 3-4 пъти говориш за неща, които само си предполагаш, но се оказват грешни, защото аз няма да съм с момче. Да не съм луда?

Ок, само предполагам, но в никакъв случай не греша за крайния резултат, че няма да ти хареса. Сега, дали ще го правиш с връстничка и тя ще е тази, която ще се възползва от теб или пък от нея някой ще се е възползвал, за да те подучи на глупости... няма много значение. Ще съжаляваш, че се занимаваш с глупости.

преди 9 часа, Renie написа:

просто не искам нашите да разбират 

преди 11 часа, Bubbles написа:

Аз съм непушач и най слабата миризма на цигари я усещам веднага дори скрита по парфюм, или някакви други аромати.

Ей това е правилният отговор. Миризмата на цигари (каквито и да са) не може да се скрие. Вашите ще те усетят. Далии ще го направят на проблем е съвсем друга тема. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.